Horizon Zero Dawn Remastered'da Türkçe dil desteği olmayacak. Playstation Türkiye'nin vaktinde Türkçe ekleyemediği iki oyundan biriydi Horizon Zero Dawn. PS TR, Vaktinde de konu ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Kaldı ki bu durumu ikinci oyuna -ki gayet büyük bir proje- Türkçe getirerek affettirdiler. Şu anda Remastered sürüme Türkçe dil desteği beklemek oldukça iyimser. Zero Dawn, büyük bir projeydi. PS TR'nin ofisi kapattığını da göz önünde bulundurduğumuzda Naughty Dog stüdyosu hariç PS Stüdyolarından çıkacak her oyuna karşı Türkçe çıkmayacakmış beklentisine girmek en doğrusu olacaktır. Astro gibi arada sürprizler olabilir elbette. Bir oyunu alırken ana kriteriniz Türkçe olup olmaması sizin kendi tercihiniz. Oyunu alacak arkadaşlar için ise 350₺ fark ile gayet güzel bir deneyim tekrardan bizi bekliyor. Aceleniz yoksa ve PS5 Pro'da alacaksanız, 31 Ekim yerine 7 Kasımda PS5 Pro için patchlenmiş bir şekilde de oynayabilirsiniz. |
Horizon Zero Dawn Remastered [PS5-ANA KONU] (31 EKİM | 3 EKİM ÖN SİPARİŞ) (7. sayfa)
-
-
Lego Horizon Türkçe çıkacak. Ondan dolayı ben Zero Dawn'ın Türkçe olmasını bekliyordum. İkinci oyunun Türkçe olup da, ilk oyunun olmaması kötü oldu. Remastered'ı çıkarırken bu hatalarını telafi edebilirlerdi, etmediler.
-
10 dolrlık gelişitrmeyi 10.3 dolara alacaksak bilkom da bıraksın ps tarafını
-
Arkadaslar uk psnden alinan oyun tr psnden yukseltme aliyormu?normalde olmasi lazim ama deneyen oldumu
-
Her ne kadar benim için kötü bir oyun olsa da Türkçe olsaydı eğer yükseltme yapacaktım. Madem Türkçe yok, o zaman 350 lirayı çöpe atarım daha faydalı olur. -
Olmaz hocam, nereden çıkardın? TR PSN ile UK PSN farklı.
-
Orjinalinin 3/2'sine kadar gelip yarım bırakmıştım. Remaster Türkçe gelirse, onla baştan başlayıp bitiririm diyordum. Tr gelmemesi kötü oldu. Para ödemeye değmez.
Orjinali zaten, şu grafiklerle 2160c - 60 FPS çalışıyor. Böyle bir oyuna, PS6 Remake'inden aşağısı gereksiz. (Linkteki 3. ve 6. fotoyu Remaster diye koysam inananlar olurdu )
300 TL tavuk döner parası olabilir, ama biz böyle şeyleri satın aldıkça, ilerde PS5 Pro upgrade'lerini de paralı yapacaklar. Bu süreçte payım olmasını istemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Ekim 2024; 23:8:22 >
-
avrupa bölgesindeyiz hocam dolar değil euro fiyatlama var. Euro kuru 35 e sabit şuan.
10€ yükseltme 350 lira
50€ oyun 1750 lira
ayrıca bilkom fiziksel ürünlere bakıyor konsol dualsense vs. gibi. dijital taraf tüm avrupa ülkeleri gibi ingiltere merkezli yönetiliyor.
yani özetle yazdığın her şey yanlış. tepki veriyorsunuz güzel fakat işin aslını öğrenip araştırmak bilmek lazım. Yoksa boş bir tepkiden öteye gidemez
-
Bilkomun bununla ne alakası var, bilmeden yazıp durmayın şu konuya. Adamlar fiziksel mal alıp Türkiye'de satış yapan bir firma sadece.
-
pal bolgesi sonucta ..indirip denicem olmadi psn card vs hallederim dlcler vs oluyor cunku hatta now zamani oluyordu aciliyordu oyunlar ama yukseltme olayi farklidir dedigin gibi muhtemelen
-
Senin hesabında olmayan bir oyunu nasıl yükselteceksin? Bölge falan önemli değil, oyunun sahibi olduğu hesaptan yükseltme yapılır. Mantık dısı bu sorduğun.
-
Türkçe dil desteği belli oldu mu? -
Türkçe yok
-
-
300 TL birşey değil tabiki alınır. Ama Türkçe çıkacak olayını bende çok büyüttüm. Sonuçta bu yeni bir oyun değil grafik yenileme paketi.
-
Aradan zaman geçmiş ama biz de buna tepkiliyiz işte. Kendin söylüyorsun hocam 2-3 yıldır geliştirilen remastered diye. 2-3 yıl, 2-3 ay mı, dile kolay yahu 2-3 yıl. Ve bütün firmalar yapıyor bunu, illa remastered yapıyorsan yapacaksan bir sürü stüdyo aldın ver onlara yapsınlar ana stüdyoların yeni ip geliştirsin, ama yok.
horizonun seveni olabilir ama genel kitle bu oyunu sevmiyor, çünkü mekanikleri çok kısıtlı açık dünyası bomboş vsvs. Mesela days gone u da çoğunluk beğenmiyor ama benim en sevdiğim ps4 oyunlarından birisi ama onun da remastered yapılmasına karşıyım, ne gerek var abi oyun zaten güzel gözüküyor ya.
Part 1 remake yapılmasına gerek var mıydı, tlou 2 remastereda gerek var mıydı, bu oyuna gerek var mıydı, days gone remastereda gerek var mıydı?
abi 3 yıl sonra ps6 çıkınca 3 yıl boyunca bunların remakelerini bir daha yapacaklar o zaman yine mi bunları oynayalım yanyana grafik karşılaştırması yapıp oha be ne güzel gözüküyor mu diyelim, 8 yıllık oyuna remastered yapıyor tabi ki gelişme olacak tabi ki daha güzel gözükecek ama gerek var mı? Yok.
ps5 i ilk çıktığı gün 8300 lirayken aldım, 2-3 oyun dışında ciddi oyun oynayamadık böyle de devam edecek gibi gözüküyor, utanmadan bir de yeni konsol yapıyorlar.
sony mahalle bakkalı gibi yönetiliyor, tüketici olarak tavrımızı koymazsak ps6 çıkınca bu saydığımız oyunları next gen grafiklerle tekrar oynarsınız
-
Valla suna bakilirsa muhtesem remaster olmus normalde sevmem ama 350tl olunca da almamak ayip olurdu tekrardan platin akar
ElAnalistaDeBitsyoutubeHorizon Zero Dawn Remastered | Original VS Remaster | Graphics Comparison Trailerhttps://www.youtube.com/watch?si=NVXKY70NPklWB0wT&v=FFzO5JbQO6c&feature=youtu.be
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X