Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn Remastered [PS5-ANA KONU] (31 EKİM | 3 EKİM ÖN SİPARİŞ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
12
Favori
7.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Horizon Zero Dawn Remastered [PS5-ANA KONU] (31 EKİM | 3 EKİM ÖN SİPARİŞ) 

Horizon Zero Dawn Remastered [PS5-ANA KONU] (31 EKİM | 3 EKİM ÖN SİPARİŞ)
  • standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt

Aynen hocam.

Belki Sony'nin bir bundle politikası varsa, Türkçe o sayede eklenebilir. "Bundle'daki bütün oyunlarda aynı dil desteği olur" şeklinde bir kuralları olabilir.

Yine de, Türkçeyi eklemektense, o bundle'ı TR Store'a eklememe ihtimalleri daha fazlaHorizon Zero Dawn Remastered [PS5-ANA KONU] (31 EKİM | 3 EKİM ÖN SİPARİŞ)  Türkiye pazarı o derece önemsiz bir hale geldiHorizon Zero Dawn Remastered [PS5-ANA KONU] (31 EKİM | 3 EKİM ÖN SİPARİŞ) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 25 Eylül 2024; 16:8:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha iyi grafiklerle, ağız mimiklerine dahil yeniden düzenlenmiş ses animasyonları ile 10$ hiç bir şey değil. Seveni tekrar oynayacak. Gördüğüm kadarıyla herkes memnun gibi görünüyor. Nixxes'ın bundan sonra ki projesi Days Gone veya Spider-Man 2 olacaktır. Infamous Second Son söylentisi de vardı o da gelebilir.

• ResetEra, IconEra, Twitter gibi mecralarda da 10 Dolarlık yükseltmeyi herkes memnuniyetle karşılamış. İlk defa bir Remastered'e bu kadar olumlu yorum görüyorum. :))

Nixxes bence bu işi nasıl kotarılacağını biliyor artık. Bu yönünden umarım taviz vermez ilerleyen zamanlarda BluePoint Games'in bıraktığı bayrağı bunlar taşıyabilir. :)

• Nixxes, Hollandalı firma hatta Hermen Hulst'in ön ayak olması sayesinde Sony, Nixxes'i satın almıştı. İyi ki aldılar. Adamlar port işinde 1 numara oldu. Horizon Zero Dawn Remastered [PS5-ANA KONU] (31 EKİM | 3 EKİM ÖN SİPARİŞ) 

• Yiğidi öldür hakkını yeme karşılaştırmayı izledimde baya ışıklandırma kaplama farkı var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekran Görüntüleri

• 10 dolarlık yükseltmeden faydalanmak için düz sürümü alsam yeterli mi complete edition olmasına gerek var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerek yokmuş düz versiyon Cd’li alacağım 200TL’ye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Of mükemmel görünüyor, remastered geliyor diye ağlayanlar utanır mı bilmem. Şu store sayfası bi açılsa da rahatlasak, Türkçe olup olmadığını anlamak lazım steam dan.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • US PSNde 10 dolarlık yükseltme bizim trde kaç tl olur bilgisi - tahmini olan var mı ?

ayrıca oyun diski avrupa bölgesi ise US hesabımdan aldığım yükseltme paketi oyunda calismaz degil mi? 10 dolarlık bi bakiyem kaldı o hesapta kullanayım diyordum fakat kullanamıycam sanırım.

• Zurnalog kullanıcısına yanıt

20 Ocak 2024 tarihinde the last of us 2 remastered için 150 tl çekmişti hocam, bu oyun için tahminim en az 300 tl olur bir de genel olarak sormak istiyorum bu oyunu plus kütüphanesinde iken oynamıştım sonra kilit geldi giremedim şimdi oyuna sahip olmamış oluyorum değil mi ? ama plus ile verilirken ekledim kendileri kaldırdı yani bunun bir etkisi olmuyor mu sonuçta şu da var plus ile verdikleri oyunu kütüphaneye ekleyince mesela deluxe sürümü alamıyorsun bu oyuna sahipsin diye demekki bir süre sahip olmuşum değil mi yani 10 dolar yükseltmeye hak kazanabilecek miyim yoksa oyunu tamamen olarak bir yerden edinmem mi lazım

• Oyunun PS4 versiyonuna çaktırmadan zam yapmışlar. 19.99 dolardan 39.99'a çıkmış. Hoş olmadı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 26 Eylül 2024; 3:15:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Disklisi sarı site de 100-200 civarına satılıyor, diskli alıp geçsinler ya. Yükseltme de yaparlar.

