Şimdi Ara

6 senelik ilişkim bitti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
8.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    allah sabır versin
    arkadaşlarınla daha fazla zaman harca
    gez toz
    işine /okuluna / evine zaman ayır
    kolay gelsin hayatta başarılar...
  • bakma bana öyle derin
    işim olmaz senle benim
    hiç bu kadar sevilmedin
    gözlerinden okuyorum
    haberin yok, ölüyorum

sorma bana nerelisin
    ne içersin ne giyersin
    derdim sana derman olsun
    ben gönülden okuyorum
    haberin yok ölüyorum

azdı yine deli gönül
    üzerine geliyorum
    geçti yine boş bir ömür
    gözlerinden öpüyorum
    haberin yok ölüyorum
    haberin yok ölüyorum

sen gelirken ben gidiyorum
    dermanım yok ben ölüyorum
    ayrılırken ben içiyorum
    haberin yok ben ölüyorum..

• Ben neyi anladım biliyormusunuz bu 24 senelik hayatımda?

Sen benim kaderimsin, alın yazımsın... YALAN...

Biz birbirimiz için yaratılmışız... YALAN...

Sevmek Benimsemektir... YALAN...

Ne olursa olsun sonunda mutlu olacağız... YALAN...

Seni ömür boyu seveceğim... YALAN...

Sen benim erkeğim olacaksın... YALAN...

Sensiz nefes alamam ben... YALAN...

Sensiz bu bedeb nasıl yaşar... YALAN...

Sensizliği düşünemiyorum bile... YALAN...

Sensizlik yok benim hayatımda... YALAN...

BEn sensiz bir hiçim... YALAN...

Ben senin için doğmuşum... YALAN...

Bir daha hayata gelsem yine seni sevmerdim... YALAN...

Hayallerimizin hepsi gerçek olacak... YALAN...

Daha uzar gider böyle...

• dream theater - space dye vest he dosent love you, but i love you az dinlemedim bu şarkıyı
  • Bu tür olaylardan nefret ediyorum oyunmu buda 2dk insanı silip atıyorsun 6yılı
  • Aşka saygı duymayanı
    Derdimize dert katanı
    Bizi hergün ağlatanı
    Cehennemde yak sen tanrım.. Cengiz baba azmı dinledim bu şarkıyı

Vazgeç gönlüm sen bu aşktan
    sana kıymet veren mi var
    bırak dertten zevk almayı
    seni ancak seven anlar...

kapat gönül kapısını
    girmesin o vefasızlar
    dünya denen şu hanede
    elbet seni biri anlar.. ..... Orhan baba çok güzel anlatmış...

• sevmiyorsa aldatıyordur

sié et başka kız mı yok...

6 sene vay be ben 1 haftada sıkılıyorum 6 sene boru değil seviyodur o da seni ama başka birine yakmıştır abayı

unutmaya çalışş
  • Kimse sormamis sanirim...neden birden boyle ayrildi gerekce nedir ya da ne olay gecti..senin yaptiklarin ya da onun yaptiklari...bir anda hic bir insan silip atamaz saniyorum gercekten seviyorsa ki 6 sene demissin okadar kolay olmamali..
  • Bneim bazı sorularım olacak sana.6 yıl cıktık demıssın.Kız arkadasın sana durduk yere bır anda ben senı sevmıyorum dedı yoksa ailevi veya baska bır nedenle mı ayrıldınız.6 yıl gectıkten sonra sana durduk yere ben senı sevmıyorum cumlesını kullanmıssaa degmez.Bostan yere goz yası dökme ve uuzülme..Eger sana bu cumleyı durduk yere etmısse senın uzulecegın tek sey ondan ayrılmak degıl 6 yılını bos bırısıne harcanman olmalıdır..Tek uzulecegın n okta budur.Gercekten seven ınsan boyle bısey demez.Sana cok basıt bısey soracagım.Kız arkadasın sana bugun gelıp desekı ben senı artık sevmeyecegım ama yınede senle oyle takılalım dese bunu kabul edermıydın.Sen ona sevgılın gozunle bakarken o sana normal bırısı gıbı yaklasak ama yınede beraber olacaksın...Bak eger sende onu sevıp oda senı sevıyorsa ve sizin elinizde olmayan bır nedenle ayrılmıssanız(Ailenizden birisinin ölmesi,çevresel etmenler,dersler vb. gibi) o zman ıstedıgın gıbı aglaa ve uzul..Ama bu olay tek taraflı olursa bunu sakın ama sakın uzulmee..Kfanada boyle seylerı takma..Çünkü o seni dediğin gibi durduk yere bıraktı,senı sevmıyorum dıyerek ayrılmıs.Senı sevmeyen bı ınsan ıcın goz yası dokmee..Bneden sana dost tavsıyesı.Senın durumuna dusmun onlarca arkadasım var.Adamlar kendılerını tam 1 yıl boyunca ıckıye vurdular.Sonuc sıfır..Sonradan ben ne kadar malım dedıler.Çünkü ellerine hiçbişey gecmedı.Bana ben ondan baska bırısını sevemem dıyen adamlar sımdı cıktıkları kız ıcın ben bu zmana kadar en sevdıgım kız dıyorlar.1 yıl once sorsan baskasını sevemem dıyen adamlar bunlar.Öyle bişey olcakkı ılerıde ben baskasını bu kız kadar sevemem dıyeceksın ama goreceksınkı o kızdan daha fazla sevdıgın bırısını bulmussun.Ben ılıskılerın karsılıklı olmasından yanayım.O beni seviyor bende onu sevıyorum ama baska bır nedenle ayrılmıssak ıkımızınde bırbırımızle kavusması cın herseyı yaparım.Ama yok ben onu sevıyorum ama o benı sevmıyor o zman hıcbsey ıcın ugrasmamm.Olaya mantıklı bakarsann asla uzulmezsınnn....

