Şimdi Ara

6 senelik ilişkim bitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
8.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde çocukluk aşkım vardı ayrıldık 2 hafta önce filan konu açmıştım belki 1 hafta önce çok seviyorduk ayrılığımız gün eski erkek arkdaşına dönmüş bu olay oldukdan sonra kızlara güvenim kalmadı

eğer unutmak istiyorsan vaktini sakın boş harcama

SPOR YAP

BİLGİSYAR OYNA

ARKDAŞLARINA GEZ

HİÇ YAPMADĞIN ŞEYLERİ YAP

GÜNLERİNİ DOLU DOLU YAŞA

SABAHLARA KADAR CS OYNA

EN SEVDİĞİN ARKDAŞLARINLA BİR ARAYA GELİP EVDE ORTAM YAPIN

Bİ BAKMIŞSIN GİDEN GİTMİŞTİR KALAN SAĞLAR BİZİMDİR DİYORSUN EĞER AYRDILIĞIM KIZ GELSE ÖZÜR DİLERİM DİYE BULUŞALIM DERİM MUTLU Bİ ŞEKİLDE SONRA YANIMA GELİR SARILMAYA KALKAR ELLERİNDEN TUTARIM DEFOL GİT DERİM

BENCE BİR KIZA BU KADAR KÖRÜ KÖRÜNE BAĞLANMAK YANLIŞŞ HERŞEYİN İLACI BİLDİĞİN GİBİ ZAMAN ...

ÜZÜLME GEÇMİŞ OLSUN

• yaşın kaçdı bilader?
  • Kardeş hiç kafana takma hatta bayram et.Bende sevdim evlendim,ama hayatım kaydı.Kardeş boşver aşkmış meşkmiş,hiç takma takılma valla.Git hayatını yaşa boşver kızı falan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

benimde çocukluk aşkım vardı ayrıldık 2 hafta önce filan konu açmıştım belki 1 hafta önce çok seviyorduk ayrılığımız gün eski erkek arkdaşına dönmüş bu olay oldukdan sonra kızlara güvenim kalmadı

eğer unutmak istiyorsan vaktini sakın boş harcama

SPOR YAP

BİLGİSYAR OYNA

ARKDAŞLARINA GEZ

HİÇ YAPMADĞIN ŞEYLERİ YAP

GÜNLERİNİ DOLU DOLU YAŞA

SABAHLARA KADAR CS OYNA

EN SEVDİĞİN ARKDAŞLARINLA BİR ARAYA GELİP EVDE ORTAM YAPIN

Bİ BAKMIŞSIN GİDEN GİTMİŞTİR KALAN SAĞLAR BİZİMDİR DİYORSUN EĞER AYRDILIĞIM KIZ GELSE ÖZÜR DİLERİM DİYE BULUŞALIM DERİM MUTLU Bİ ŞEKİLDE SONRA YANIMA GELİR SARILMAYA KALKAR ELLERİNDEN TUTARIM DEFOL GİT DERİM

BENCE BİR KIZA BU KADAR KÖRÜ KÖRÜNE BAĞLANMAK YANLIŞŞ HERŞEYİN İLACI BİLDİĞİN GİBİ ZAMAN ...

ÜZÜLME GEÇMİŞ OLSUN

Mavi kısmı tercih edebilirim. Paso yüzünü görmek istemediğimi düşünüp head shot yapr dururum akşama kadar. Neyseki 15 gün sonra askerim.

Benimde kız ark. var ve ciddi bir ayrılık badiresi atlattık. Şimdi braberiz ama eskisi gibi olmuyor herşey. Tabiri caizse iyi geçinemiyoruz. Evlenmeyi gözüm kapalı düşünüyordum ama şu sıralar gözük açık düşünüyorum.

Dostum senin o kızı bu kadar sevmenin nedeni hayatında o kızın alternatifi olmayışıydı. O da bunu çok iyi biliyordu. Çekti ve gitti ve sen çırılçıplak kaldın. Emin ol iki kız arasında kalsaydın onun gitmesi seni bu kadar üzmeyecekti.

Şimdi benle sevgilim zor bir sınav verecez. En çok ayrılıklar asker yolunda veya askerde oluyor. Mevlam neyler, neylerse güzel eyler

• dave
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Tam göğsünüzün ortasında bir yeriniz acıyacak. Evinizin sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksiniz. Sokağa fırlayacaksınız, sokaklar da dar gelecek. Tıpkı vücudunuzun yüreğinize dar geldiği gibi... Ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gökyüzü. Kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz...

Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan:" Önemli olan sağlık." , "Yaşamak güzel." , "Boş ver, herşey unutulur." siz hiçbirini duymayacaksınız. Göz yaşlarınızdan etrafı göremez hale geleceksiniz. Ondan ölmesini isteyecek kadar nefret edecek, az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksiniz. Hep ondan bahsetmek isteyeceksiniz. 'Ölüme çare bulundu' ya da 'Yarın kıyamet kopacakmış' deseler başınızı kaldırıp "Ne dedin?" diye sormayacaksınız...

Yalnız kalmak isteyeceksiniz. Hem de kalabalıkların arasında kaybolmak. İkisi de yetmeyecek, geçmişi düşüneceksiniz. Neredeyse dakika dakika. Biri size içinizdeki acıyı söküp atabileceğinizi söylese, kaçacaksınız. Aslında kurtulmak istediğiniz halde o acıyı yaşamak için direneceksiniz. Hayatınızın geri kalanını onu düşünerek geçirmek isteyeceksiniz. Aksini iddia edenlerden nefret edeceksiniz. Herkesi ona benzetip kimseyi onun yerine koyamayacaksınız. Hiçbirşey oyalamayacak sizi. İlaçlara sığınacaksınız. Birkaç saat kafanızı bulandıran ama asla onu unutturmayan... Sadece bir müddet buzlu camın arkasından seyrettiren...

Bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek. Boğazınız düğümlenecek, dinleyemeyeceksiniz. Uyumak zor, uyanmak kolay olacak. Sabahı iple çekeceksiniz. Bazen de "Hiç güneş doğmasa" diyeceksiniz. Ne geceler rahatlatacak sizi ne gündüzler. Ölmeyi isteyip ölemeyeceksiniz. Belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önünüze çıkana sarılmak isteyeceksiniz. Nafile, düşüncesi bile tahammül edilemez gelecek...

Rüyalar göreceksiniz, gerçek olmasını istediğiniz. Her sıçrayarak uyandığınızda onun adını söylediğinizi fark edeceksiniz. Telefonun çalmasını bekleyeceksiniz, aramayacağını bile bile. Her çaldığında yüreğiniz ağzınıza gelecek. Ağlamaklı konuşacaksınız arayanlarla. Yüreğiniz burkulacak canınız yanacak. Bir daha sevmemeye yemin edeceksiniz...

Hayata dair hiçbirşey yapmak gelmeyecek içinizden... Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız... Defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz... Yaşadığınız şehri terk etmek isteyeceksiniz... Onunla hiç bir anınızın olmadığı bir yerlere gidip yerleşmek... Ama bir umut... Onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu... Bu umut sizi gitmekten alıkoyacak... Gel gitler içinde yaşayacaksınız... Buna yaşamak denirse...

Razı mısınız bütün bunlara? Hazır mısınız sonunda ölüp ölüp dirilmeye? O halde aşık olabilirsiniz...

Yaşanmıştır, kendi hayatımdır, kurgu değildir...

Unutma, hayat şuan sana ne getirirse getirsin gelecekte daha iyi olmayacağının garantisini sana hiçkimse veremez. Hatta hep daha iyi oluruz. Ve yine unutma ki, öldürmeyen şey güçlendirir.

Arkadaşım o kadar güzel anlatmışsın ki sanki beni anlatmışsın evet arkadaşım 6 senelik ilişki dile kolay bende bundan 2 ay önce ayrılmıştım hatta bugün teklif ettiğim tarih o kadar çok sevmiştim ki yazıdaki ki gibi arkdaşlarımı çevremi görmezden geliyordum ailemi bile artık umursamaz hale gelmiştim çok güzel hayallerimiz vardı,aramızdaki tek sorun ayrı şehirlerde üniversite okuyor olmamızdı her şey onunla güzeldi delice aşıktık birbirimize sanki aramızda kopmaz bir bağ vardı kavga ederdik ayrılacağım derdim ama ayrılmayacağımızı bilerek derdim bunu çünkü bitmeyecek gibi geliyordu ben aileme herkese yalan söyleyip onu görmek için bulunduğu şehire gidecektim ve gittim de ama sonrası noldu ben oraya o kadar fedakarlığı yaparak her şeyi göze alarak gittim o beni oracıkta terk etti ve o anda her şeyi unutup benden nefret etti sebeb olarakta soğuk davranmışım ben bir kıza nasıl davranılacaksa öyle davrandım,ama o farklı bir şey istiyormuş demekki sonrası o benden nefret etti ben 1.5-2 ay acı çektim sevdim o naptı arkadaşlarıyla gününü gün etti ben arkadaşlarımla bile görüşemedim çünkü hep acı çekkiyordum,benimle üstüne üstlük dalgada geçti enayi yerine koydu ben naptım onun yerine kimseleri koyamadım.
    Arkadaş sana diyeceğim o ki zaman telafi eder sözü koca bir yalan sen ona ait ne varsa her şeyi kaldır ortadan telefon numarasını resimlerini falan sil her şeyi zor ama ben öyle yaptım ancak öyle unutursun arkadaşlarınla zaman geçir hobilerinle uğraş onu aklına getirme yaranı açıp açıp kanatma seni çok iyi anlıyorum arkadaşım dünya vefasızların dünyası seni,n benim gibi insanların tertemiz sevgisiyle oynuyorlar bence değmez seni düşünmeyeni sen hiç umursama bile gerçekten zor bu dediklerimi yapmak ama acı bir gerçek var ki terk ettiyse zor döner çünkü terk eden adam sevmiyor demektir cidden sevse 6 yıllık ilişkiyi bitirmezdi.Allah yardımcın olsun arkadaşım..

