Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn Remastered [PS5-ANA KONU] (31 EKİM | 3 EKİM ÖN SİPARİŞ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
12
Favori
7.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

31 ekime kadar belli olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

• yellow canary01 kullanıcısına yanıt

Until Dawn'da yükseltme yok muymuş? Eğer yükseltme yoksa saçmalamışlar. Birinde yükseltme yaptırıyorsan diğerlerinde de yaptırmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 3 Ekim 2024; 14:49:46 >

Steam sayfası pre order açıldığında belli olur o, 31 ekime kadar beklemeye gerek yok.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Unreal 5 motoruna geçip yeni bölümler eklenince Remake yaptılar Until Dawn'ı, diğer türlü gelirdi mutlaka yükseltme.

• nier kullanıcısına yanıt

Evet hocam 31 Ekim demedim 31 Ekime kadar dedim zaten. Steam sayfasının nezaman açılacağı ile alakalı bir veri yok maalesef.

Pre order teaser da hepsi 3 ekim yazıyordu, sanırım steam saati ile alakalı olabilir. Bugun belli olur herhalde. Orada lego oyunu da açılmamış pre order çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 3 Ekim 2024; 15:58:59 >
  • nier kullanıcısına yanıt

10 est diye bir rivayet var Forum sitelerinde. Bu doğrultuda saat 17:00 da Steama pre-order çıkması lazım. Tabi bunlar çeşitli rivayetler....

• Türkçe dil desteğini gördüğüm an yükselteceğim. Pusudayım, bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Plusta normal surumu var direkt yukseltme aliniyor mu ?

Edit: 350tl iyiymis yapistirdim gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 3 Ekim 2024; 19:14:38 >
  • Türkçe desteklenmemektedir hayırlı olsun

• Pc'de Türkçe yamayla oynarım artık.Horizon Zero Dawn Remastered [PS5-ANA KONU] (31 EKİM | 3 EKİM ÖN SİPARİŞ) Neyse ki pc'de upgrade yapabiliyorum zaten 10 dolara. Türkçe olmamasını ise hakaret olarak görüyorum işin aslı.

• Steam sayfası açıldı ama Türkçe yok. Muhtemelen olmayacak, ben şahsen yükseltme yapmayacağım.

Horizon Zero Dawn Remastered [PS5-ANA KONU] (31 EKİM | 3 EKİM ÖN SİPARİŞ)

• Ps ci arkadaşlara kötü oldu. Türkçe dil desteği verse en azından bizim ülkede daha fazla satış yapardı diye düşünüyorum. Şu anda biraz zor gibi.

• Yani ikinci oyuna Türkçe dil ekliyorsun ama çok ilgi çekici bir konusu olan ilk oyuna Türkçe dil eklemiyorsun. Yazıklar olsun. Bilseydim almazdım keşke acele etmeseydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 3 Ekim 2024; 18:47:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam sayfası bazen yanıltıcı olabiliyor, belki ilk oyunun taslak sayfasını copy paste de etmiş olabilirler bu mümkün. Gurilla games e mesaj yolladım, konu ile alakalı bilgi almak ve bu konuyu sormanız için linki bırakıyorum. (ingilizce yazın).

Horizon Zero Dawn Remastered [PS5-ANA KONU] (31 EKİM | 3 EKİM ÖN SİPARİŞ)www.guerrilla-games.com
    Contact - Guerrilla Games
    https://www.guerrilla-games.com/contact
  • Türkçe desteklenmiyorsa kimse kusura bakmasın malum yerlerden indirip Türkçe yama kurup keyfime bakarım.. 1 kuruşta vermem!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 3 Ekim 2024; 18:55:28 >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Özetle bu oyunun yeni bir oyun olmadığı sadece grafik iyileştirme modu olduğu ortaya çıktı. Boşuna para vermeye gerek yok...

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Hocam hissediyorum kesin Remake versiyonun da Türkçe eklenecek. Horizon Zero Dawn Remake konusunda buluşmak üzere...

• Steam da ki kıyaslamada remastered sürümde olmayıp forbidden west te olan diller: Yunanca, Çekçe, Macarca, Tayca, Türkçe. Bu dilleri lego oyununa da eklemişler türkçe dahil. Remastered sürümde sanırım dil eklemeye üşenmişler, aynı oyunu remastered yap yeter demişler. İsteyen alsın bedava dahi yükseltmem ben.

Not: Epic games de de türkçe yok, geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 3 Ekim 2024; 19:29:54 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.