Şimdi Ara

6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Konu sahibine söylede o söylesin bana bunu
  • 2 haftaya biriyle evlenir merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Susaçlıkız

Konu sahibine söylede o söylesin bana bunu

bana söylüyo sana ihtiyacı yok xd

• Ona söyle beni iyi tanır ne kadar inatçı olduğumuda bilir çocuk gibi davranmayı Bi yana bıraksın.. Elbet Gebzenin yolunu şirketini.. Evini bulmak zor deil.. Numaranın sonunu değiştirmeklede olmaz.. Aile akraba sosyal medya.. Pislik cıkartmak zor olmasa gerek.. Tehtit deil sadece bukadar gamsız ve anılara saygısız olması beni bukadar kırıyo. Kırılıncada tepkisiz kalamıyorum.. Namusuna sahip cıkan insan? Sormazmı ailen sana bir kızın günahına nasıl girdin diye?
  • Susaçlıkız S kullanıcısına yanıt
    Ulan adamı ne hale getirmişsin bırak artık yakasını

• Kimin ne halde olduğunu bilemezsiniz..
  • Çok uzun okuyamam arada unutamıyorum falan gördüm ama trollsün veya değil farketmez aynısı başıma geldiği için yazmak istiyorum. Unutamaması gayet normal 6 yıl ne demek.Simdi kendini hatırlatarak bişey elde etmiş olmazsın zamanında yapman gerekiyordu bu hareketleri...
  • .Statistics. kullanıcısına yanıt
    Bende Antalya dokumads büyüdüm bu arada..
    Terk edilen benim saçma bir sebebten.. Suanda konusmak istiyorum sadece hatırlamadım kendimi hiç unutmadığımızı ikimizde biliyoruz onunla. 2 ay once açtığı konuda unutamıyorum diyen de oydu.
    Bende Antalya Kepezdeyim :) bence bosverin değmez bu saatten sonra belki evlenip çoluğu çocuğu olmuştur
  • Burda bukadar yırtındığımı görüp kendi egosunu tatmın mı ettirio yani konusmaktan ne çıkarki insanlık öldümü. Ben ona ömrümü vermişim gençliğimi kendimi.. Bu yakışmaz adama.
    Neresinde oturuyorsunuz 18 yıl dokumada yasadım Çağlayan lisesinin yanında. En güzel günlenlerdi ev harici.. 😊
    Şuan düden şelalesinin orda oturuyorum çağlayan lisesinin orda yurtta kaliyodum 8 9 sene önce ortaokul ve liseye giderken. Adını unuttum bı park vardı Turgut Özal olması lazım onun karşısındaki yurtta
  • Adamı bezdirmişdin ne uğraşıyon daha

Ayy evet biliyorum ordan aşşa sallanınca liseye doğru kuaför vardı altta kalıo adı sıla kuaför orda calıstım 😊 cdci falan var markkt o Turgut özal parkı da bey efendi ile az aşk yaşamadık.. Saat hediye etmişti😓
  • Aga seninki d edert mi, ben 3 evliliğe yelken açıyorum, önceki evliliklerden çocuklar da var..

şu hayatta sevgiliden ayrıldınız diye üzülmeyin sakın.

nafaka ve velayet nedir bilemezsin gözüm.

• Ya öf sizene bezdirmissin bezdirmissin dediğiniz adamın benim hayatımda nasıl etkileri olduğunu bilemezsiniz iyi okuyun herşeyi tek taraflı bakarsınız tabi erkek koalisyonu.. Kadınlar anlar mantıklı düşünen beylerde..
    Bilmiyorum çok eskide kaldı o civarlarda tek hatırladığım migros vardı parkın karşısında o . Arkadaş forumda hâlâ aktif girince görür heralde mesajınızı umarım aranızda anlaşırsınız :))
    Evet. İnşallah. Kafayı yedirmeden bana inşallah.. 🙏
  • iki hafta sonra özleyip yazmaya çalışma da sakın.

Aman diyim bak gidip de hata ettim yazayım deme

• Pm açarmısın..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.