Şimdi Ara

6 senelik ilişkim bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
8.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 6 senedir bir hayal dünyasında yaşıyormuşum herşeyi bitirdi beni sewmiyor istemiyormuş intiharı bile düşünüyorum çok kötüyüm midem buruluyor 3 gündür hiçbirşey yiyemedim uyuyamıyorum ne yapmalıyım bir daha sevgilim olmuyacak çünkü bidaha okadar çok sewecegimi düsünemiyorum

• ne desem ki kardeş :S geçmiş olsun salla gitsin takma kafana
  • zamanla geçer dostum hepimiz yaşadık bu durumları...normal yaşamına devam et sen başka şeylerle ilgilen...kurslara fln git sosyal olmaya devam et...onunla geçirdigin vakti bu şekilde degerlendir...
  • GEÇER KARDEŞ BOŞ VER HA TAMAMEN UNUTMAK HİÇ BİR ZAMAN MÜMKÜN OLMUYOR AMA ŞUNA EMİN OL ARADAN YILLAR GEÇTİKTEN SONRA ACISI HİSSEDİLMEYECEK KADAR DİNİYOR...
  • üç gündür deli ağlıyorum gözyaşlarım kurudu kendimi mok gibi hissediyorum özgüvenim hiç kalmadı gerçenten çok berbatım
  • geçmiş olsun....otur bi iki tane yakın arkadaşınla iç kafa dağıt...sonra otur mantıklı düşün...ama intihar gibi saçma şeyler düşünme
  • zamanın ne getireceği belli olmaz.hayırlısı neyse o olsun diyeceksin.intihar falan geç o ayakları.hiç bir şey için hele bi insan uğruna değmez.seni anlıyorum.yaşadıklarım çok farklı, niye ben vs. diye kendini fazla hırpalama.üzülmen gerektiği kadar üzül.otur ağla, zırla, evden çıkma ne yaparsan yap..kızı da gereksiz yere sıkma..her şey olacağına varır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.5 senelik ilişkim bitti
    3 yıl önce açıldı
    Tam 1 senedir işsizim.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inşallah barışırsınız 6 seene sonra sevmiyorum demesi garip bence öle bişe olamaz seviyordur illaki bi süre sonra dönebilir tabi temennimiz bu

• Ekleme: Ankara'da istikamet ediyormuşsun. Eğer katılırım ederim diyorsan ortamıma beklerim. Ne kadar unutmamaya çalışsan da unutuyorsun sevemiyorsun işte. Kalmıyor hatıra felan. Yenisi olması da gerekmiyor. Sevgi, aşk, nefret... bunlar çok yoğun duygular. Tazelenmezlerse ilk rüzgâr ile dağılıp gidiyorlar, bir daha bir araya gelmemek pahasına...

Ben bile nice zor dönemler geçirdim, nice hallere düştüm ve kendimi aklı başında biri olarak bilirdim. Her gün birbirimizi görmemize rağmen şuan; yaşananları yalnızca geçmişimin bir parçası olarak görebiliyorum. Ne eksik, ne fazla. Sen de benim gibi olacaksın. Belki daha uzun sürecek, belki kısa. Senin için sorulması gereken soru ne yapmalıyım değil, burada duracak mıyım yoksa önce sürünüp sonra ilerleyecek miyim olmalıdır. Bunun kararını ona olan sevgin ya da aşkın değil, senin hayatı ve kendini ne kadar sevdiğin belirleyecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuturuk

Bir Mesaja bakıyor: I am Legend'in Orjinal Sonu

Erkekler işte... Seninki tahminimden de hızlı oldu. Mavi hapı seçtiğin için pişman olmayacaksın.
  • @Dave Mustaine Üstadım çok güzel yazmışsın, valla kitap çıkarsan alırım. Cezmi Ersöz tarzına yakınsın.

