Şimdi Ara

3 aydır İşsizim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkaşlar 3 aydır işsizim Lise mezunuyum Bir mesleyim yok, 3 Aydır evde yim artık yatmaya alıştım İş arayasım gelmiyor Evde Huzur kalmadı Askere gitmek için başvuru yaptım, Gidene kadar ne yapim sizce İş olarak ?

İzmirde yaşıyorum 20 yaşındayım Şimdilik bir iş önerin Askerlik için para lazım Babama muhtaç olmak istemiyorum....

• Evlere temizliğe git.
  • migros
  • çağrı merkezi örnek olarak cmc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin95

Arkaşlar 3 aydır işsizim Lise mezunuyum Bir mesleyim yok, 3 Aydır evde yim artık yatmaya alıştım İş arayasım gelmiyor Evde Huzur kalmadı Askere gitmek için başvuru yaptım, Gidene kadar ne yapim sizce İş olarak ?

İzmirde yaşıyorum 20 yaşındayım Şimdilik bir iş önerin Askerlik için para lazım Babama muhtaç olmak istemiyorum....

güvenlik kimlik kartı al diyeceğim ama askerlik şartı var onun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LehrPanzer

18 yaşını doldurmak yeterli

askerlik şartı var erkekler için.

edit : kaldırılmış askerlik şartı. 10 şart vardı 7 ye düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 28 Kasım 2014; 23:10:40 >
  • Neden meslegin yok... Meslegin yoksa hayatin boyunca işsiz kalirsam ne iş yaparim nasil iş bulurum kaygisiyla yasarsin benim.gibi yasim 35 calistigim yerden cikarilirsam nasil nerde is bulurum hic bir fikrim yok sana bir abi tavsiyesi parasi azda olsa meslek sahibi olabilecegin bir yerde iş bulmaya calis...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.5 senelik ilişkim bitti
    3 yıl önce açıldı
    Tam 1 senedir işsizim.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu Dışı Özel'e buna benzer konu açtım off off ne olacak halimiz.
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    hocam siz ne iş yapıyorsunuz evli misiniz ? http://forum.donanimhaber.com/m_99960499/tm.htm bu konuyu ben açtım tecrübelisiniz ne önerirsin bana
  • ben doğduğumdan beri işsizim takma kafana :)
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Nasıl alınıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Nasıl alınıyor?

15 günlük kurs ve ardından bir sınav. 1,2 aylık bir bekleyiş toplamda 3,5 4 ayda alınıyor. Silahlı ise bu süre biraz daha uzar. Masrafı silahlı için 1000 tl civarında. Silahsız 750 filan sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin95

Arkaşlar 3 aydır işsizim Lise mezunuyum Bir mesleyim yok, 3 Aydır evde yim artık yatmaya alıştım İş arayasım gelmiyor Evde Huzur kalmadı Askere gitmek için başvuru yaptım, Gidene kadar ne yapim sizce İş olarak ?

güvenlik kimlik kartı al diyeceğim ama askerlik şartı var onun için.

Onu aslında bende düşündüm fakat 3-4 ay için işe almazlar bence askerliği yapıp gelince iyi biryerde güvenlik olarak girersem kalıcı olarak o işi yapabilirim Şu askerliği aradan çıkarayımda..

• Gençler ne tür bir liseden mezunsunuz ? Meslek lisesinden çıkan bir adam hiç bir zaman aç kalmaz yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Nasıl alınıyor?

15 günlük kurs ve ardından bir sınav. 1,2 aylık bir bekleyiş toplamda 3,5 4 ayda alınıyor. Silahlı ise bu süre biraz daha uzar. Masrafı silahlı için 1000 tl civarında. Silahsız 750 filan sanırım.

Kardeşim Silahlı güvenlik için Ne gibi şartlar gerekli.Boy Kilo yaş Ve silahı bizmi alıyoruz Şirketmi veriyor...
  • Elektirikten anliyorsan elektirikcilere sor.
    Bilgisayardan anliyorsan bilgisayarciyla konus.
    Komi ilanlarina bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

Gençler ne tür bir liseden mezunsunuz ? Meslek lisesinden çıkan bir adam hiç bir zaman aç kalmaz yani.

anadolu meslek Fakat bilgisayar bölümü Format atmayı Bilgisayar parçalarını Öğrettiler yani Fazla birşey yok Sadece ben değil tüm arkadaşlarım Aynı Fazla bişey öğretmediler bize...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LehrPanzer

18 yaşını doldurmak yeterli

askerlik şartı var erkekler için.

edit : kaldırılmış askerlik şartı. 10 şart vardı 7 ye düşmüş.

Ağır bir mağarasın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kobra

Elektirikten anliyorsan elektirikcilere sor.
    Bilgisayardan anliyorsan bilgisayarciyla konus.
    Komi ilanlarina bak.

Kardeşim Düşünmedim değil Komi veya Servis Ve kurye işini A2 ve B ehliyetim var 10 senedir motosiklet kullanıyorum Fakat Adreslere pek hakim değilim Vede ailem Oğlum motor işi tehlikeli diyorlar, Lise okudun garson olmak içinmi okudun yarın birgün kız istemeye gidince mesleğini sorduklarında Garson ummu diceksin diyolar Yani
  • Askerligi yapmamissan kesinlikle is bulamazsin yap gel sonra is kapilari acilacak. Kardesim gitti yapti. Gelir gelmez. Ise cagiranlar goruselik diyenler. Ve kisa zamanda isi buldu. Sen de en kisa zamanda askerlik hizmetine dahil ol sonra rahat is bulursun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.