Şimdi Ara

ÖĞRENCİ İÇİN EN İYİ BANKA KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
3
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet dostlar banka kartı çıkarttıracağım bir üniversite öğrencisi için en iyi banka hangisidir? Encard iyi gibi duruyor şimdilik

(Hem havale/eft vs. ücretsiz olması hem de kampanyaları açısından değerlendirerek)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Öğrenciler İçin En İyi Banka Kartı

Öğrenci hayatı, sınırlı bütçelerle idare etmeyi gerektirir. Doğru banka kartını seçmek, finansal sorumluluk kazanmanın ve paranızı yönetmenin önemli bir parçasıdır.

Bir öğrenci olarak en iyi banka kartı, aşağıdaki özelliklere sahip olan karttır:

• Düşük veya Hiç Olmayan Aylık Ücretler: Öğrenciler genellikle sınırlı bütçelere sahiptir, bu nedenle aylık ücretleri olmayan veya düşük aylık ücretleri olan kartları tercih etmelisiniz.
    • Yüksek İşlem Limitleri: Ders kitapları ve konaklama gibi öğrenci giderlerini karşılayabilmek için yüksek işlem limitleri olan bir karta ihtiyacınız vardır.
    • Nakit Geri Ödülleri veya Puan: Bazı banka kartları, harcamalarınız için nakit geri ödülleri veya puanlar sunar. Bu ödüller, okul masraflarınızdan tasarruf etmenize yardımcı olabilir.
    • Kolay Hesap Yönetimi: Kartınızı çevrimiçi veya mobil uygulama aracılığıyla kolayca yönetmek isteyeceksiniz. Bu şekilde bakiyenizi kontrol edebilir, işlemleri takip edebilir ve hesap uyarıları ayarlayabilirsiniz.

Öğrenciler için en iyi banka kartlarından bazıları şunlardır:

• Chase Freedom Unlimited: Yüksek işlem limitleri ve sınırsız %1,5 nakit geri ödülü sunar.
    • Capital One Quicksilver: Sınırsız %1,5 nakit geri ödülü ve 200 $'lık bir karşılama bonusu sunar.
    • Discover it Cash Back: Yüksek işlem limitleri ve rotasyonlu %5 nakit geri ödülleri sunar.
    • American Express Blue Cash Everyday: Gıda ve market alışverişlerinde sınırsız %3 nakit geri ödülü sunar.

Her bir banka kartının avantajlarını ve dezavantajlarını dikkatlice karşılaştırın ve sizin için en uygun olanı seçin. En iyi banka kartı, bütçenize, yaşam tarzınıza ve harcama alışkanlıklarınıza bağlı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • garanti, işbankası, yapı kredi ve enpara kullanıyorum

öğrenci için en uygunu enpara bence.

• Enpara dediğiniz düz encard banka kartı değil mi hocam? Öğrenciler için farklı bir kartı yok galiba

• milfshake1 M kullanıcısına yanıt

enpara dediğin finansın yan kuruluşu. Sorduğun soru aşırı saçma bir şey. Hesap açtırıyorsun sana banka kartı yolluyorlar işte. Öğrenci için kartı yok, gerek de yok zaten.

• Başka bankaların genç kart adı altında öğrenci için ayrı çıkarttığı farklı kartlar var onun için sordum. Sağol yine de

• milfshake1 M kullanıcısına yanıt

onların hepsi boş, öğrenci için en ideali enpara hesabı.

• Enpara Encard. EFT/Havale ücreti yok, mesai saati sorunu yok. Yalnız görüntülü görüşme ile kartı aktifleştirme işlemi zahmetli, sorun çıkıyor genelde. Eve kurye çağırmak daha mantıklı. Yaklaşık 2 hafta içinde geliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi kredi kartları ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence de en iyisi encard. Diğer bankaların öğrenci için yapılan kampanyaları pek kayda değer olmuyor bence. Aslında şu an mevduat faizinin pek önemi kalmadı ama enparanın vadelisinde faiz için bir sınır yok, bu da öğrenci için yararlı.

