Zannetmiyorum sadece Türkçe altyazılı olur bence. Ama dublajlı gelirse mükemmel olur direk ön sipariş geçerim.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Horizon Zero Dawn Remastered [PS5-ANA KONU] (31 EKİM | 3 EKİM ÖN SİPARİŞ) (2. sayfa)
-
-
Grafiklerinin gelişmiş olacağına şüphem yok. Fakat bu iş için ayıracağınız kaynağı yeni oyunlar için ayıramıyormusunuz ?
-
Tonla remake remastered yapılacak oyun var cidden ne için yapılıyor neyi amaçlıyor inanılmaz, ilk 2022 de sinyalleri geldiğinde dizi projesi vardı dizi ile birlikte cilalanıp, dualsense desteği falan hype projesi olarak hadi neyse dedirtiyordu fakat şuan anlamını bulamıyorum.
-
Zero Dawn hala sağlam grafikli bir oyun. Arazideki kayalar falan yaşını belli etse de, bitki örtüsü ve ışıklandırma hala çok iyi.
PS5'te de 2160c - 60 FPS çalışıyor. (PS5'in daha fazlasına gücü var. Sadece yama aldı. FPS 60 Hz'e eşitlendi.)
Tabi PS4 versiyonuna sahip olanlara uygun fiyat verilir ve Türkçe desteği eklenirse bir mantığı olur. Yine de en gereksiz remaster olduğu kesin. Until Dawn Remake'le beraber zirveye oturdular
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Uncharted 5 veya The Last of Us Part 3’ü es geçip bunu yapman çok iyi oldu Sony. Bir de base oyunu Plus’tan kaldırman da 10/10 hareket. “Direk” ön sipariş geçerim diyen var valla işi biliyorsun Sony…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Until dawn pc ye geliyor bir mantığı var gene cilalamak mantıklı, horizon ps4 pro bitirip sonra pc de bir daha türkçe yama ile bitirmiştim şuan çıkan oyunlara taş çıkartır görsel anlamda. Tek artısı türkçe gelir umarım birde dualsense ve adaptive trigger kullanması.
Ben deli gibi god of war 1 ve 2 yi bekliyorum. Konami akılanırsa mgs 1 var 2 var bunları hiç oynamadım daha ne hit oyunlar var yapılacak. Vallahi witcher 2 yi 2 defa bitirmeme rağmen dövüş sistemini cilalasalar, yenileseler remake yapsalar ilk gün alırım bu oyundan daha mantıklı
-
Until Dawn cilalansa sorun değil hocam. Zaten PS4 Pro patch'i ve HDR desteği almamış bir oyun olarak, bakıma ihtiyacı vardı.
Fakat yeni versiyonda motoru değiştirip grafikleri baştan inşa ettiler. Orjinali, PS4'ün en detaylı grafiklerine sahip oyunlarından biriydi. PS4'ü 20 FPS'ye düşürecek kadar zorluyordu. Remake'e ihtiyacı yoktu.
Grafikler baştan yapılıp, kamera açıları, ışıklandırma, renk paleti değişince oyunun orijinalliği de zarar görür. Yapımcının tasarımının dışına çıkar. PS3 oyunu olsa buna değiyor da, PS4 oyunlarında götürüsü daha çok göze batar
Gow 1 - 2'yi ben de bekliyorum. Tabi önce, Sony'nin elindeki, az maliyetle çok kâr getiren PS4 oyunları tükenmeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Eylül 2024; 8:20:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zaten baştan beri diyorum ilk defa bir remastered projesine gerek var mı dedim. Darksiders 2 güncellemesini duydum çok mutlu oldum bence o oyuna mekanik anlamda daha çok cila lazım aslında, geçen pc de kurup deneyim dediğimde mekanikler maalesef eskidiğini gösteriyor doğal olarak.
-
Ps exc lerinin hepsinden kalite akıyor ama bi horizon ı bir de days gone ı sevemedim gitti 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayıramıyorlar, neden biliyor musun hocam, ps5 pro konusunda sonyboylar ısrarla ‘ ikinci yarı oyun yağacak 2025 ten itibaren show başlıyor’ diyorlar ancak kaçırdıkları bir nokta var.
hocam live service oyuna odaklandılar, biri patladı, last of us iptal edildi. Santa monica oyununu zaten yeni çıkardı, insomniac yeni çıkardı, geriye çok iyi işler yapan stüdyo kalmadı. Ps5 nesli öpölü geçecek, hatta iddia ediyorum, şu zamana kadar olan dönem muhtemelen 2. Yarıdan daha iyi olacak.
abi anlamıyorum ya. Horizon zero gibi ortalama altı bir oyuna, ki hala grafikleri güzelken niye remastered yaparsın abi bunun için kafayı yemiş olman lazım. Hatta ileri gidiyorum horizon berbat bir oyun ya. Olm bunu oynayacağıma assassins creed oynarım en azından mekaniksel olarak daha çeşitli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formw3 -- 23 Eylül 2024; 17:40:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Horizon Zero Dawn Remastered - Announce Trailer | PS5 & PC Games
PlayStationyoutubeExperience Aloy's critically acclaimed adventure with stunning new visuals and upgraded features. This epic origin story is coming to PC and PlayStation 5 on 31 October, 2024 - and pre-orders are available now. #ps5 #ps5games #pcgames #horizonzerodawn #stateofplayhttps://www.youtube.com/watch?si=UxEqRzTYYSSxLe4k&v=kMN-x9goE7M&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 25 Eylül 2024; 1:32:59 > -
Upgrade ne zaman açılıyormuş? Hemen alalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Eylül 2024; 1:40:4 > -
Oyun çıkınca gelir, uncharted ve tlou2 de olduğu gibi bence. O değilde pandemide bedava verdikleri horizona inşallah verirler 10 dolar yükseltmeyi
Karşılaştırmalar gelmeye başlamış.
-
Ön sipariş 3 ekim de. Play at home zamanında ücretsiz alanlar da 10 dolar yükseltme alabiliyor.
https://blog.playstation.com/2024/09/24/horizon-zero-dawn-remastered-is-coming-to-ps5-pc-october-31-2024/
Oyun boşluk döneminde tekrar oynarım. Aralık sonu gibi iyi gider.
Day One yükseltiriz, güzel oldu. Last of Us Part 2 de böyle olmuştu.
-
Şu steam sayfası açılsa da Türkçe olup olmadığını anlasak bari. Geriye türkce olup olmadığını öğrenmek kaldı.
Laf ettik ama baya iyi görünüyor, genede gerek yoktu şunun yerine killzone remake ne iyi giderdi. Yani mekanikler aynı yeni silah olacak mı skill ler güncellendi mi? Türkçe çıkar umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 25 Eylül 2024; 6:3:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X