Şimdi Ara

Üni'ye yeni başladım 3 haftada 1 kez derse girdim kalır mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 haftadır ilk defa dün imza attım hep kaçırıyorum dersleri devamsızlık şeyini ne yapacağız ktü'de okuyorum hiç bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumayacaksan niye gidiyorsun üniversiteye
  • haftaya gıtmeye baslarsan hiç bir dersten kalmazsın haftayada gitmezsen donem gider
  • nasıl oluyor o hep kaçırıyorum kısmı? ya derslere gitmeye başla ya da alışamadıysan okulu bırak
  • %30 hakkın var hocam ona göre hareket et . Hocaların bir kısmı çok takmaz yani %30'u biraz geçsende sıkıntı çıkarmazlar ama bazıları direk bırakır bilgin olsun . Birde bölümünüz çok önemli , bizim bölümde geçmek isteyen kimse devamsızlık yapmaz yapamaz evde çalışarak geçilmiyor dersi dinlemek lazım . Yani derslerden kaçarken devamsızlıktan çok o dersi evde çalışarak yapabilirmisiniz onu düşünün bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

arkadaşlar 3 haftadır ilk defa dün imza attım hep kaçırıyorum dersleri devamsızlık şeyini ne yapacağız ktü'de okuyorum hiç bilgim yok

anana babana yazık oğlumuz/kızımız herneyse okuyor diye çalışıp sana para yolluyolar vize zamanı gelsin bakalım bu kadar geniş olabilecekmisin haldır haldır not arıcaksın arkadaşlarından ama sınav zamanı kimse kimseye notta vermiyor tecrübe ile öğreneceksiniz bazı şeyleri
  • Derse girmiceksen niye gidiyorsun okucak olana engel olma bari
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2-3 kişiyi kafala imza atsınlar senin yerine. Ama dikkat et 2-3 kişi imza atarsa o zaman sakata gelirsin.
  • Kaçıyorum ne demek, liseli misin nesin .. Hocanın da çok umrundaydı senin derse girip girmemen.

Arkadaşların dediği gibi önümüzeki hafta da komple gitmezsen dönemin gider.

Ha birde madem gitmeyecektin neden kayıt yaptırdın ?
  • Sabah kalkmak çok zor geliyor sınıfı hiç sevmedim gittiğimdede bir şey anlamıyorum hocalardan bu haftadan itibaren gideceğim ama hiç sevmedim alışamadım
  • bu adam okumaz. bırak okulu git sanayiye
  • ne ktü ymüş arkadaş. Forumun yarısı orda okuyor
  • Üniversiteli oldum havasımı var acaba , bu dönem devamsızlıktan kal seneye akıllanırsın.
  • istanbul üniversitesinde olsan 4 senede o kadar girerdin derse.

bizim arkadaş finallerde okulun yolunu bulamadı, hiç gitmiyolar.
  • Yalnız sınıfa alışamazsan çok kötü olur durumun.Öğrenci klüpleri, fakülte takımları vs bir şekilde çevre edinmeye bak.Yoksa o okul bitmez.
  • aynı durumdayım şuan ne sınıfa nede başka şehre alışamadım ailemi ikna edersem bırakmayı düşünüyorum.
  • git dostum okuluna , sınıfındakilerle kaynaş , arkadaş edin sonra o okul sana daha çok çekilmez gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.