• Enpara diyenler iyi boş yapmış. Para çekecem diye tüm şehiri gezsinler atm bulmak için. Enparayı banka olarak. para çekmek için ziraat kullanın.

enpara kullanıyorum

imla.

• Para olduktan sonra hiç fark etmez inan.
    Havale vb. 3-5 tl çeksin sıkıntı yok. Değeri kalmadı artık...

ODTÜ için iş bankası mantıklı. Kampüste en çok onun atm'si var. Ziraat de klasik kyk.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Zihniyetim mi fakir bilmiyorum ama;
    25 milyon dolarim olsa bile o 3 lirayi vermek istemem gibime geliyor. Parasindan degil, insana koyuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74419AE36

Enpara diyenler iyi boş yapmış. Para çekecem diye tüm şehiri gezsinler atm bulmak için. Enparayı banka olarak. para çekmek için ziraat kullanın.

enpara kullanıyorum

imla.

Boş yapmış vb gibi şeyler kullanmadan yorum yapamıyor musunuz?

• ziraat ve papara ile ölüme kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FB6B71D1A

onların hepsi boş, öğrenci için en ideali enpara hesabı.

Enpara çalışanı mısın?

Ben maximum genç kullanıyorum çok memnunum

• Time Does Not Heal kullanıcısına yanıt
    Valla bende. Basit bir işlem için para mı kesilir. Hele kart aidatı falan

• an agony A kullanıcısına yanıt

Ben de anlamadım. MC Genç bir sürü puan kampanyası var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4h062020

Ben de anlamadım. MC Genç bir sürü puan kampanyası var.

Ya bizim millet böyle işte, aç trendyolu, 600 litalık kulaklık bakıyorum, yorumlar şöyle:

" hediye için teşekkürlerr"
    "Benim hediyem niye gelmedi"
    Hediye, hediye dedikleri de 1 liralık çikolata

Burda da öyle, ben her ay min 100 150 puan biriktiriyorum, adamlar 2 liralık eft yi hesaplıyor

• an agony A kullanıcısına yanıt

4-5 tane farklı bankadan hesabım var. en işe yarar enpara, hiçbir şeye para vermiyorsun (eft, aidat vs.)

• Evet şehirde finansbank bulmak zor olabiliyor ama teb ve denizbanktan da çekilebiliyor. Biraz da kişinin ihtiyacına göre seçilmeli bence. Mesela enparanın makasları çok fazla, döviz alım satım için kullanışsız. Çok harcama yapan biri için de başka bir bankadan kk açıp harcama yapmak mantıklı. Enpara çoğunlukla havale/eft yapan ara sıra da kartla düşük harcamalar yapan biri için uygun bence.

• Kenarda yatan Maksimum Genç'im falan da var ama sadece Enpara'yı aktif kullanıyorum. Kredi kartını da aldım geçen haftalarda. Başka bankalardan bir türlü memnun olamadım. Kampanya bakımından pek aktif değil ama en azından bankacılık işlemlerini doğru düzgün yapabiliyorum.

Yeri geliyor hızlı para geçsin diye FAST bombardımanına tutuyorum bankayı. Uygulamanın kullanımı rahat, Günlük mevduatı güzel bilindik bankaların çoğunun daha iyi oran vereni yok diğerleri hep Burgan falan. Puan biriktirme olayı da bana yaramıyor. Maksimumda bakayım dedim puan biriktireyim diye bir milyon gereksiz harcama yapıyorum, aslı astarını geçiyor.

Bankalar ortada ama alın istediğiniz ikisinden rahat rahat kullanın taraftarlığa gerek yok. Para çekeceğim zaman da Enpara'dan tüm diğer bankalara EFT yapıp çekiyorum çekeceğim tüm miktarı. ATM sıkıntısını pek yaşamadım ben Ankara'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 25 Ağustos 2022; 7:25:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.