Şimdi Ara

6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Martin.

quote:

Orijinalden alıntı: Greyblack

abisi var iken sen kimsin ki onu sınırlıyorsun. ben kızın abisi olsam bak şu elemana deyip temiz dayağımı yerdin. ki, zaten kız kardeşimle olduğun için ayrı bir de döverdim.

not: sen bahane aramışsın ayılmak için.

yanlız doversen bırlıkte dıye kardesın acaip bozulur yanı tecrubeyle sabıt :D

(bi kızın abısı benı dovmustude -,- çocuktum karsı koyamadım :D sımdı gelseler sansımı denerım yanı 2 yıldır boxa gıdıyom neyse uzatmıyım :D )

Kızın abisi döverse karşılık vermeyeceksin. Abi sonuçta o da anlamak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

abisi var iken sen kimsin ki onu sınırlıyorsun. ben kızın abisi olsam bak şu elemana deyip temiz dayağımı yerdin. ki, zaten kız kardeşimle olduğun için ayrı bir de döverdim.

(bi kızın abısı benı dovmustude -,- çocuktum karsı koyamadım :D sımdı gelseler sansımı denerım yanı 2 yıldır boxa gıdıyom neyse uzatmıyım :D )

sen kız kardesını uzmek ıstermısın eğer bırısı sevdiğini doverse uzulursun o kızda uzulur bu halde senın kız kardesın uzulsede sen sevgilisini dovermısın ben dovmem çok bısıy olmazsa

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen kız kardesını uzmek ıstermısın eğer bırısı sevdiğini doverse uzulursun o kızda uzulur bu halde senın kız kardesın uzulsede sen sevgilisini dovermısın ben dovmem çok bısıy olmazsa

Sen kız abisiysen bazen mantıklı düşünemez insan içgüdüseldir bazı şeyler.

• yalnızlıgın iyi yanlarıda var kötü yanlarıda ... kasmıyorsun bi keree ama benm ki çok fazla yalnızlıgı ilerletmemek lazım 1 tane arkadaşım oldugunu söylesem hayatımda gülersiniz belkide .. gerçekten üzüldüm :S
  • quote:

Abisi varken hayirdir lan sana?

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Ederdinden fazla değer soytarıyı kıral eder, ama şöylede bir konu var 6 yıl sevdiğin bir kız ne olursa olsun bu gibi durumlarda öyle ayrıldım bitti dersen ve kız üzülür kahrolursa bilki sopalıksın. seni severim yoksa umrumda değilsin, bak kızı al karşına adam gibi konuş ha olmadı herkes yoluna zaman gibi ilaç yok unutrsun görmezsin fotosu varsa yırtarsın ama yok gitti mekana alkolik davrandı bunlar boş muhabbet bitti o cicim delikanlılık zamanları yıl 2014, ha bu arada unutmadan kendine saygın varsa ilk önce adam gibi otur düşün biz ne dersek boş okey mi canım karşim hadi bakim..

bir şeyler karalamaya girdim. üstad konuşmuş, diyecek laf bırakmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

Ederdinden fazla değer soytarıyı kıral eder, ama şöylede bir konu var 6 yıl sevdiğin bir kız ne olursa olsun bu gibi durumlarda öyle ayrıldım bitti dersen ve kız üzülür kahrolursa bilki sopalıksın. seni severim yoksa umrumda değilsin, bak kızı al karşına adam gibi konuş ha olmadı herkes yoluna zaman gibi ilaç yok unutrsun görmezsin fotosu varsa yırtarsın ama yok gitti mekana alkolik davrandı bunlar boş muhabbet bitti o cicim delikanlılık zamanları yıl 2014, ha bu arada unutmadan kendine saygın varsa ilk önce adam gibi otur düşün biz ne dersek boş okey mi canım karşim hadi bakim..

Beni boşverde sen nerdesin görünmüyon hiç neler oldu olayları kaçırmışsın cihat

• quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Mutluysan sorun yok.

hll knk.
     6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM..

Kimin blok listesinde olduğuma nerden bakabilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

Beni boşverde sen nerdesin görünmüyon hiç neler oldu olayları kaçırmışsın cihat

koşturuyoruz abi, hayat. neleri kaçırdım

• Ben ne yapayım.. 6 yıldır yılda 1 kere görüşebiliyoruz.. İlk yıllarda cahillik edip ilişkiye girdik, sanki 10 yıl geçti üzerinden o kadar uzak geliyor bana.. Ama yaptık bir kere..

Onu görmüyorum 1 yıldan fazla, zamanla bitiyor bir şeyler. Ailesi göndermiyor Türkiye'ye tek başına. Kaldı ki aileler tanışıyor.. Yok illa söz olacakmış.. Ailesi de gelmiyor bu yıl..

Durumlar böyle olunca ben de bazı şeyler bitti artık.. Şimdi başka bir kızdan hoşlanmaya başladım.. Elimde değil..

Ama kızdan da ayrılamıyorum.. Onu bırakamam böyle.. Kısacası ben hayatımı bitirdim.. Allah canımı alırsa anca kurtulurum.

http://www.youtube.com/watch?v=1fil7uKm90c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungr522tr -- 15 Ağustos 2013; 4:38:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

quote:

Mutluysan sorun yok.

hll knk.

http://forum.donanimhaber.com/memstats.asp İsim yazmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

quote:

Mutluysan sorun yok.

hll knk.

http://forum.donanimhaber.com/memstats.asp İsim yazmaz.

Beni bloklayan 22 kişi neden bloklamış acaba merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hll knk
  • hayatımda böyle saçma salak bahane duymadım.
    senin zaten ayrılacağın varmış

• Bana ulaş.. Onca şey yaşandı düşmanmıyız.. 3 günlük dünya.. Vicdanın kıblen olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susaçlıkız -- 21 Ocak 2021; 19:38:26 >
  • Evet..
  • Susaçlıkız S kullanıcısına yanıt

Vay be... garip bir duygu olmalı.

• Çook.. Anlatılacak gibi değil.. İçinde koca bir boşluk kalbinde ağır bir sızı.. Boğazın düğümlü.
  • Susaçlıkız S kullanıcısına yanıt

Nefret mi ediyor musunuz? Yoksa güzel bir anı olarak mı hatırlıyorsunuz?

• Hem kızıyorum beni bıraktığı için.. Çünkü Ondan sonra daha büyük acılar yaşadım.. Onu sorumlu tutuyorum bazende.. Sonra düşününce birazda Hak veriyorum o yaştaki cocuga okadar dert ağır geldi belkide.. Kaldıramadı.. Ailesine yakıstıramamışta olabilir.. Cünkü ben sıkıntılı bir yaşamın içindeydim onlar ise normal aile..
    Belkide herşeyin yaşanması gerekiodu..
    Sorunun cevabı ilkim.. Hayatımda onun gibi kimseyi sevmedim.. Kalbimde hep kalcak.. Güzel bir aşk ihtiras ve imkansız bir anı..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.