Şimdi Ara

3 yıllık sevgilimin ayrıldıktan 3 ay sonra evlilik planı haberini aldım. Sizce ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 yıllık bir ilişkim son zamanlarda ki evlilik baskısı, maddiyat konuları, takı istekleri vs. Konu yüzünden bozuldu ve ayrılmak istedi. Her gün onu düşünüp acaba tekrar olabilme ihtimalimiz var mı diye düşünürken bugün evlenecek haberini aldım ve dağıldım. Sizce yazmalı mıyım yoksa görmezden mi gelmeliyim? İçim içime sığmıyor resmen.

• Alıntı

metni:
    evlilik baskısı, maddiyat konuları, takı istekleri vs.

Size baskıyı yapamayınca yerinize başkasını bulmuş. Ucuz kurtulmuşsunuz, geçmiş olsun.

• takı isteği derken?

• anneme 50 bin Tllikaltın, ablama kolye, yüzük vs.

• Böylesinden kurtulduğun için şükretmelisin.

• Kız seni değil parayla ona istediği şekilde düğün evlilik kina mina ve ustune de aile duzeni kurabilecek bir erkeği istemis

Buldugu muhtemelen senden yüksek paraya sahip o nedenle yazsan da donmeme ihtimali çok yüksek

İlerde pisman olma riskine karsilik yaz istersen ama reddetme riski çok yüksek ve tekrar ediyorum seni değil evlilik ve para istiyor düzen istiyor belli yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • troll mü 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaçan balık...

• Baskıyı bir tek sana yapmıyormuş demek ki.

• Hocam ucuz kurtulmuşsun, parayı seven bir şahıs ki senden ayrılıp 3 ay sonra yeni birini bulmuş bazen kimin ne olduğunu onunla birlikte olduğun zaman değil ayrıldığın zaman anlarsın. Tavsiyeye gelecek olursak Audi A4 45tfsı alıp egeye doğru sür:))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kızların gerçek yüzü bu işte sevmezler sadece tek dertleri kapağı atıp evde kalmamak
    Piyasa mutsuz evliliklerden geçilmiyor çünkü cogusu mantık evliligi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "evlilik baskısı, maddiyat konuları, takı istekleri vs."

şu olaylardan dolayı ayrılmak isteyen biri için neden üzülür ki bir insan.

• Senin paran yetmemiş kız da başka müşteri bulmuş.

• At gibi giden it gibi geri döner. 3 gün önce yaşandı.

• uzak dur la. seni bankamatik sanıyor hemen kaç ondan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.