• 6 seneden beri birlikteymişsiniz şimdi mi istememye başladı.
    Neyse senin yapacağın pek bir şey yok. Şu an yapacağın hiç bir şey acını unutturmaz .Zaman geçtikçe acı azalacak. Sen ondan nefret etmedeğine göre de arada sırada hatırladığın bir anı olarak her zaman kalbinin derinliklerinde yer alacak bu kişi.
  • kardeşim bu hayatta heşey kader bu ilişkiler 6 yılda sürer 6 günde herşey kader yani

örnek olarak 6 yıl süren bu ilişkinde evleneceksin diyelim birşeyler oldu ayrıldınız yeni birisini buldun 6. gün evlenmeyi kararlaştırdınız ve evlendiniz yani herşey kader bak 6 yıl sürenle evlenemedim 6 gün sürenle evlendin herşey kader hayatta kız çok inş eskisini unutturucak birisini bulursun
  • üzüldüm gerçektende. ama Albert Einstein’in geliştirdiği Genel Görecelik Kuramını okursan zamanın izafi bir şey olduğunu ve 6 yılın belkide o kadar uzun olmadığını düşünürsen bu seni rahatlatabilir. ama 6 yıl içnide yaşadıklarını bir çırpıda unutman da mümkün değil.

allah kolaylık versin.
  • Hocam arkadaş ortamlarına ağırlık ver diğer arkadaşların dediği gibi...

Unutma senden önemli değil o kız...

Bazı arkadaşların diyecek yeni bir sevgili edin diye ama bence boşver bir yıkıntının üzerine ben doğru bulmuyorum neden dersen bu daha da kötü olabilir seni daha çok üzebilir.

Ama tabiki oda büyük derecede unutturuyor eski sevgiliyi yalan değil ama ilaç yerine bir kızıda kurban etme.

Edit: Hatta bence ağır bir iş bul okuldan sonra çalış çalış sonra eve gel ölü gibi yat:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 30 Mart 2008; 11:33:31 >
  • Birkaç gün öyle hissediyorsun ama sonra geçiyor gerçekten...

Sevdiğin hareketli müzikleri dinle yüksek sesle
    bilgisayar oyna
    Lost izle mesela iyi gelir cidden
    Arkadaşlarınla takıl emin ol arkadaşlarınlayken hiç aklına gelmiyor
    Yalnız kalmamaya çalış... Sürekli sevdiğin bir şeylerle uğraş. Yalnız kaldığında hep onu düşünürsün daha kötü olursun.

İntiharı sakın düşünme! Daha yaşayacağın çok şey var bi düşünsene
  • Arkadaşlar kızlara körü körüne bağlanmamak lazım..Gerçekten insan önünü göremiyor.Herşeyi kıza göre ayarlıyorsun arkadaşlarını çevreni.. hatta ailenin bile ikinci plana düştüğü zamanlar oluyor. Şimdi diyeceksiniz bu şekilde de çıkmanın,sevgili olmanın bir anlamı kalmıyor..Bir şekilde dengeyi kurup,çizgiyi çekmelisiniz.Yoksa hiç beklemediğiniz anda şapa oturursunuz.

Ben son ayrıldığım kızdan bunu anladım. Körü körüne bağlanmamak lazım.

Vee hiç kimse de vazgeçilmez değildir. Şimdi soruyorum ayrılan arkadaşlara 1 ay sonra yeniden biraraya gelelim dese o kadar yılın hatırı olsa yine de bir kalemde silip, olanları unutup yeniden başlayabilir misin? Olmaz.Bitmiş. Yeniden bir araya gelinse artık samimiyet kalmaz,herşey daha da yapay olur.Birbirinizin ihtiyacını karşılamaktan öteye gitmez.

