Şimdi Ara

6 sene önce tam bugün Hacettepe’de hayatımı kurtardılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6. sınıftan 7. sınıfa geçtiğim yaz Kaş’ta tatildeydik. Bir gece aniden başlayan şiddetli karın ağrısı yaşadım, Kaş devlet hastanesine gittik, lavman verip gönderdiler, karın ağrısı geçmeyince ertesi gün bir daha gittik. Testler sonucu apandisit teşhisi kondu. Ameliyata girdim, ardından hastanede 2 gün kaldıktan sonra taburcu edildim. Kaldığımız otele geldiğimde ilk yediğim yemeği direk kustum, ardından yediğim her şeyi tekrar kusuyordum. Tekrar hastaneye gittik fakat sebebini bulamadılar, yaklaşık 4 gün normal kaldım, ardından çocuk yoğun bakıma aldılar fakat sebebini hala bulamamışlardı. 1 haftanın sonunda beni röntgene göndermeye başladılar (bu süre zarfında sadece serum ile besleniyorum). Peder röntgene bakıyorlarsa bağırsaklarında düğümlenme olabilir diye şüphelenmiş ve doktora sormuş. Doktor evet düğümlenmeden şüpheleniyoruz demiş. O gün ailem işte bu çocuk ölürse tüm sorumlusu biziz tarzı bir belge imzalayarak çıkarttılar beni hastaneden. Seri bir şekilde Ankara’ya gittik. Peder bağlantıları ile bir doktor arkadaşını ayarladı, (Hacettepe çocuk acili bilen bilir, 1 gün doktor bekleyenler dahi olur) gece 3’te doçent geldi, acil ultrasona gittik. Ultrasona göre diyaframıma deyen bir kist teşhisi konuldu, ameliyatta bırakılan bir kan pıhtısı kist oluşturmuş ve diyaframa değdiği için kusma refleksini uyarıyormuş. Sabah 5’te ameliyata girdim ve pıhtıyı aldılar. Ardından şikayetlerim geçti. Yaklaşık 1.5-2 hafta sonra ilk defa yemek yedim. Bu da böyle bir anı  Hacettepeli hocalarıma selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacettepe severiz.

• Hacet tepe ulkenin ana damarlarindan biridir bı de hocam besini nerden sağlıyorlar mideye boru mu sarkitiyorlar

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Serumdan direk kana

•  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.