Şimdi Ara

6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 de açılmış konu ciddi ciddi okuyorum bende

• Allah razı olsun kız iyi kurtulmuş
  • Bey efendi gururu Bi yana bırakıp bana ulaşırsa iki arkadaş olarak görüşmek istiyorum ölmeden.
  • AJFA kullanıcısına yanıt

Iyi terketmis kiz bunu kullanip elinde oynatiyormus fakat kizin bakirelik gittigiyse sikinti cok buyuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    O kız benim sen ne saçmalıyorsun arkadaşım
  • Susaçlıkız S kullanıcısına yanıt

Kaç yaşındaydınız ayrıldığınızda ve şimd kaç yaşındasınız? Bir de ilk sevgilinizse zor olmuştur tabi üzüldüm :(

•  6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM..
  • 18 19 sanrm şimdi 26 yaşndaym

Bence arkadaşlık dışında bir şey bekleme karşı taraftan.

Iyi sallamissin bu forum yemez troll hesaplar, fake uyelikler ve csb ler neler.gordu neler. 15 yila yakindir uyeyim. Kül yutmaz bu koskoca rutbeyi.bosuna tasimiyoruz kafamizda bosuna saclarimizi agartmadik  6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM.. 

Kardesim 250 gr et parcasi icin canini sikmaya degmez benden abi tavsiyesi 4 yil evli kalip bosanan arkadasim var. Eger ciddi dusunseydin zaten söz yapardin, is evlilige varırdı. Kiz seni 6 yil boyunca maddi ve manevi olarak somurmus. Kullanmis atmis seni, trip atar, kapris yapar canim cicim aylari biter cuzdanin bosalinca bahane bulur sana sirtini doner. Ask mesk romantizm hikaye onlar 80 lerdeki yesilcam filmlerinde kaldi. Gercek dunya acimasiz kapitalizm had safhada, sen gercekleri yadirgayamazsin kabul et bunu.

http://siir.me/baglanmayacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç bir beklenti içinde değilim. artık ümitler bitti görüşmek istiyorum sadece onca yılın hatırına..
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Numaranızı verinde rütbeli bey Bi konusalm sizi le isterseniz eğer arkadaşıysanız? Önyargılsrınızı kendinize saklayın.
  • OSMANN ARTIK BANA YAZARSAN SEVİNİRİM BURDA İNSANLARA MADARA OLMAYA GEREK YOK RİCA EDİYORUM.

Bence yazmayacak boşver kendini rezil etme daha fazla. Erkeklerin hepsi böyle demekki gıcık oldum şuan eski sevgiline. Eğer gerçekten kızsan pm atabilirsin dertleşebiliriz.

• Hocam yaşını bilmem ama birşey demek istiyorum. Burası Trakya, burada insanlar kadınlı erkekli beraber içki içerler kimse de o gözle bakmaz. Siz bence kafayı biraz değiştirin.

İkinci olarakta geçen gün bir yazıya denk geldim ve çok hoşuma gitti aşağıya bırakıyorum.

Şimdi yıllar önceki beni karşıma alıp "değdi mi be güzel kardeşim " demek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susaçlıkız

OSMANN ARTIK BANA YAZARSAN SEVİNİRİM BURDA İNSANLARA MADARA OLMAYA GEREK YOK RİCA EDİYORUM.
    Yeşil saçlı marjinal kız, dinci maço kardeşimize yalvarıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arapaşığı A kullanıcısına yanıt
    Niye olmazmı sence utandımmı? Aşağılamak ve dalga geçmek senin gibi at gözlüğü takmış her boku yiyip insanların özgür samimi duygu ve düşüncelerini bencilce kendilerine prim ve çıkarcılık uğruna insanlığını harcayan canlı turevi olmaktan daha iyi.. 👋
  • quote:

Niye olmazmı sence utandımmı? Aşağılamak ve dalga geçmek senin gibi at gözlüğü takmış her boku yiyip insanların özgür samimi duygu ve düşüncelerini bencilce kendilerine prim ve çıkarcılık uğruna insanlığını harcayan canlı turevi olmaktan daha iyi.. 👋

bak ben sana aga kalk sahur dicem sen de hyr diceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 21 Ocak 2021; 21:20:59 >
  • quote:

aga kalk sahur

• olum isterse babasıyla içer abisiyle de

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.