evet 1 sene sonra ben fit olduktan sonra kapıma gelip zılgıtlar eşliğinde dizlerini dövecekler. ama geç olacak. yallah diyecem siz beni zamanında reddetmiştiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bugün beni reddeden kızlar 1 sene sonra
-
-
Yok ya zannetmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
before after videolarına resimlerine bak internette. muhteşem değişimler var
-
Sende gelişimini buraya postala ilerde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kanka reddediyorlarsa sende zorla sahip ol.şiddet uygula baskı yap döv.polise ona buna şikayet ederlerse onlarada vereceğin cevap basit; "ortaçağda kadınların erkek seçme hakkı yoktu." bu cevabına rağmen karşındaki adamlar kadınları koruyup diretirlerse hepsini ortaçağdaymış gibi ortaçağ usulü kılıç dövüşüne davet et.ve hepsini kılıçtan geçir.ortaçağda insanlar böyle yaşıyordu.sende aynısını yap.ben şahsen böyle yapıyorum.nasıl olsa biz türkler evrenin gelmiş geçmiş en iyi kılıç kullanan canlılarıyız.
-
Ferrum seni keşke dövse.
-
dövebilirse döver.o daha 5 yaşındaki veledi dövemez spastik angutun teki.ona buna forumda atar yapıp duruyor.toton yiyorsa ferrumla ikiniz bir olun ben tek olayım spartacus dizisindeki gladyatör dövüşleri misali arenada kılıçlarla kapışalım ne diyorsun? eğer totonuz yiyorsa ki yiyebileceğinden emin değilim serikteki aspendos gladyatör okuluna beklerim.o okulda bu yaz gösteri maçlarım var.ayrıca kılıç refleksimi ve hızımı bugün alanyadaki eskrim kursunun hocasına gösterdim refleksler iyi dedi.üstelik hiç eğitimim bile yok.beni kılıçta hangi canlı evladı yenebilir lan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X