İlişkisi biten arkadaşa da tek bir cevabım var! "NASİP"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

4 senelik lise arkadaşım, 1 senelik dostum, 2 senelik sevgilim ile ayrılalı bir seneden fazla oluyor. O kadar asosyal, o kadar adanmış ve o kadar sevgi dolu bir insandım ki alışmak aylarımı aldı. Sırf eski sevgilim sıkılmasın, hiçbir şeye ihtiyacı olmasın, bizim birbirimize yetebildiğimizden şüphe duymasın diye yaptığım bütün faaliyetleri, takıldığım bütün arkadaşlarımı bir kalemde silmekten çekinmemiştim. Ama o kadar uzun süre böyle yaşadım ki aslında nasıl biri olduğumu unutmuşum. Öss'yi kazanınca aynı bölümü yazıp aynı şehirde aynı sırada bir buçuk yıl geçirdik ve bu bir buçuk yıl boyunca her gün en az 10-12 saatimiz beraber geçti. Bu süreçte benim her şeyim diyebileceğim bir sevgilim, zamane ilişkilerinin yanında çocukların evcilik oyunu gibi kaldığı bir ilişkim oldu. Bir şekilde her şey birden oluverdi, bir hafta içerisinde tamamiyle koptuk birbirimizden. Ben 59 gün boyunca yalnızca çorba ve ekmek yedim, 2 ayda 9 kilo verdim. Her şeyi düşündüm ama evin tek çocuğuyum, ailem beni çok seviyor üzerime çok düşüyor, yapamadım.

Şimdi çok mutluyum iyi ki ayrılmışız diyorum. Benim önümde bir engeldi ve potansiyelimi, yapabileceklerimi görmemi engelliyordu. Sıradan, tekdüze bir hayatın özlemini çoğu zaman kursak da ben öyle bir dünyaya ait değildim hiçbir zaman. İnşallah o da benim gibi çok mutludur ya da mutlu olur. Gerçi o da genç bir kız, hayallerimiz vardı yıkıldı dağıldık ikimiz de çok şey kaybettik boşlukta yaşadık bir süre. Bundan dolayı o benim mutlu olmamı benim kadar gönülden pek istemez, onu da anlıyorum. Şimdi 3. sınıftayım ve hâlâ her gün onu görüyorum. Daha önümde bir buçuk sene var, onu bu süreçte yine göreceğim. 7 yıldır tanıdığım bir insana baktığımda artık bir şey hissetmiyorum. Bence o da herkes gibi artık. Kalbimde kin veya sevgi besleyecek bile yok ki yeri. Gözden ırak olan bir zaman sonra gönülden de ırak oluyor. Acılara, anılara tutunmaya çalışıyoruz. Kötü şeyler bir bir akıldan uçup gidiyor, geriye kalan değerini bilmediğimiz ufak mutluluklar ve yaşanmış özel anlar oluyor. Ama bunlar da kalıcı olmuyor. Sevginize göre uzun ya da kısa, bir vakit sonra bunlar da unutuluyor.

Zor zamanlarımda yine bu foruma yazdığım bir yazı aşağıda, bu dönemlerimi atlatınca bu yazılarımı silmek istedim fakat şuanki kız arkadaşım bunların benim geçmişimin bir parçası olduğunu ve silmemem gerektiğini söylediği için silemedim.

Tam göğsünüzün ortasında bir yeriniz acıyacak. Evinizin sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksiniz. Sokağa fırlayacaksınız, sokaklar da dar gelecek. Tıpkı vücudunuzun yüreğinize dar geldiği gibi... Ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gökyüzü. Kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz...

Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan:" Önemli olan sağlık." , "Yaşamak güzel." , "Boş ver, herşey unutulur." siz hiçbirini duymayacaksınız. Göz yaşlarınızdan etrafı göremez hale geleceksiniz. Ondan ölmesini isteyecek kadar nefret edecek, az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksiniz. Hep ondan bahsetmek isteyeceksiniz. 'Ölüme çare bulundu' ya da 'Yarın kıyamet kopacakmış' deseler başınızı kaldırıp "Ne dedin?" diye sormayacaksınız...

