Şimdi Ara

Sevgilimden Ayrılalı 1 ay oldu UNUTAMIYORUM !!! YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biteli 1 ay oluyor kız asla aklımdan çıkmıyor her an aklımda napacağım ben acı çektiriyo

• Vazgeçmeyi bilmiyorsun her zaman sen yanıyorsun madem seni o sevmiyor neden unut gitsin demiyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl önce ayrıldıgım sevgilim hala rüyalarıma girer. beterin beteri var dostum unutmaya çalış. takıntıya dönüşürse çok daha zor oluyor.
  • onu alaturka tuvaletde mıçarken düşün bazılarında işe yaramış reis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68530B4CB -- 9 Ocak 2020; 14:20:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: standartlarabidesi

Vazgeçmeyi bilmiyorsun her zaman sen yanıyorsun madem seni o sevmiyor neden unut gitsin demiyorsun?
    hocam olmuyorki olsa ah ah
  • 1 ayda unutulmaz bence az daha bekle
  • çok üzüldüm hocam....

İnstası var mı manitanın ona bunun Onur kırıcı bir davranış olduğunu söylerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok acı bir durum zamanında bende yaşadım. 3 ay da ancak alıştım yokluğuna. Uyurken bazen aklıma geliyordu içime bir acı çöküyordu bildiğin ruhi bunalım gibi bir şeydi 9 sene oldu dediğim olay. herkesin derdi kendine büyük işte. kimileri için gereksiz gibi gelebilir derdi çeken bilir. Zamanla geçer ama 1 ay da zor kardeşim. belki 6 belki 1 sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

5 yıl önce ayrıldıgım sevgilim hala rüyalarıma girer. beterin beteri var dostum unutmaya çalış. takıntıya dönüşürse çok daha zor oluyor.
    İlkokul yıllarında sevdiğim kız hala arada sırada rüyalarıma girer. Orda bile kavuşamıyorum kendisine. Hayat mı bu.

• diğer sevgılısı ıle şu an sinema ızlıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: after1

çok acı bir durum zamanında bende yaşadım. 3 ay da ancak alıştım yokluğuna. Uyurken bazen aklıma geliyordu içime bir acı çöküyordu bildiğin ruhi bunalım gibi bir şeydi 9 sene oldu dediğim olay. herkesin derdi kendine büyük işte. kimileri için gereksiz gibi gelebilir derdi çeken bilir. Zamanla geçer ama 1 ay da zor kardeşim. belki 6 belki 1 sene
    hocam yaşamayan küçük bi acı sanır ama kızla çok vakit geçirdim çok şey yaşadım aşırı alıştım sürekli aklıma geliyo baktığım kadınlarda onu görüyorum peşindende gittim barışmak için herşeyi yaptım dediği şey eninde sonunda ben artık istemiyorum seni sevmiyorum diyo ve engelliyo olmuyor be hocam olmuyor her an acı çöküyo kalbime bilirsin bu hissi
  • Unutmak için önce hatırlamayı bırak

• İyi de sevgili dediğin ne? Ne zamandır tanıyordun, birlikteydiniz? Ne seviyede bir ilişki kurmuştunuz? Bunlar olmadan bir şey demenin anlamı yok. Belki de boşuna kafaya takıyorsun.
  • yalnız kalırsan aklında kalır hep kızlı ortamlara gir yeni bi kız sana iyi gelir

unutulmaz alışılır bu arada
  • fARZETKİ BU aşskı hiç YAşAMadık uniaaannnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

yalnız kalırsan aklında kalır hep kızlı ortamlara gir yeni bi kız sana iyi gelir

unutulmaz alışılır bu arada
    kankam beni en iyi sen anlarsın sosyal medyadan yürüyorum tanışıyoruz ama orda kalıyo buluşmaya gelmiyolar ilerlemiyo ah buluşmaya gelseler şuan 10 tane kızla sevgiliydim napcam be
  • Unutmazsın ki zaten. Hic unutani gormedim. Beyin hasarı alman lazım. Ilkokul hocani unutur musun? Bu da öyle

• Hocam aslında unutamamanin sebebi alışkanlık. Hayatımiza giren her kadın biz de bir alışkanlığa sebep olur gittiklerinde ise bir boşluk hali hep hatırlatmaya sebep olur. Onun yerine bir başkasi gelse inan unutursun. Pek düşünmemeye çalış demeyeceğim çünkü düşüneceksin.

• Yaşın kaç, ilişkiniz ne kadar sürdü neler yaşadınız bilmiyorum ama insan karşıdaki kişiden emin olup kendini bıraktığında, tüm sevgisini ona harcadığında, ileride başkasıyla olsa bile o eskisi her zaman akılda bir köşede kalıyor ne yazık ki. Bana da oldu. 3 sene oldu unutamadım hala, çünkü birlikte olmadan önce de 3-4 senelik bir arkadaşlığımız vardı. Tamam artık buldum yol arkadaşımı böyle devam demiştim. Ruh eşim gibiydi. Ama öyle olmadı. Hobi edinmek en iyisi, başka kızlara bakmak takılmakta iyidir. Tam olarak unutması çok zordur.

• ümit besen şarkı sözünde alışmak sevmekten daha zor geliyor diyor. işte alışmak çok farklı çok acı bir şey. Zamanla unuttuğunda hiç bir şey hissetmicen ama çektiğin sıkıntıyla kalacan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.