• nier kullanıcısına yanıt

Birader neden ağlayalım, neden utanalım? açıklar mısın? Sağ sol, ve kadının saçı daha iyi görünüyor diye alkış mı tutalım? oyunun mekanikleri iyi mi değil, oyun eski mi, değil, ee ne gerek var?

şu saçma sapan remastered remake muhabbetlerine ayıracakları bütçeyi düzgün şeylere ayırsalar ya?

uncharted 1-2-3 düzgün bir remake yapsalar kimse rahatsız olmaz, ama horizon ne olm, berbat bir oyun horizon ve zaten güzel gözüküyor.

siz oyun oynarken ne yapıyorsunuz oyunu durdurup ekrana yaklaşıp grafiklere bakıp ohhh ne güzel efektler ne güzel grafikler ohh mu diyorsunuz anlamıyorum ki

• Arkadaşlar oyun forbitten west seviyesine geliyor grafik olarak.Oynayanlar bilir bu iki oyun arasında bariz grafik kalite farkı var.Grafik iyileştirmesi ve türkçe altyazı ile 10 dolar farkı veririm hiçte acımam alacağım ps5 pro ilede çatır çatır oynarım.Bu arada sony aman illada oyunu 10 dolar karsılında yükseltin demiyor paşa gönlünüz bilir diyor.

• formw3 F kullanıcısına yanıt

hocam sen bunu 2. oyun ile karıştırdın sanırım. 8 yıl önce çıkmış ilk oyunun remastered versiyonu geliyor. ps5 de hatta özellikle pro da harika gözükecektir. Birde türkçe olursa tadından yenmez 👌🏻

zaten zorla satılan bir şey değil gerek görmeyen almaz oynamaz bu kadar agresif olmaya gerek yok. Bir çok kişi bekliyor bu oyunu veya oynamamış olanlar için ps5 de oynama imkanı sunacak.

• formw3 F kullanıcısına yanıt

Ne kadar bütçe ayırdılar onu bile bilmiyorsun? Bu nefretin sırf oyunu sevmediğin için, o yüzden sağlıklı bir diyaloğa giremeyeceğim sizinle. Ayrıca oyun neye göre kime göre berbat, ps da en çok satanlar top 10 da olan bir oyun, ben dahil burada bile yükseltme yapacağı günü bekleyenler var. Ben de yeni oyun cıkarmadıkları için kızgınım ancak horizon iki üç senedir geliştirilen bir remastered, tutup da yeni ip iptal edip hadi horizon yapalım onun yerine demediler sonuçta, sadece kısır bir dönemde çıktığı için bu tepki. Umarım daha sağlıklı düşünürüsünüz.

• Karşılaştırmayı dikkatli izledim. Abartmak gibi olmasın ama beklediğimden de büyük farklar. Remake gibi olmuş orjinal oyuna göre. 2017 yapımı fan art, 2024 remastered ise bob ross çalışması gibi Horizon Zero Dawn Remastered [PS5-ANA KONU] (31 EKİM | 3 EKİM ÖN SİPARİŞ) 

Horizon Zero Dawn Remastered [PS5-ANA KONU] (31 EKİM | 3 EKİM ÖN SİPARİŞ)ElAnalistaDeBitsyoutube
    🔥 Games -70% OFF:: https://ene.ba/Analista 🔥 Buy the best games at the lowest price!: https://ene.ba/Analista-Games 🔥 Buy digital cards at the best price!: https://ene.ba/Analista-Tarjetas
    https://www.youtube.com/watch?v=FFzO5JbQO6c&t=6s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 30 Eylül 2024; 16:50:6 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.