|
Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]
-
-
-
Sızdırılan bilgilere göre oyun Modern Warfare'den çok daha kötü olacak gibi duruyor. Böyle bir durumda bu oyunu almanın da pek anlamı olmayacaktır. Üzdü böyle olması. -
Ben de okurken aynısını düşündüm. -
-
-
Bu sene almayacam yeni cod u ,geçen seneki çıkan cod sağlam 5 sene yeter -
Cok guzel
Seneye de vietnam falan cikar umarım gercekci codlar her zaman daha iyi oluyor
Hikaye cod mw 2019da rezaletti umarim bunda iyi olur koca captain priceı bir arap kezonun peşinde pervane ettiler -
-
Playstation konu kilidi açılmıştır hayırlı olsun
-
Mesajımız bulunsun ki pscilerle devam edelim muhabbete. Bıkmıştık artık pc kaldırır mı? Hileciler vs. konuşmalarından -
Ps4 konusu açılması iyi oldu.
-
-
Bizim dükkan açılmış iyi oldu. Tak-çalıştırcı tayfa olarak en azından crash yedim , ekran kartı kaldırmadı, rus vpn mesajları görmeyeceğiz artık. Şu mesajları gördükçe pc zamanım aklıma geliyor içim sıkılıyor
-
yok single kısmında kasıyo bilmem ne cok sükür kurtulduk
-
sonunda kendi konumuz var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 30 Kasım 2020; 23:28:57 > -
hayırlı olsun arkadaşlar
-
Betayı sevmemiştim ama tam sürümü bir mw olmasa da beğendim. Daha iyi yaptıkları şeyler de olmuş, mesela her oyunda K/D görememek büyük bir eksiydi. Aynı şekilde maçtan sonra aynı oyuncularla devam edemiyorduk, o saçmalık da eskiye dönmüş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 1 Aralık 2020; 0:37:11 > -
Teşekkürler -
Guzel oldu, eline saglik
Bu kisisel bir tercih aslinda evet MW daha cok begenildi ama bana gore Cold War daha guzel neden daha guzel diyecek olursaniz oyunu konsolda oynadigim icin konsol icin konusuyorum 120FPS ile oynamak bambaska bir seviye inanilmaz bir fark var ve oyunda FOV ayari olmasi harika oyun resmen yag gibi akip gidiyor. Soyle soyleyeyim MW yi ilk sezonundan 5. Sezonuna kadar oynadim Battle Pass de hep max yaptim Warzone gelince ilk ciktigi gunden yaklasik 7 ay boyunca Fifa cikana kadar hergun karantinada saatlerce oynadim. En son biraktigimda 3 KD ve 7K gibi kill sayim vardi ve bu degerler ortalamanin ustu degerler cok severek oynuyorduk Warzone u. Cold War geldi aldik oynadik Prestij 4 oldum suan ve gecen Warzone a gelen guncelleme sonrasi hadi dedik gecelim Warzone a baslayalim tekrardan abi bu nedir ? Kagni gibi kosuyor adam oyun o kadar agir geldiki dusunun aylardir bu oyunu oynamisim sonra donuyorum ve Cold Wardan sonra cok kotu geldi. He gameplay olarak MW elbette daha iyiydi su gun Warzone icin 120 fps ozelligi (xbox da var) gelsin, fov ayari (pc de var) gelsin Cold War i silerim gecerim yine sabahlara kadar oynarim. |
Dün Activision başkanı "Warzone her zaman ana odağımız olacaktır" twitini atmış. Ticari başarısı ve oyuncu sayısı düşünülünce; olması gereken karar belli ki buydu. wzone oynayan arkadaşlar için tabi ki bu iyi haber. Ancak; benim gibi old school multiplayer oyuncusu iseniz, haber oldukça sevimsiz oluyor. wzone geliştirme işini bir stüdyoya verse, multiplayer platformunu başka stüdyoya bıraksa diyorum ama ticari kaygılar içinde bir dönem sonlanıyor anlaşılan. Multiplayer oyunların en önemli kalesi düşüyor artık. Ağız tadıyla 6x6 oynadığımız günler geride kaldı. zaten SBMM ile oyunun tadı kaçmıştı. şimdi hepten tadımız kaçtı. Gözümüz multiplayerin son kalesi BF6 ya çevriliyor. söylendiler fena. Activision battle royal başarısı sebebiyle, BF tarafında da battle royal geliştirildiğini duyuyoruz. BF6 da boş çıkarsa; multiplayer oynayacağımız oyun kalmıyor. İstemeye istemeye battleroyalci yapacaklar bizi. Derdime tercüman video |
Konu açılmış çok şükür... Karışık iyi olmuyordu yok rus vpn yok bilmem ne baymıştı. |
Beni etiketleyerek yazmışsınız. Bende kendi fikrimi belirteyim madem. Ben ekledigim herkesle 1 mac 3 mac 5 mac atarim. Zevk almazsam ( infolarimi dinlemeyen kendi basina gidip rushlayip ölen v.s ) oynamam bunu da dile getiririm. C.ici gördüğüm arkadaşlarıma da duo,trio,quad o an canim nasil isterse ona gore invite atarım. Benim tek arkadasim Psn dekiler değil crossplay de de arkadaşlarım var. Dedigim gibi kendimi ele alarak yazıyorum. Karşıniza gelen diğer kişilerin ne gibi kafayla size bu saygısızlığı yaptigina da aklım ermiyor doğrusu. Karşındakini yok gormektir. Basiniza gelen benimde başıma çok geliyor bu arada. 1 2 inv atarim ustune mesaj atarim bana inv yada mesajla dönüş olmazsa o kişiden 1 saat içinde siler geçerim. Kendime saygisizlik olarak algilarim. "Tim full yada suan musait degilim" yazmak Ps uzerinden bile olsa cok zahmetli değil. Bana bu vakti ayıramayacak kişiyle de işim olmaz. Dipnot : Halihazirda kemik ekibi vardir herkesin. O kemik ekipteki uye boşluğunda burdan ekledikleri 2 3 kisiyi onlarla doldururlar bu da cok alinganlik yapilicak bir durum degil . Tek problem ustte yazdigim gibi gormezden gelme muhabbeti inanilmaz onur kırıcı. |
Serhata yazmistim aynini sana da yaziyorum, hilesiz hurdasiz kilciksiz, ximsiz chronussuz tertemiz oyun. Basimizin ustunde yerin var kardesim |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X