Şimdi Ara

7 SENELİK SEVGİLİM TARAFINDAN ALDATILDIM. [SEVGİLİM İNTİHAR ETTİ ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
8
Favori
22.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawness

İntihar etmek olmek be anla şunu
    Ailesinide al onuda al oturun konuşun adam gibi
  • Sende yattın mı kızla?

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

csb. sevgilisi intihar eden adam işi gücü bırakıp foruma konu açmaz

Alıntıları Göster
    Bir defa yaptıysa ikinci, üçüncü gelir.
    Hadi ayrı olsanız neyse de birde birlikteyken yapmış sanırım, bas tekmeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

quote:

Orijinalden alıntı: Spielberg

Kiz seni kimle ve nasil aldatti ? Bir önceki konuyu görmedim ? Ona göre yorum yapicam

Farklı sehirlerde kalıyoruz 2 senedir, ben diğer sehirdeyken aldatmıs. Geldiğimde söyledi. Vicdan yapmıs dayanamamıs aklından çıkmıyomus ve söyledi. Biriyle yatmıs. O çocuğu insanlıktan çıkardım dislerini kırdım. Kızı affetmistim ama fikrimi değistirdim. Olay bu duruma geldi

Hocam öncelikle Allah sana sabır versin dayanması çok zordur eminim. Benim tavsiyem kızdan uzak dur. Intahar etmesi vs tamamen seni kaybetmemek için. Eminim aradan biraz zaman geçsin eski haline dönecektir. Tamam belkide gerçekten çok seviyodur bunu bilemeyiz ama nolurda olsun resmen bi başkasıyla yatmış. Bunun telafisi olamaz keza yarın birgün sen bu kızla bişeyler yaşamaya kalksan o utanç verici yaptığı hatayı hatırlayıp duracaksın(ız). Sana tavsiyem kızla konuş onu affettiğini ama ilişkiye devam edemeyeceğinizi söyle. En azından kendini iyi hissetsin. Normalde böylelerine vicdan azabı çektirmek mübahtır ama şimdi intahar falan durumları var o yüzden nolur nolmaz yineden kötü taraf sen olma. Kendinide üzme, Allah onu bildiği gibi yapsın. Uzun süre ilişki falan düşünme kafanı dinle zamanı gelince Allah en hayırlı kişiyi nasip eder sana hocam :)

• Neden son konun ve seviyorsan ve gideri varsabarış olay ilerletince

• Sorsaydın bu kadar seviyordun da niye aldattın? Barısma intahar buyuk gunah de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

Ederse kendine zarar verir ,aldatmayaydı.

Alıntıları Göster
    Uyku ilacı içmek de son zamanlarda moda oldu. Amaç intihar değil tamamen dikkat çekme çabası. Öyle kızdan hayır gelmez insana bir an önce kurtulmaya bak. Merak etme sen ondan ayrıldın diye kendisini öldürmez. Hatta 2 gün sonra başkasıyla bile görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AllsWell

Aynısı başıma geldi kız arkadaşım baskasıyla yattı.. dünyam başıma yıkıldı anında yolu verdim ne kadar geri dönmek istese de suratına bile bakmadım kardeşim normal hata yapılır fakat yatmak nedir yahu.. böyle bir rezillik böyle bir ihanet olamaz kesinlikle affetme derim ileride bunun vicdan azabıyla yaşarsın aklını kemirir durur...

Alıntıları Göster
    benim şahsi fiktim gerçekten aşık olduğun birisiyse canına can katıyorsa aldatsa bile eğer pişmansa affedersin ha seni bırakıp gittiyse köşeye çekilip beklememeyi öğreneceksin

• Kendine acımayan sana hiç acımaz, yarın bir gün kafası bozulur sana da birşey yapar. Böylelerinden uzak durmakta fayda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawness

İntihar etmek olmek be anla şunu
    yatarken neredeymiş aklı ?
  • bi aldatan bidaha aldatır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten onu yaptıysa yaşamasın.
  • Bir de farkli sehirlerdeyken.Hocam kusura bakmayin ama,haysiyetsiz,serefsiz,karaktersizlik ornegi.Birakin intihar etsin dunyadan bir karaktersiz azalsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Machple

csb

Alıntıları Göster
    ben olsam kızın ailesinden biriyle en azından selam verdiğim biri varsa gider durumu biriyle yattığından bahsetmeden anlatırdım. biraz olsun onu düsünüyorsam kendi canına kıymasını istemem.artık kızı evemi kapatırlar ne yaparlarsa yapsınlar birdahada aramam sormam siler geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2960E9224

Neden son konun ve seviyorsan ve gideri varsabarış olay ilerletince
    Başka bi insan için kendi canını hiçe sayan durmasın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uial-Sul

Çocuğun ağzını,burnunu kırmış,kızı affetmiş.Seni aldatan kız mı?oğlan mı?Sen önce bunun kararını ver.Elin oğlu yapar geçer.Sen hesabı kızdan soracaktın.Bana kalırsa hiçbir şey yapma,değmez.

Alıntıları Göster
    Öncelikle konu csb, ama bu durumda olan insanlara fikir vermek amaçlı;

affettin diyelim, kız seni aldatmış. en fazla 1 yıl dayanırsın sonra tekrar ayrılırsınız. kız bu sefer ilk intihara teşebbüsün verdiği tecrübeyle, kesin bir ölüm yolu bulur, yani intihar eder. sen de vicdan azabıyla fazla dayanamazsın, ileride ki ilişkilere olumsuz yaklaşırsın; yani senin hayatında mahvolur.

affetmedin diyelim, kızı uzun süre kontrol altında tutacakları için bir süre kız hiçbir şey yapamaz. bu süre içinde aldığı psikolojik destek sayesinde ve ilk intihara teşebbüsün verdiği acıyla hayatını yaşamak ister. bir süre sonra her şey birazda olsa eskiye döner.

tercih senin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Başka bi insan için kendi canını hiçe sayan durmasın zaten.

Alıntıları Göster
    koşarak uzaklaş o kızdan
  • Ss please. Merak ettim kızı.

• iler de aklina surekli gelir uzak dur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.