• Sert bakışlı haşin çocuk gelince konuya daha sağlam açıklama getirir ama bende bişeyler yaziyim
    3-4 ay sonra ulen boşu boşuna kendimi hırpalamışım,ne buluyodum o kızda zaten gibi şeyler gelir aklına
  • Hayır dostum, aslında seni hiç bir kız sevmiyor, sevmeyecek. Hep sen ilişkideyken arkadan işi pişirecekler, seni sevmeyecekler senle günlerini gün edecekelr ama seni iplemeyecekler, bütün kızlarla bu durumu yaşacayaksın muhahahah!

Bence git gebert kendini, hap hiç, atla, kamyonun altına gir yada en romantiği al arabanı, aç tane acıklı müzik dağdan bayırdan aşağı bırak arabayı...

Açılan konuya bak ya...Peah iyiki hayatımda hiç kız arkadaşım olmamış diyorum şimdi. Günümüzdeki kızlara güvenilmez yamuk hepsi. Kanları bozuk.
  • Çok zor bir durum,ancak herşey insanın kendisinde bitiyor.Eğer gerçekten unutmak istersen çevrende birçok şey var seni mutlu edecek..
    Can Yücel'den bir alıntı yapmak isterim gerçekten çok güzel ve anlamlı sözler.

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
    "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
    Demeyeceksin işte.
    Yaşarsın çünkü.
    Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
    Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
    Senin onu sevdiğinden.
    Çok sevmezsen, çok acımazsın.
    Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
    Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
    Senin değillermiş gibi davranacaksın.
    Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de
    korkmazsın.
    Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
    Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
    Paldır küldür yürüyebileceksin.
    İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
    Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
    Gökyüzünü sahipleneceksin,
    Güneşi, ayı, yıldızları...
    Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
    "O benim." diyeceksin.
    Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin...
    Mesela gökkuşağı senin olacak.
    İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait
    olacaksın.
    Mesela turuncuya, yada pembeye.
    Ya da cennete ait olacaksın.
    Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
    Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem
    de hep senin kalacakmış gibi hayat.
    İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...

• CTRL + F5

• Bence git kapısına herşeyi unutup tekrar başlayabileceğinizi söyle .. Kabul etmese bile için rahat eder.Ortada 6 sene var gurur yapma derim ..
  • arkadaşım benim de başıma böyle birşey gelmişti.ama benimki çok daha kötü.ama yaşıyoruz hala bak istersen msn adresini pm at bana dertleşelim biraz bnm başıma gelenin yanında bu baya hafif.takma kafana en faazla 3 ay sonra eskisi gibisin
  • abicim bukadar yorum yapmışlar sen geri dönüp yazmamışsın bişiler

tavsiyeler kişiden kişiye değişik 6 sene diyosun git acını çek bence bu acı seni insan yapan şey eğer 2 günde unutabiliyosan ortada bi sorun var demektir.

kendi içinde fidyesini ödediğini hissetiğin anda zaten merak etme hemen farkına varırsın.

ama kesinlikle benim gibi yada genelde yapıldığı gibi eskisini unutmak icin yenisini bulma , sadece unutmak için diğer birini kullanmak hoş deil işe yarıyomu dersen %100 kendinden nefret edebiliyosun ama işe yarıyo

unutmasan bile artık o ev o bar o cafe artık daha katlanılabilir oluyo.

tek sorun listende özür dilemen gerekenlerin sayısının fazla olması :S
  • arkadaşım bende aynı durumu yaşadım 5yııllk ilişkim bitti ve 5yılsonra kafayı topraktan cıkardım etrafıma bakmayı başladım...ben neymişim dedım ondan sonra giden gitsin boşver ne hali varsa görsün takma kafanı
  • dave arkadaşım bu şiir can yücel değil mi? emin diyilim ama öyle hatırlıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.