konu silinebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hek Yiyen Adam -- 22 Kasım 2024; 23:25:56 > |
8 yıl sonra forumdayım ve kötü durumdayım...
-
-
Tecrübesiz olarak iş bulmanın en iyi yolu etkili bir mail yazmak sanırım.
İlan açan veya açmayan kuruluş veya şirketlere mail bırak ve CV'ni eke yerleştir. Daha sonra çalışmak ve öğrenmek için azmini anlatacak bir metin yaz.
Eğer kişisel projelerin varsa bunları da eklemeyi ihmal etme. Önüne gelen yere mail yağdır. İş başvurusu yapmaktan daha çok işe yarayacağına eminim.
Unutma biraz sabır gerektiren bir süreç bu. İyi şanslar dilerim.
-
+++++
-
offfffff
-
Offf falan? 25 yaşına gelmişsin. Küçümsenecek bir şey de yok. Yapman gereken şey kendine bir dal belirleyip üzerine çalışmalar yapman. Yaptığın çalışmaları CV'ne eklemen ve sonuç olarak bu dalda iş arayan kurumlara başvuru yapman.
Bunu yapamıyorsan zaten istersen tüm mühendislik lisansların olsun, iş bulamazsın.
Kariyer.net/linkedin e girip en çok hangi alanda iş aranıyor onu kestirip bunun üzerine yoğunlaşmalısın. -Bana Microsoft saha mühendisinden gelen öneri buydu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 22 Kasım 2024; 18:32:29 > -
Çalışkan biriysen kendi işini kur derim. Elinde para da var.
-
Acil iş bul kendine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bak aga yazılım sektöründe iş bulamıyorsan otur kendini sorgula
Askere gittim geldim. 2 yıl deneyimle 3 haftada yeni iş buldum. Bilg müh değilim bu arada sadece kendi kendime öğrenme becerim var
HayatınıYaşayamayanAdam
o parayla ticarete atıl dicemde batarsan sudan çıkmış balığa dönersin riskli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X