|
Call of Duty: Modern Warfare 3 bu hafta Xbox Game Pass'te
-
-
Sonunda be -
Önce zam sonra hizmet. -
Sonunda 3 yıllık gamepass aldığımıza değecek bir oyun geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 23 Temmuz 2024; 9:7:28 > -
Oyundaki hileci sayısının artacağını düşünüyorum. -
çapraz platform konusunda bilgi sahibi olan birileri cevap verebilir mi acaba ? bu MW 3 çaprak platformu kapatma işi var mı daha doğrusu ben sadece xbox oyuncuları ile oynamak istiyorum PC işin içine girdiği zaman hile sayısı uçuyor
-
Kapatılabiliyor -
Konsollarda işin içine girince aim assist devreye giriyor. -
Sürekli yeni üyelik açmak zorunda kalırlar o da bedava değil. Ayrıca oyunda ilerlemelerde kaybolur. Özellikle silahları fullemek çok vakit alıyor kolay kolay hile artmaz bu tarz oyunda.
-
Reisim ilerleme silah fullemek vs. hileci adamın umurunda olmuyorki. Hileci adam hileli oynamaktan keyif alıyor. Yeni hesap için verdiği para da bi abonelik parasına düştü. -
Aynen öyle. Silah açmak çok büyük bir avantaj sağlamıyor zaten. Kaldı ki Activision hilecileri yakalama noktasında pek başarılı değil. Yani sürekli yeni hesap açmasına gerek olmadığı gibi açarsa da pek bir kaybı olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 23 Temmuz 2024; 12:39:26 > -
Ki internette bedava fiyatına hazır açılmış kurulu hesaplar satacaklar hilecilere yönelik. Hileci adam yeni hesap açmakla uğraşmayacak. -
aim asist bi cacık değil. ayrıca pc de çapraz kapanmıyor ama konsollarda mevcut arkadaş haklı zaten mouse kullanan adamla kapışman çok zor süper pro değilssen -
Beklenen an geldi -
bu internet hızlarıyla oyun bile indiresi gelmiyor insanın millet 50gb 20dk da ındırıyor bırde bıze bak yazıklar olsuın
-
hikayeyi oynabiliyoz dimi -
toplam dosya boyutunu bilen biri var mıdır acaba MW III Xbox Series S için ne kadarlık bir alanı kaplıyor
-
Tahminimce 100gbyi kesin geçiyordur -
oyun pc'ye gelmemiş galiba sadece xbox'a gelmiş doğru mu ?
-
Hayır gelecek saat 20de açılacak
Benzer içerikler
- google anılar
- en iyi yapay zeka siteleri
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- warband mobil
- ea play pro fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X