< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
10 ARALIK , TA SEZON 1 geliyo bakalim neler olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Bu nedir yaa süper ... eline sağlık
abi tuş kombinasyonunu paylaşırmısın , karşımda rakip zıplarsa ben direk ölüyorum çözümüm yok ona bakarken ateş etmesinede gerek yok , çözersem level atlarım
-
Hadi bakalım hayırlı olsun, last of us serilerini platinleyşo bitirince aranıza katılacağım...
Bu arada multi için alıcam, mapler çok ufak geldi bana ama umarım çabuk sıkılmam bir battlefield oyuncusu olarak..
quote:
Orijinalden alıntı: Ewarrr
Hadi bakalım hayırlı olsun, last of us serilerini platinleyşo bitirince aranıza katılacağım...
Bu arada multi için alıcam, mapler çok ufak geldi bana ama umarım çabuk sıkılmam bir battlefield oyuncusu olarak..bende bf oyuncusu sayılırim yanliz bfdeki gibi buyuk harita bekleme cod bu small house is camping yani bf6 ya kadar idare edecez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 1 Aralık 2020; 12:11:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunu almadım, uzun bir süre almayıda düşünmüyorum ama ayrı konu olmasına çok sevindim. 'Diğer' platform mesajlarını görmek hoş olmuyordu. Biz ölümüne konsol nazisiyiz kardeşim. Heil PlayStation ✋
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 1 Aralık 2020; 12:45:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: LuffyBeyBu nedir yaa süper ... eline sağlık
abi tuş kombinasyonunu paylaşırmısın , karşımda rakip zıplarsa ben direk ölüyorum çözümüm yok ona bakarken ateş etmesinede gerek yok , çözersem level atlarım
Eyvallah abi paylasayim
L1 R1 aim/ ateş
tuş kombinasyonu bumper jumper tactical olarak ayarli, yani
L2 ziplama R2 bomba R3 egilme X flahs vs.
karisik gelebilir ama alisinca scuff falan lazim degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 1 Aralık 2020; 13:23:57 >
quote:
Orijinalden alıntı: CESURYUREK_güzel oyun olmus eline sağlık senden baskada kunye toplayan olmamış sanırım
Alıntıları Göstersimdi izledimde bende cok toplamamisim sanki :)
sana tlou 1 i platinlerken basarilar ve saglikli serin sakin bir kafa dilerim :) gelmis gecmis olsun simdiden
-
Luffycim dikkat buyurdun mu, oyunda sen de varsin, ama sen daha yakisiklisin
-
Evet hiç karışık değilmiş , sadece Cem Yılmaz'ın Gora filiminde karışık varsa karışık koy dediği kasedi lazım
L1R1'e geçtim akşam zıplamayı L2 yapıp alıştırma yapayım sıkıntı şu hepsini birden değiştirip alışamıyorsun part part gidicem artık , tekrar eline sağlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 1 Aralık 2020; 13:51:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: LuffyBeyEvet hiç karışık değilmiş , sadece Cem Yılmaz'ın Gora filiminde karışık varsa karışık koy dediği kasedi lazım
L1R1'e geçtim akşam zıplamayı L2 yapıp alıştırma yapayım sıkıntı şu hepsini birden değiştirip alışamıyorsun part part gidicem artık , tekrar eline sağlık
Ahah eyvallah abi tekrardan
Gören gözlerinin güzelliği abi teşekkürler ...
-
quote:
Orijinalden alıntı: LuffyBeyEvet hiç karışık değilmiş , sadece Cem Yılmaz'ın Gora filiminde karışık varsa karışık koy dediği kasedi lazım
gökay abi de bu tactical bumper jumper a alıştırdı beni. ben yaşlı olduğumdan 1-2 haftada anca alıştım, ama sen daha çabuk alışırsın.
-
vitol için kill kasmalı oynadım, açtım sonunda bu arada bu oyuna scoresteak koyduk demişler ama bildiğin killstreak var yine, kill kasarak daha rahat scorestreak puanı alıyosun, görevler pek puan vermiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: alpererezvitol için kill kasmalı oynadım, açtım sonunda bu arada bu oyuna scoresteak koyduk demişler ama bildiğin killstreak var yine, kill kasarak daha rahat scorestreak puanı alıyosun, görevler pek puan vermiyor.
guzel oyun olmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de bir haftadır oynuyorum ama bir türlü puanım yüksek olmuyor.Kill oranım normal olmasına rağmen çoğu zaman az puan topluyorum.Püf noktası mı var puan almanın?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X