Şimdi Ara

Para Bulmam Lazım ( Acil )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba DH Halkı. Foruma yeni üye oldum hepinize selamlar öncelikle :D

Şimdi Esas meseleye gelmek istiyorum. Buradan ve ya başka bir yerden yardım gelmeyeceğini biliyorum. Sadece ciddi fikirleriniz , tecrübeleriniz varsa benimle paylaşmanızı isterim. Tam 4 gün için de 600 Lira bulmam lazım. Eğer o parayı 4 gün için de bulamazsam. Olaylar pek iç açıcı olmayacak. Bir işte çalışıyordum oradan da çıktım. Borç alabileceğim hiç kimse de yok. Etrafım da ki insanların cebinde akrep var herhalde. Şimdi ben ne yapsam da 4 gün için de 600 lira bulabilirim ? Cevaplarınızı bekliyorum. Lütfen alaya almayın benim için çok ciddi bir konu. Şimdiden Teşşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadronx -- 7 Haziran 2014; 13:02:15 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Para Bulmak İçin Acil Eylem Planı

Finansal bir sıkıntı içindeyseniz ve hemen para bulmanız gerekiyorsa, işte uygulayabileceğiniz bazı stratejiler:

• Mevcut Gelirinizi Artırın: Ek mesai yapın, yarı zamanlı bir iş bulun veya serbest çalışma fırsatlarını değerlendirin.
    • Giderlerinizi Azaltın: Lüks harcamaları azaltın, abonelikleri iptal edin ve faturalarınızı yeniden müzakere edin.
    • Varlıklarınızı Satın: Kullanmadığınız eşyaları, mücevherleri veya koleksiyonları nakde çevirin.
    • Kredi Alın: Kredi kartlarından veya nakit avanslardan para çekin, ancak faiz oranlarını ve geri ödeme koşullarını dikkatlice göz önünde bulundurun.
    • Dostlardan veya Aileden Borç İsteyin: Yakınlarınızdan küçük bir miktar borç alın, ancak yazılı bir anlaşma yapmayı ve geri ödeme planı belirlemeyi unutmayın.
    • Online Kazanç Yöntemlerini Keşfedin: Anket doldurun, içerik yazın veya ürün satın.
    • Para Bulmam Lazım Uygulamalarını İndirin: Gig ekonomisi uygulamaları, kısa vadeli işler ve nakit ödüller sunar.
    • Yardım Kuruluşlarıyla İletişime Geçin: Yerel yardım kuruluşları veya kar amacı gütmeyen kuruluşlar finansal yardım sağlayabilir.

Bu stratejileri uygularken sabırlı ve ısrarcı olun. Finansal durumunuzu iyileştirmek zaman ve çaba gerektirir. Her seçeneği dikkatlice değerlendirin ve sizin için en uygun olanı seçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Seyyar bir işle olabilir.

1'e aldığını 5'e sat tarzı bir fikir ara anca öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Seyyar bir işle olabilir.

• Hadronx kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı varsa atmden para al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Seyyar bir işle olabilir.

Dediğin de haklısın. Ama 1 ' e alıp 5 ' e Satmak o kadar kolay bir iş değil bunun için zaman lazım. Ki dışarda ki çoğu insan seyyarlardan bir şey almak istemiyor. Onlar da haklı seyyarlara pek güven olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

Kredi kartı varsa atmden para al.

Kredi kartım yok. Bankalar çıkarmıyor.
  • Evet Arkadaşlar Daha Cevap Yazacak Yok Mu ? Tüm fikirlerinize ihtiyacım var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar teli almam lazım YARDIM!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadronx

Merhaba DH Halkı. Foruma yeni üye oldum hepinize selamlar öncelikle :D

Şimdi Esas meseleye gelmek istiyorum. Buradan ve ya başka bir yerden yardım gelmeyeceğini biliyorum. Sadece ciddi fikirleriniz , tecrübeleriniz varsa benimle paylaşmanızı isterim. Tam 4 gün için de 600 Lira bulmam lazım. Eğer o parayı 4 gün için de bulamazsam. Olaylar pek iç açıcı olmayacak. Bir işte çalışıyordum oradan da çıktım. Borç alabileceğim hiç kimse de yok. Etrafım da ki insanların cebinde akrep var herhalde. Şimdi ben ne yapsam da 4 gün için de 600 lira bulabilirim ? Cevaplarınızı bekliyorum. Lütfen alaya almayın benim için çok ciddi bir konu. Şimdiden Teşşekürler.

ÇARE 1/2 paşa başka çaren yok :D 4 gün içinde 1/2 , 2/1 maç yakalayacan :D yoksa 4 gün içinde 600 lira helalden zor kazanırsın :)

• Ben anketörlük yaparak 4 günde 300 tl kazanmıstım sende hangı şehırdesın bılmıyorum ama 2 tane şirketle goruş zaten iş 6-7 saat sürüyor
    biraz yorulursun ama başka türlü bulamazsın o parayı.
  • zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gün içinde kazanman zor artık tanıdık tanımadık borç ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker3431

quote:

Orijinalden alıntı: Hadronx

Merhaba DH Halkı. Foruma yeni üye oldum hepinize selamlar öncelikle :D

ÇARE 1/2 paşa başka çaren yok :D 4 gün içinde 1/2 , 2/1 maç yakalayacan :D yoksa 4 gün içinde 600 lira helalden zor kazanırsın :)

Usta ben hayatım da idda hiç oynamadım bilmem de anlamamda. Hadi tanıdık manıdık oynatsam belki ama çok zor bi ihitmal gibi geliyor bana yine de sağol :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Hanımkeleşigetir

Ben anketörlük yaparak 4 günde 300 tl kazanmıstım sende hangı şehırdesın bılmıyorum ama 2 tane şirketle goruş zaten iş 6-7 saat sürüyor
    biraz yorulursun ama başka türlü bulamazsın o parayı.

Araştıracağım teşşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadronx -- 8 Haziran 2014; 2:57:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toma Hawk

4 gün içinde kazanman zor artık tanıdık tanımadık borç ara

Malasef kimse vermiyor
  • Sana guvenen birini kefil olarak yanina alip git bankadan 600 tl kredi cek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.