Şimdi Ara

3 aydır İşsizim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Neo_123

Gençler ne tür bir liseden mezunsunuz ? Meslek lisesinden çıkan bir adam hiç bir zaman aç kalmaz yani.

Web Programcılığı mezunuyum hocam ama Bilgisayarın Donanım kısmıyla ilgiliyim işim yok aramadımda nasıl olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Askerligi yapmamissan kesinlikle is bulamazsin yap gel sonra is kapilari acilacak. Kardesim gitti yapti. Gelir gelmez. Ise cagiranlar goruselik diyenler. Ve kisa zamanda isi buldu. Sen de en kisa zamanda askerlik hizmetine dahil ol sonra rahat is bulursun

Bana Askerlik kağıdı gelmedi daha Kendi yaşımdaki arkdaşlarımın askerlik kağıdı geldi Bende neden acaba diye 2 gün önce askerlik şubesine gittim Motor mesleğin önündeki Şubeye 2 tane Er ve bir kadın vardı Pek İlgilenmiyorlardı Habire muhabbet ediyorlardı Sordum Dedim benim kağıdım gelmedi Kimliğimi aldı ve karşıyakaya git dedi bana saçma geldi Uğraşamam dedim ev döndüm Tekrar gitsemmi acaba Yarın açık olursu Şube..
  • meslek okullari var pastanede usta olmak garsonluk falan onlarla ilgilen ciraklik okullarini dene epey liste var link bulamadim kusra bakma mobilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden üniversiteye hazırlanmıyorsun?

ayda 1000 1500 lira ile nereye kadar yaşayabilirsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

neden üniversiteye hazırlanmıyorsun?

ayda 1000 1500 lira ile nereye kadar yaşayabilirsin?

üniversite parası + hergün yol parası (üni uzaktaysa ev kirası vs.) + okulda birşey öğretmediler diyor ek olarak dersane parası
    işsiz adam nasıl versin bunları he bir de devletin işsizden aldığı para var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin95

quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kobra

Elektirikten anliyorsan elektirikcilere sor.
    Bilgisayardan anliyorsan bilgisayarciyla konus.
    Komi ilanlarina bak.

Kardeşim Düşünmedim değil Komi veya Servis Ve kurye işini A2 ve B ehliyetim var 10 senedir motosiklet kullanıyorum Fakat Adreslere pek hakim değilim Vede ailem Oğlum motor işi tehlikeli diyorlar, Lise okudun garson olmak içinmi okudun yarın birgün kız istemeye gidince mesleğini sorduklarında Garson ummu diceksin diyolar Yani

Lise mecburi liseyi bitirmek ayricalik istemiyor. uni falan okumadan iyi bir is sahibi olmayida aklindan bence gecirme.

• Ah ah ayni sorunlarla ugrastim yas oldu 26 50 tane is degistirdim sevmedigin bir iside yapamiyorsun simdi kamuda silahli guvenligiz Allahdan maaslari iyi yoksa bu isde cekilmez okumadik

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Ah ah ayni sorunlarla ugrastim yas oldu 26 50 tane is degistirdim sevmedigin bir iside yapamiyorsun simdi kamuda silahli guvenligiz Allahdan maaslari iyi yoksa bu isde cekilmez okumadik

Kac para aliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğru-Adam

quote:

Ah ah ayni sorunlarla ugrastim yas oldu 26 50 tane is degistirdim sevmedigin bir iside yapamiyorsun simdi kamuda silahli guvenligiz Allahdan maaslari iyi yoksa bu isde cekilmez okumadik

Kac para aliyorsun

2250

• Sen yine iyisin ben doğduğumdan beri işsizim

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

Gençler ne tür bir liseden mezunsunuz ? Meslek lisesinden çıkan bir adam hiç bir zaman aç kalmaz yani.

Web Programcılığı mezunuyum hocam ama Bilgisayarın Donanım kısmıyla ilgiliyim işim yok aramadımda nasıl olacak ?

Bir sürü iş bulma siteleri var hocam,geçen yıl bakmıştım iyi hatırlıyorum meslek lisesinden bilişim alanından uzman hiç tecrübesiz eleman arıyordu turkcell superonline.Daha geçen hafta alan hocam da yine aynı şekilde hiç tecrübesiz yetiştirmek için eleman arıyor telpa demişti.
  • daha evlenmemişsin anladığım kadarıyla.babana söyle üniv. hazırlan.Üniv. kazanmak çok kolay artık güzelce çalış.Karabük üniv. mesela baba baba bölümler çok az puanla girersin.Oku.Meslek edin.
  • İşsizmisin yoksa iş mi beğenmiyorsun?

• quote:

Kardeşim Silahlı güzenlik olmak zormu Silahi senmi temin ediyosun yoksa şirketmi veriyor, Güvenlik kartı ne kadara Patlıyor Kaç ayda çıkıyor, İstenilen özellikler varmı bende renk körlüğü var ben olabilirmiyim silahlı güvenlik yada silahsız..
  • Huseyin95 kullanıcısına yanıt
    Is bulabildin mi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 17 Aralık 2014; 8:26:26 >
  • Bilgisayar teknik servis,telefon tamircisi ileride kendi yerini açarsın,şirketlerde bilgi işlem memuru bizde yeni başlayan biri var format atma,ağa bağlanamayanların ayarları,yazıcı ayarlama,ticaret programları yükleme gibi işler yapıyor,yardım isteyen olmayınca internette takılıyor, reklam şirketlerini gez web tasarımı yapıyorlar,işkura git internetten çok geç cevap gelir,form doldur.Organize sanayi müdürlüklerine git yardım iste,oralardaki panolara bak, tırmalaman lazım. Bir de ingilizce öğrenmeye bak. Aslında 2 yıllık hakkın vardı.Onu bitirsen o da avantaj sağlardı.

Alttakilere başvururken önyazı ile onlara yardımcı olabileceğin yeteneklerini vurgula. Üzülme bilgisayar kullanabilen birisin iş bulursun.

Şunun kapanmasına 1 gün var bugün yap başvurunu

http://www.kariyer.net/eps-ekspres-personel-servis-ve-danismanlik-a-s/teknik-servis-personeli-deneyimli-yetistirilmek-uz-is-ilani-i1204677/?&tmpsno=3

http://www.kariyer.net/website/isara/index.aspx?
    siralama=0&sirayonu=d&konumid=35%23s&egitim=LM&tecrube=0&cinsiyet=B&sonincelenen=1293314&sayfano=1&sonarama=1

http://www.kariyer.net/enplus/forum-bornova-ekip-arkadaslari-is-ilani-i1277442/?&tmpsno=1

http://www.kariyer.net/ic-kale-bilisim-dagitim-iletisim-hizmetleri-a-s/magaza-personeli-is-ilani-i1269712/?&tmpsno=1

http://www.kariyer.net/nt-kitap-kirtasiye/magaza-satis-danismanlari-is-ilani-i1117050/?&tmpsno=2

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.