Yalnız kalmak isteyeceksiniz. Hem de kalabalıkların arasında kaybolmak. İkisi de yetmeyecek, geçmişi düşüneceksiniz. Neredeyse dakika dakika. Biri size içinizdeki acıyı söküp atabileceğinizi söylese, kaçacaksınız. Aslında kurtulmak istediğiniz halde o acıyı yaşamak için direneceksiniz. Hayatınızın geri kalanını onu düşünerek geçirmek isteyeceksiniz. Aksini iddia edenlerden nefret edeceksiniz. Herkesi ona benzetip kimseyi onun yerine koyamayacaksınız. Hiçbirşey oyalamayacak sizi. İlaçlara sığınacaksınız. Birkaç saat kafanızı bulandıran ama asla onu unutturmayan... Sadece bir müddet buzlu camın arkasından seyrettiren...

Bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek. Boğazınız düğümlenecek, dinleyemeyeceksiniz. Uyumak zor, uyanmak kolay olacak. Sabahı iple çekeceksiniz. Bazen de "Hiç güneş doğmasa" diyeceksiniz. Ne geceler rahatlatacak sizi ne gündüzler. Ölmeyi isteyip ölemeyeceksiniz. Belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önünüze çıkana sarılmak isteyeceksiniz. Nafile, düşüncesi bile tahammül edilemez gelecek...

Rüyalar göreceksiniz, gerçek olmasını istediğiniz. Her sıçrayarak uyandığınızda onun adını söylediğinizi fark edeceksiniz. Telefonun çalmasını bekleyeceksiniz, aramayacağını bile bile. Her çaldığında yüreğiniz ağzınıza gelecek. Ağlamaklı konuşacaksınız arayanlarla. Yüreğiniz burkulacak canınız yanacak. Bir daha sevmemeye yemin edeceksiniz...

Hayata dair hiçbirşey yapmak gelmeyecek içinizden... Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız... Defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz... Yaşadığınız şehri terk etmek isteyeceksiniz... Onunla hiç bir anınızın olmadığı bir yerlere gidip yerleşmek... Ama bir umut... Onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu... Bu umut sizi gitmekten alıkoyacak... Gel gitler içinde yaşayacaksınız... Buna yaşamak denirse...

Razı mısınız bütün bunlara? Hazır mısınız sonunda ölüp ölüp dirilmeye? O halde aşık olabilirsiniz...

Yaşanmıştır, kendi hayatımdır, kurgu değildir...

Unutma, hayat şuan sana ne getirirse getirsin gelecekte daha iyi olmayacağının garantisini sana hiçkimse veremez. Hatta hep daha iyi oluruz. Ve yine unutma ki, öldürmeyen şey güçlendirir.

Çok güzel yazmışsın aynı şeyleri ben de yaşadım fakat 2 sene oldu geçeli ayrıldıktan sonra kimseyi onun yerine koyamadım kimseyi sevemedim kimseyle çıkmadım ama şimdi iyi ki ayrılmışım diyorum ve şuanda yeni bi kız arkadaşım var yarın 3.ayımız dolcak onu çok seviyorum

Her şey zamanla unutulur! Unutulmaz diye bişe yok ama biliyorum ki burda herkes sana "üzülme zamanla unutursn" dese bile sen aldırış etmezsin çünkü ben de öyle yapıştım herkes de öyle yapar. sen yine de kendini üzmemeye çalış. hayatın tadını çıkarmaya bak...

• quote:

Orjinalden alıntı: tuturuk

arkadaslar 6 senedir bir hayal dünyasında yaşıyormuşum herşeyi bitirdi beni sewmiyor istemiyormuş intiharı bile düşünüyorum çok kötüyüm midem buruluyor 3 gündür hiçbirşey yiyemedim uyuyamıyorum ne yapmalıyım bir daha sevgilim olmuyacak çünkü bidaha okadar çok sewecegimi düsünemiyorum

Tam 34 gün önce. Benimde 5 yıllık ilişkim bitti. Zor mu tahammül etmesi? Evet çok zor. Ama gurur, inatlaşma, kızların nazı derken bi bakmışsınki gemi batmış denizde haberimiz yok. Şimdi son bir çaba yapmayı düşünüyorum. Enazından ilerde keşke dememek adına. Düzelirse düzelir, Düzelmezsede ya nasip der hayata devam ederim zor olsada.

Seni gayet iyi anlıyorum dostum. Sana tavsiyem eğer telefona sürekli bakarak delirmek istemiyosan arkadaş çevrene ağırlık ver ve sık sık onlarla birlikte ol. Yoksa altından kalkması zor bir durum..

