Şimdi Ara

6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abisiyle beraber gece 12 de çıktılar antalyada bi cafeye gittiler abisi içki içiyor, benimki içmiyor ama sonuç olarak içlki içilen bir masada oturan kadın görünümü veriyor ve gören adam bu kız yollu diye düşünüyordur heralde, gece 4 de döndüler, abimleydim falan diye çıkıştı bende istersen sülalenle ol bitti dedim ve 6 yıllık sevgilimden ayrıldım, eskidende çok ayrılıyorduk ozamanlar canım çok acıyordu ama insan bi olgunlaşıyor yaş geçtikçe, ben mesela şuan çok iyiyim üzülmedim ağlamadım zırlamadım, bidaha barışmak da istemiyorum 6 yıldır mahfetti zaten bu kız beni, sırf aşığım diye katlandım, sürekli tripler aile içi kavgalar gürültüler ağlayarak telefon açmalar.. kafamda hiç beyaz saç çıkmazdı benim, şimdi bakıyorumda aynaya 3-5 tane beyazım var yüzümde bi yorgunluk belirtisi var , eskiden çok fotojenik bi insandım ama artık foto çektirirken eskisi gibi olamıyorum yorgun ve bitkin çıkıyorum resimlerde, gülerek poz veriyorum ama yorgun bir gülüş, mahfetti bu kız beni.. belkide ayrılmak için bi bahane arıyordum içten içe ve bi ilk fırsatı değerlendirdim bilemıyorum daha çok uzun şeyler anlatırdım ayrılma sebeplerimle ilgili ama boşverin çok uzun, sonuç olarak şuan ben ayrıyım yalnızım .. yalnızlık güzeldir umarım, bunu sizle niye paylaştım bilmiyorumda .. off.. öyle işte..

• Yalnızlık bir süre sonra sıkıyor emin ol. İlk gördüğüne vuruluyorsun sonra. Bi ton iş. Saçma bir sebepten dolayı terk etmişsin. Ama belli ki dolmuşsun bahane arıyorsun. Valla ne diyeyim gönlünce olsun her şey.
  • Abisiyle orda içse bile ayrılman mantıksız ama belli ki ayrılmak içi bahane arıyormuşsun. Umarım çabuk unutursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle saçma nedenle 6 yıllık ilişki bitirilmez. Belli ki bahane arıyormuşsun dediğin gibi hayırlısı olsun.

Edit: Üstteki de benle aynı fikirdeymiş ve de hemen hemen aynı cümleyi kurmuşuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ǤЅ -- 15 Ağustos 2013; 1:54:13 >
  • Millet 15 senelik karıdan boşanıyor 6 ay nedir şaka yapmayın

pardon yılmış yanlş okumuşum neyse uykum gelmiş benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allahdiyenspen -- 15 Ağustos 2013; 1:55:43 >
  • hll knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemaltr18

Millet 15 senelik karıdan boşanıyor 6 ay nedir şaka yapmayın

keşke konuyu okusaydın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

:D

• abisi var iken sen kimsin ki onu sınırlıyorsun. ben kızın abisi olsam bak şu elemana deyip temiz dayağımı yerdin. ki, zaten kız kardeşimle olduğun için ayrı bir de döverdim.

not: sen bahane aramışsın ayılmak için.
  • TEK ŞEY SÖLİCEM UMARIM PİŞMAN OLMASSIN KARDEŞİM..
  • Mutluysan sorun yok.

hll knk.
     6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM..
  • quote:

pardon yılmış yanlş okumuşum neyse uykum gelmiş benim

He kardes ay

• Kardeşim mutlu olamıyorsan ayrılacaksın tabi boş yere niye kendini harcıyorsun ikiniz için de hangisi iyi olacaksa onu yap. Ama kız belki üzülür barışmak ister o zaman da senin bileceğin iş.
  • Ederdinden fazla değer soytarıyı kıral eder, ama şöylede bir konu var 6 yıl sevdiğin bir kız ne olursa olsun bu gibi durumlarda öyle ayrıldım bitti dersen ve kız üzülür kahrolursa bilki sopalıksın. seni severim yoksa umrumda değilsin, bak kızı al karşına adam gibi konuş ha olmadı herkes yoluna zaman gibi ilaç yok unutrsun görmezsin fotosu varsa yırtarsın ama yok gitti mekana alkolik davrandı bunlar boş muhabbet bitti o cicim delikanlılık zamanları yıl 2014, ha bu arada unutmadan kendine saygın varsa ilk önce adam gibi otur düşün biz ne dersek boş okey mi canım karşim hadi bakim..
  • Bence bilmiyorum. Bu kadar kolay mı 6 seneyi bir anda silmek? Aşk acıtır. Aşk güllük gülistanlık bir şey değil. Mahvetti derken kız isteyerek mi yaptı yoksa hep karşınıza engeller mi çıktı o yüzden mi böyle yıprandın hocam? Ha bir de şunu demek istiyorum. Daha öncesinde iş ayrılma noktasına gelmiş ve ayrılmış geri barışmış iseniz bence zaten öncesinde bir şeyler bitmiş gibi. Ya da bayağı acılı olaylar yaşadınız
  • arkadaşlar 6 yılda gerçekten insan çok şey yaşayabiliyor, şu yukarıda anlattıklarım ayrılma nedenımın %1i bile degil nerdeyse.. uzun uzun yazsaydım kımse okumazdı o yuzden sadece bı kısmını anlattım .. konu dışıda olsak ciddi olabileceğimiz yerleri biliyoruz bu yüzden çok seviyorum bu forumu sağolun beyler..
  • Seviyorsan 1-2 hafta sonra görürüm ben seni

16 yaşımdayım kız bi tarafıma posta koydu 15 imde çıktık 4 ay ben deli gibi seviyordum katlanıyordum gereğinden fazla hemde sonra bu bi soğudu falan etrafını Meriçler sardı üzülme fala barışırsınız Meriçin tekiyle çooooook yakın yakaladım kızı ayrıldım ilk günler harikaydı diyordum ama sonra üzülmeye başladım
    Özer:seviyorsan 2 kere düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: CatZ Dritzz

Seviyorsan 1-2 hafta sonra görürüm ben seni

16 yaşımdayım kız bi tarafıma posta koydu 15 imde çıktık 4 ay ben deli gibi seviyordum katlanıyordum gereğinden fazla hemde sonra bu bi soğudu falan etrafını Meriçler sardı üzülme fala barışırsınız Meriçin tekiyle çooooook yakın yakaladım kızı ayrıldım ilk günler harikaydı diyordum ama sonra üzülmeye başladım

sağol kardeşim dediğin gibi 6 yılda defalarca düşündüm ayrılmayı ama her seferinde vazeçecek nedenler buldum ama artık bardak taştı en doğrusunu yaptığımı düşünüyorum pişman olmam ama artık başka birine aşıkta olamam çünkü insan sadece 1 kere aşık olabiliyor.. neyse bu arada Özer'e de selam söyle sağolsun verdiği akıl için

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

quote:

Orijinalden alıntı: CatZ Dritzz

Seviyorsan 1-2 hafta sonra görürüm ben seni

sağol kardeşim dediğin gibi 6 yılda defalarca düşündüm ayrılmayı ama her seferinde vazeçecek nedenler buldum ama artık bardak taştı en doğrusunu yaptığımı düşünüyorum pişman olmam ama artık başka birine aşıkta olamam çünkü insan sadece 1 kere aşık olabiliyor.. neyse bu arada Özer'e de selam söyle sağolsun verdiği akıl için

Önemli değil kardeşim kendi kararrını kendin vericeksin zaten bizim kiler fikir ve tavsiye sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Greyblack

abisi var iken sen kimsin ki onu sınırlıyorsun. ben kızın abisi olsam bak şu elemana deyip temiz dayağımı yerdin. ki, zaten kız kardeşimle olduğun için ayrı bir de döverdim.

not: sen bahane aramışsın ayılmak için.

yanlız doversen bırlıkte dıye kardesın acaip bozulur yanı tecrubeyle sabıt :D

(bi kızın abısı benı dovmustude -,- çocuktum karsı koyamadım :D sımdı gelseler sansımı denerım yanı 2 yıldır boxa gıdıyom neyse uzatmıyım :D )
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.