Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 bu hafta Xbox Game Pass'te (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

açıldı şuan indiriyorum

• Call of Duty Modern Warfare 2 nin DLC si olan
    "Call of Duty Modern Warfare 3" 217 GB. şaka gibi.
  • Kalazar81 kullanıcısına yanıt

O kadar olmaması lazım 74 temel oyun 33 gb mp ekstra istersen 15gb warzone 30gb civarı da sp olması lazım

• ugurss222 kullanıcısına yanıt
    Evet doğrudur. fakat sadece "Call of Duty Modern Warfare 3" indirdiğini zannedenler aslında paket oyun indiriyorlar, bu durumu irdelemek istedim...
  • Oyun tam anlamıyla 25 Temmuz'da oynanabilir olacak. Oyun hakkında daha fazla detay öğrenebilmek için,

gamer papers
    Call of Duty: Modern Warfare 3 Xbox Game Pass’e Mi Ekleniyor?
    https://gamerpapers.com/call-of-duty-modern-warfare-3-game-passe-geliyor-ne-zaman/

okuyabilirsiniz.

• Xientina kullanıcısına yanıt

217GB yeterli alan istedi. 142GB indirdi. Diskte ise 143GB yer kaplıyor.

• Oyunu indirip "connection failed" hatası alan var mı ?? Hiçbir şekilde oyuna giremiyorum.

• Arkadaşlar Xbox gamepass üyesiyim. MW3 campaign oynamak istiyorum, ancak satın almalısınız hatası veriyor. ilk önce 80 küsür gb dosya indirdim Modern Warfare ve MW3 standard diye. Oyuna girip MW3 campaign seçince 23 gb dosya daha indirdi. Ancak campaign oynamak isteyince oyunu satın almalısınız hatası verdi. Sadece Xbox gamepass üyeliği ile Campaign oynayamıyor muyuz? daha iki yıl üyeliğim mevcut.

edit: çözümü buldum arkadaşlar:

Teknokologyoutube
    Gamepass üzerinden satın almış olduğumuz Call Of Duty Modern Warfare 3 campaign not available hatası ve çözümü purchase modern warfare 3 to have access to everything. "MicrosoftGame.Config" adlı dosyayı açıyoruz. "StoreId * /StoreId" yazan satırı buluyoruz ve * olan yere "9PMD021RZT4Z" yazıyoruz.
    https://www.youtube.com/watch?v=M2w8IWAvJe8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 16 Ağustos 2024; 11:10:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.