Allah yardımcımız olsun; bu durumda olan herkesede.

• Kimseye fazla kapılmamak lazım.Herkesi birgün mutlaka kaybedeceksin nedense ilişkiler 5-6 yıllık olunca ayrılmalar çok oluyor.Bu bunalımlı günlerde bi delilik yapıp kendine zarar verme.
  • Onunla ilgili herşeyi çıkar hayatından fotoğraflarını,eşyalarını..Onu tanımamıs gibi ol dicem ama olmaz biliyorum,o yüzden düşünmemeye çalıs,sürekli bişeylerle uğraş eve kapanıpta onu düşünme farklı uğraşlar bul ondan daha iyilerinin de olabilceğini anla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

4 senelik lise arkadaşım, 1 senelik dostum, 2 senelik sevgilim ile ayrılalı bir seneden fazla oluyor. O kadar asosyal, o kadar adanmış ve o kadar sevgi dolu bir insandım ki alışmak aylarımı aldı. Sırf eski sevgilim sıkılmasın, hiçbir şeye ihtiyacı olmasın, bizim birbirimize yetebildiğimizden şüphe duymasın diye yaptığım bütün faaliyetleri, takıldığım bütün arkadaşlarımı bir kalemde silmekten çekinmemiştim. Ama o kadar uzun süre böyle yaşadım ki aslında nasıl biri olduğumu unutmuşum. Öss'yi kazanınca aynı bölümü yazıp aynı şehirde aynı sırada bir buçuk yıl geçirdik ve bu bir buçuk yıl boyunca her gün en az 10-12 saatimiz beraber geçti. Bu süreçte benim her şeyim diyebileceğim bir sevgilim, zamane ilişkilerinin yanında çocukların evcilik oyunu gibi kaldığı bir ilişkim oldu. Bir şekilde her şey birden oluverdi, bir hafta içerisinde tamamiyle koptuk birbirimizden. Ben 59 gün boyunca yalnızca çorba ve ekmek yedim, 2 ayda 9 kilo verdim. Her şeyi düşündüm ama evin tek çocuğuyum, ailem beni çok seviyor üzerime çok düşüyor, yapamadım.

Şimdi çok mutluyum iyi ki ayrılmışız diyorum. Benim önümde bir engeldi ve potansiyelimi, yapabileceklerimi görmemi engelliyordu. Sıradan, tekdüze bir hayatın özlemini çoğu zaman kursak da ben öyle bir dünyaya ait değildim hiçbir zaman. İnşallah o da benim gibi çok mutludur ya da mutlu olur. Gerçi o da genç bir kız, hayallerimiz vardı yıkıldı dağıldık ikimiz de çok şey kaybettik boşlukta yaşadık bir süre. Bundan dolayı o benim mutlu olmamı benim kadar gönülden pek istemez, onu da anlıyorum. Şimdi 3. sınıftayım ve hâlâ her gün onu görüyorum. Daha önümde bir buçuk sene var, onu bu süreçte yine göreceğim. 7 yıldır tanıdığım bir insana baktığımda artık bir şey hissetmiyorum. Bence o da herkes gibi artık. Kalbimde kin veya sevgi besleyecek bile yok ki yeri. Gözden ırak olan bir zaman sonra gönülden de ırak oluyor. Acılara, anılara tutunmaya çalışıyoruz. Kötü şeyler bir bir akıldan uçup gidiyor, geriye kalan değerini bilmediğimiz ufak mutluluklar ve yaşanmış özel anlar oluyor. Ama bunlar da kalıcı olmuyor. Sevginize göre uzun ya da kısa, bir vakit sonra bunlar da unutuluyor.

Zor zamanlarımda yine bu foruma yazdığım bir yazı aşağıda, bu dönemlerimi atlatınca bu yazılarımı silmek istedim fakat şuanki kız arkadaşım bunların benim geçmişimin bir parçası olduğunu ve silmemem gerektiğini söylediği için silemedim.

