Şimdi Ara

7 SENELİK SEVGİLİM TARAFINDAN ALDATILDIM. [SEVGİLİM İNTİHAR ETTİ ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
8
Favori
22.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynisini bende yasadim , benle cikarken kardesim dedigi cocukla cikip benden ayrildi.Bana kalirsa affetmemeni istiyorum yazdiklarini okurken cidden sinirlendim yasadigim bi konu oldugu icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB. yazış şeklinden anladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki 2. şansı hakediyordur kardeş
  • Geçmiş olsun hocam senin adına üzüldüm gerçekten. Konuya gelince bence bir buluşma ayarla ve sakin sakin anlat gerçekten ayrılmak istediğini. Intihar ederse başın belaya girebilir. Yatma olayı olmasa yine bir türlü devam edebilirdi de ben de olsam bu durumda kaldiramazdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

Arkadaslar hatırlarsınız 7 gün önce buraya konu açmıstım olayı anlatmıstım. Konuyu kaldırmıslardı yöneticiler. Kız beni terkedersen intihar ederim diyordu. Konuda atılan yorumlar gelen özel mesajlar beni tekrar düsünmeye itti. Bi kaç gün sonra kıza çok sert bir sekilde ayrıldıgımızı söyledim. Ağlayarak gitti ve gece hastanede oldugu haberini aldım yakın bir arkadasından. UYKU İLACINI ASIRI DOZDA İÇEREK İNTİHAR ETMİS. ailesi bunun intihar ettiğini farkedip hemen hastaneye götürmüsler. Midesini yıkatmıslar suan durumu iyiymis. ARKADASLAR KAFAYI ÜSÜTMEMEK ELDE DEĞİL. HALA KIZ TEKRAR BARISMAZSAK YİNE İNTİHAR EDERİM DİYOR. ARKADASLAR KAFAYI YİYECEM BU DURUMDA OLSANIZ NE YAPARSINIZ?
    ARKADASLAR YEMİN EDİYORUM SİZDEN BASKA DANISACAĞIM KİMSEM YOK.
    Ailemden kimse yok !
    Arkadaslarımlada bu konuları konusacak kadar samimi değilim.
    Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı yazın. Zaten bu foruma büyük ihtimal son konum.

yol ver gitsin ölürse de ölsün benim umrumda olmazdı.

• İntihar denilince aklıma hep kendini asmış birileri geliyor

Kendini asmazsa intihardan saymıyorum gibi bir tek ben mi böyleyim
  • Senin ne günahın var peki? Niye seni aldatmış biriyle iliskine devam edeceksin aklına gelmiyecek mi?

• ailesi kıza bişey olmasına müsaade etmez. ediyosa da kız bırakın intihar etsin zaten.

aldatan bir daha aldatır. sen de her seferinde daha çok sinirlenirsin. zaten bu olaydan sonra daha da gergin bi ilişkiniz olur en iyi ihtimalle.

mesajlarına bile cevap verme. görüşme de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

İntihar denilince aklıma hep kendini asmış birileri geliyor

Kendini asmazsa intihardan saymıyorum gibi bir tek ben mi böyleyim

Senin hatırına kızı bi de asarız merak etme

konuya gelirsek kız numaradan intihar girişiminde bulunmuş ayrıl gitsin geberirse de gebersin.

• bak birader ciddi misin bilmiyorum saçma sapan hikayeler dönüp duruyor

eğer olay ciddiyse tavsiyem o kızla bidaha görüşmemen-konuşmaman.

bir defa aldattıktan sonra bu ilişkiden hayır gelmez

demek istediğim senin veya onun içinde bi kurt olur bu kurtulamazsınız sonunda gene ayrılmalar bilmemneler...

vazo kırılmış artık yapıştırırsın edersin belki ama tutmaz bidaha kırılır dağılır gider o yüzden yeni ilişkilere çevir kafanı
  • Affetsen o yanında olmadığında içinde hep bir tereddüt olacak içinde acaba şimdi kimlerle ne haltlar yiyor diye. Affedilecek birşey değil.
  • Ayni durumu yasamis biri olarak, ne olursa olsun o kizi terket ,uzak dur ondan . Sonra ailesi basina dert olur .

• ulan kızlar hep böyle intihar ettim der, hastaneye kaldırılır midesi yıkatılır. sonra yakın bir arkadaşı arar intihara kalkıştı diye
  • Blok listemde. Demek ki csb.

• Affedersen gelme buraya hocam ayıptır.
  • Hocam eski konunu okumustum daha barissan bile hic bir sey ayni olmaz hayatina devam et sen. O edemiyorsa onun bilecegi iş

• çokta fifimde diyebilirsin kıza...

her türlü naneyi yer , sonra ayrılırsan intihar ederim diye şantaj yap... oldu ne güzel dünya

bak kardeşim umarım ciddidir... csb degildir konu.
    bu kız o aldattıgı erkek ile işi pişirmiş. belkide kız senden ayrılacaktı. o erkek istedigini elde ettikten sonra kıza tekmeyi vurmuştur.
    kızda mal gibi ortada kalmak yerine yine sana dönmüştür... belkide o dönemde çok farklı planları bile olabilirdi...

yani kızın şantajını pek takma...

bu arada kız 1 kez aldattım diyor da inanmamak lazım. ne maglum 1 kez yaptıgı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 11 Temmuz 2014; 4:46:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

quote:

Orijinalden alıntı: Deathlessss

lan diktir git 1 gecelik bir şey için kızın hayatını mahvediyorsun kardeş kız çok pişmanım öyle böyle diyor 1 gece yatmışsa aklı yerinde değilse ne olmuş 7 yıldır berabermişsiniz lan 7 yıldır

7 senelik iliskiyi atese atabilen bi kıza nasıl güvenebilirsin ki. Arkadas affetse bile hep aklında bu olayla yaşıycaktı. Evlenseler bile hic huzurlu olamazdı.

kardeş geçen konuyu bilmiyosun sen kızın kafası yerinde değilmiş bilinç dışı yapmış bilerek yapsa affetme zaten
  • Birak adam gibi intihar etsin olsun bilader

Bariscaksin uc gun sonra gene ayni konu

Boynuzlandim ayrilsam mi

• Sırf sana sahip olmak için yapmış hocam bence düzgünce konuşun kızla ve ilişkiniz olamayacağını söyleyin. Bazı arkadaşlar belki çok seviyordur demiş kız için ama beni aldattıktan sonra benim için bitmiş olur.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.