Şimdi Ara

lise 2 ye geçtim beyler ne yapıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu sene anadolu lisesi 2. sınıfa geçtim sınıflar değişecek ne yapmalıyım kızlarla nasıl ilişki içinde olmalıyım kızlara nasıl yaklaşıyım lütfen yardım edin hiç kız arkadaşım olmadı artık olsun sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardımmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delibasi -- 17 Eylül 2010; 23:07:33 >

• lütfen yardım DH
  • otur dersini çalış
  • kendin ol kızlarla muhabbetini iyi tut fakat aşık oldugun kıza fazla uzatma sonra kanka olarak görür sevgini belli et olumlu bir hareketini görürsen teklif et kabul eder veya etmez onu bilemem
  • liseli ALERT
  • Lise 1 den daha zor sakın salma dersleri(Fen-Ea-Sözel farketmez).Kızlarla kaynaşırsınız zamanla yeter ki şebeklik yapma,dikkat çekmeye çalışma,sınıfın içinde küfürlü konuşma,iğrenç ve zamansız espiri yapma.Gerisi gelir zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim bazı kızlarla muhabbet fena değildi esas beni sevdiğim kız tipleriyle muhabbetim kötü ben hayatta küfür etmem doğru söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delibasi -- 17 Eylül 2010; 23:11:41 >
  • lise 1de nasıl bir öğrenciydin ondan bahset pasifsen pısırıksan bırakıcaksın bu tavıralrı sana karışana yeri gelince dikleneceksin kendini ezdirmiceksin birde kızlar içinde eğer konuşursan seni görürler konuşmaz isen inanki aynı sınıfta olduklarının farkında olmazlar
  • artık kızların yanında konuşacam geçen sene bazı kızların yanında konuşmazdım o kızlarda baya güzeldi bu sene sevgilim olmasını çok istiyorum yeter bıktım yalnızlıktan birde kızlara kopya versem veya anlamadığı dersleri anlatsam nasıl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delibasi -- 17 Eylül 2010; 23:15:30 >
  • elizabeth takılma seviosan 8 ay bekleme g.te getirirler mal gibi kalırsın
  • dostum sana tavsiye veriyorum abin olarak cool takıl ve yalnız ol 1-2 hafta böyletakıl sonrası gelir zaten
  • ders calıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: delibasi

artık kızların yanında konuşacam geçen sene bazı kızların yanında konuşmazdım o kızlarda baya güzeldi bu sene sevgilim olmasını çok istiyorum yeter bıktım yalnızlıktan birde kızlara kopya versem veya anlamadığı dersleri anlatsam nasıl olur

önce sevdiğin kızın ortak yönelerni bulmaya çalış ondan sonra ona o konu ile yaklaş seviginide belli et cen kız ona göre olumlu tepki verir vermez bilmem artık teklif edersin utanma utanırsan kaybedersin bunu bil sonra pişman olursun...
  • sağolun yardımlarınız için
  • konuşacağın kız filen varsa bekleme . 4 . sınıfa geldimi pişman olursun bu kızı kaptılar diye. kızların 2. sınıfta gözleri açılıyor. 3. sınıfta havalarından geçilmiyor. 4 te ise erişilmez oluyorlar. sen sen ol kız güzelse lise 2 de yaz hemen yoksa tren gider o kadar diyorum .
  • mesela beden eğitimi dersinde futbol yerine basketbol yada voleybol mu oynasam dikkat çekmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: delibasi

mesela beden eğitimi dersinde futbol yerine basketbol yada voleybol mu oynasam dikkat çekmek için

öylede olur . özellikle voleybol oynaman iyi . birde herzaman kendin gibi görün olmadığın birisi gibi davranma.
  • arkadaşlar axe africa parfüm alsam nasıl olur onun afrodizyak özelliği var belki kızların ilgisini çekerim hiç kullanan var mı yardımcı olabir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vodka vişne

otur dersini çalış

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.