Tam göğsünüzün ortasında bir yeriniz acıyacak. Evinizin sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksiniz. Sokağa fırlayacaksınız, sokaklar da dar gelecek. Tıpkı vücudunuzun yüreğinize dar geldiği gibi... Ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gökyüzü. Kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz...

Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan:" Önemli olan sağlık." , "Yaşamak güzel." , "Boş ver, herşey unutulur." siz hiçbirini duymayacaksınız. Göz yaşlarınızdan etrafı göremez hale geleceksiniz. Ondan ölmesini isteyecek kadar nefret edecek, az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksiniz. Hep ondan bahsetmek isteyeceksiniz. 'Ölüme çare bulundu' ya da 'Yarın kıyamet kopacakmış' deseler başınızı kaldırıp "Ne dedin?" diye sormayacaksınız...

Yalnız kalmak isteyeceksiniz. Hem de kalabalıkların arasında kaybolmak. İkisi de yetmeyecek, geçmişi düşüneceksiniz. Neredeyse dakika dakika. Biri size içinizdeki acıyı söküp atabileceğinizi söylese, kaçacaksınız. Aslında kurtulmak istediğiniz halde o acıyı yaşamak için direneceksiniz. Hayatınızın geri kalanını onu düşünerek geçirmek isteyeceksiniz. Aksini iddia edenlerden nefret edeceksiniz. Herkesi ona benzetip kimseyi onun yerine koyamayacaksınız. Hiçbirşey oyalamayacak sizi. İlaçlara sığınacaksınız. Birkaç saat kafanızı bulandıran ama asla onu unutturmayan... Sadece bir müddet buzlu camın arkasından seyrettiren...

Bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek. Boğazınız düğümlenecek, dinleyemeyeceksiniz. Uyumak zor, uyanmak kolay olacak. Sabahı iple çekeceksiniz. Bazen de "Hiç güneş doğmasa" diyeceksiniz. Ne geceler rahatlatacak sizi ne gündüzler. Ölmeyi isteyip ölemeyeceksiniz. Belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önünüze çıkana sarılmak isteyeceksiniz. Nafile, düşüncesi bile tahammül edilemez gelecek...

Rüyalar göreceksiniz, gerçek olmasını istediğiniz. Her sıçrayarak uyandığınızda onun adını söylediğinizi fark edeceksiniz. Telefonun çalmasını bekleyeceksiniz, aramayacağını bile bile. Her çaldığında yüreğiniz ağzınıza gelecek. Ağlamaklı konuşacaksınız arayanlarla. Yüreğiniz burkulacak canınız yanacak. Bir daha sevmemeye yemin edeceksiniz...

Hayata dair hiçbirşey yapmak gelmeyecek içinizden... Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız... Defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz... Yaşadığınız şehri terk etmek isteyeceksiniz... Onunla hiç bir anınızın olmadığı bir yerlere gidip yerleşmek... Ama bir umut... Onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu... Bu umut sizi gitmekten alıkoyacak... Gel gitler içinde yaşayacaksınız... Buna yaşamak denirse...

Razı mısınız bütün bunlara? Hazır mısınız sonunda ölüp ölüp dirilmeye? O halde aşık olabilirsiniz...

Yaşanmıştır, kendi hayatımdır, kurgu değildir...

Unutma, hayat şuan sana ne getirirse getirsin gelecekte daha iyi olmayacağının garantisini sana hiçkimse veremez. Hatta hep daha iyi oluruz. Ve yine unutma ki, öldürmeyen şey güçlendirir.

Kesinlikle her satırına katılıyorum,mükemmel bi yazı olmus

• Dave Mustaine@ üstat yazın manyak derecede duygulandırdı beni
  • Dave Mustaine güzel yazmışsın tebrikler...
  • Zaman bir çok şeyin tedavisi için bir ilaçtır.Şu anda tek yapman gereken sabretmek...Sakın alkol, sigara gibi şeylerde çare arama.İntiharı ise aklına bile getirme.Her ne olursa olsun hayat devam ediyor...
  • @Dave Mustaine;
    Her kim olursa olsun gerçekten birisi aşkı yaşıyorsa senin yazdığın yazı. Bu duygunun başka ifadesi yok aynılarını bende yaşadım zamanında...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.