Şimdi Ara

Tam 1 senedir işsizim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar son 1 senedir işsizim çalmadık kapı gitmedik yer bırakmadım psikolojim aşırı derecede bozuldu.

elektronik teknisyeniyim elektronik ve bilgisayardan iyi anlarım. eskiden kodlama ile uğraştım zaten son çalıştığım yerde bilgi işlem sorumlusu idim.

34 yaşındayım artık işsiz güçsüz olmuyor heryerde herkes soruyor yaşadığımız memleket kıt bir şehir. yaşadığım ilde birçok kurumsal firmaya müracat ettm ama sonuç yok .. artık bunalıma girdim acaba kısmetim mi kapalı benim ?

bu duruma dayanamıyorum artık kariyer.net den birçok kuruma basşvurdum ama hiç bir dönüş olmadı.

kendim e-ticaret tarzı işler yapıyorum facebook sarı ilan sayfası v.s yerlerde 2. el elektronik eşya parça v.s satışı yapıyorum ama o işlerde durgun baya sıfırı tükettik anlıyacağınız...

ne yapmam lazım bilemedim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7805 -- 24 Temmuz 2024; 21:4:43 >

• yazdıklarını 1=1 aynı durumda aynı meslek aynı yan dallar, aynı olayları yaşıyorum bende konu açayım belirteyim istedim buraya denk geldim, arkadaş vasıfsız iş ilanları dolu bizim gibi meslek sahibi insanlar işsiz geziyor, kariyer net başvurularında CV bile görüntülenmemiş başvurum görüntülenmiyor bile, artık artniyetli düşünüyorum hükümet sahte iş ilanları mı veriyor diye, bir firma işçi ilanı verip nasıl olurda haftalar geçsede cv ni bile görüntülemez?

• batsın bu dünyaa bee olmaz olsun hayatta hiçbirşey istediğim gibi gitmiyor...

• Reis üzme kendini ekonomik kriz yüzünden bunlar hep geçecek merak etme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

ne krizmiş arkadaş bir bitmedi gitti anasını satım ...

yakında çay içecek parayıda bulamayacaz o olacak...

• elektronikten anlıyorsan neden kendine mini bir dükkan açmıyorsun?

bakın ben sarjlı matkap bataryasının pilleri bozulmuş onları söküp yerine yeni 18650 pil takılacak bunu yapacak elektronikçi,tamirci bulamadım ilçede televizyon,elektronik eşya tamircileri var ama nedense bu tür küçük işlere bakmıyorlar. ben anlamam diyor başından savuyor. yahu neyini anlamıyorsun puntaları sökecensin yerine aynı sırasıyla yenilerini takıp puntalama yapacaksın. normalde 5 dakkalık iş ben bile yaparım ama o ekipmanlar yok ben de.

günümüzde her şey sarjlı. ve bu sarjlı aletlerin zamanla pilleri bitiyor.

ha işte sen sadece pil ve batarya tamiri işi yapsan bile iyi kazançlar sağlarsın.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

eyvallah haklısı youtubede bol bol dediğiniz konu ile alakalı video var bende meraklıyım baya izledim.

dükkan konusuna gelirsek o iş biraz sermayeye bakıyor bizdeki tüm parçalar dövize endeksli sağlam para harcamak gerekli. onun dışında elektronikte tamirden ziyade parça satışında para var çoğu insan bu yüzden tamire girmiyor. eskiden adamlar tüplü tv den küçük 5 liralık parça değişirmiş adam lar 50 lira para alırmış o devir bitti artık.

bende sarı ilan sitesinde bişeyler satmaya çalışıyorum ama işler durgun bilmiyorum ne olacak sonumuz ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.