Son olarak sevmek en kolay şeydir.Kimse yeniden birini sevemem diye kendini karamsarlığa sokmasın. Yeni kız arkadaş edinirsiniz.Yeniden bi şekilde başlarsınız.

Hayat devam ediyor. Daha fazla üzmeyin kendinizi,hepinize sağlıklı, mutlu hayat diliyorum.

• hep derim ya bi daha diyeyim
    sevdimde ne oldu telsim tekel zengin oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: war_star

hep derim ya bi daha diyeyim
    sevdimde ne oldu telsim tekel zengin oldu

• 3 aydan fazla bi süredir birini sevdim ve kısmet değilmiş karşılık bulamadım. Hayırlısı olsun dedim kapadım o defteri. Ama böyle 6 senelik bi ilişkiyi bitirmek bu kadar kolay olmamalı herhalde. Allahtan böylesi bişey yaşamadım :) Her insan kaldıramaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

geçmiş olsun....otur bi iki tane yakın arkadaşınla iç kafa dağıt...sonra otur mantıklı düşün...ama intihar gibi saçma şeyler düşünme

Ne güzel nasihatler veriyorsun içip kafa dağıttıkdan sonra mantıklı düşünmesinimi bekliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Tam göğsünüzün ortasında bir yeriniz acıyacak. Evinizin sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksiniz. Sokağa fırlayacaksınız, sokaklar da dar gelecek. Tıpkı vücudunuzun yüreğinize dar geldiği gibi... Ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gökyüzü. Kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz...

Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan:" Önemli olan sağlık." , "Yaşamak güzel." , "Boş ver, herşey unutulur." siz hiçbirini duymayacaksınız. Göz yaşlarınızdan etrafı göremez hale geleceksiniz. Ondan ölmesini isteyecek kadar nefret edecek, az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksiniz. Hep ondan bahsetmek isteyeceksiniz. 'Ölüme çare bulundu' ya da 'Yarın kıyamet kopacakmış' deseler başınızı kaldırıp "Ne dedin?" diye sormayacaksınız...

Yalnız kalmak isteyeceksiniz. Hem de kalabalıkların arasında kaybolmak. İkisi de yetmeyecek, geçmişi düşüneceksiniz. Neredeyse dakika dakika. Biri size içinizdeki acıyı söküp atabileceğinizi söylese, kaçacaksınız. Aslında kurtulmak istediğiniz halde o acıyı yaşamak için direneceksiniz. Hayatınızın geri kalanını onu düşünerek geçirmek isteyeceksiniz. Aksini iddia edenlerden nefret edeceksiniz. Herkesi ona benzetip kimseyi onun yerine koyamayacaksınız. Hiçbirşey oyalamayacak sizi. İlaçlara sığınacaksınız. Birkaç saat kafanızı bulandıran ama asla onu unutturmayan... Sadece bir müddet buzlu camın arkasından seyrettiren...

Bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek. Boğazınız düğümlenecek, dinleyemeyeceksiniz. Uyumak zor, uyanmak kolay olacak. Sabahı iple çekeceksiniz. Bazen de "Hiç güneş doğmasa" diyeceksiniz. Ne geceler rahatlatacak sizi ne gündüzler. Ölmeyi isteyip ölemeyeceksiniz. Belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önünüze çıkana sarılmak isteyeceksiniz. Nafile, düşüncesi bile tahammül edilemez gelecek...

Rüyalar göreceksiniz, gerçek olmasını istediğiniz. Her sıçrayarak uyandığınızda onun adını söylediğinizi fark edeceksiniz. Telefonun çalmasını bekleyeceksiniz, aramayacağını bile bile. Her çaldığında yüreğiniz ağzınıza gelecek. Ağlamaklı konuşacaksınız arayanlarla. Yüreğiniz burkulacak canınız yanacak. Bir daha sevmemeye yemin edeceksiniz...

Hayata dair hiçbirşey yapmak gelmeyecek içinizden... Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız... Defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz... Yaşadığınız şehri terk etmek isteyeceksiniz... Onunla hiç bir anınızın olmadığı bir yerlere gidip yerleşmek... Ama bir umut... Onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu... Bu umut sizi gitmekten alıkoyacak... Gel gitler içinde yaşayacaksınız... Buna yaşamak denirse...

Razı mısınız bütün bunlara? Hazır mısınız sonunda ölüp ölüp dirilmeye? O halde aşık olabilirsiniz...

Yaşanmıştır, kendi hayatımdır, kurgu değildir...

Unutma, hayat şuan sana ne getirirse getirsin gelecekte daha iyi olmayacağının garantisini sana hiçkimse veremez. Hatta hep daha iyi oluruz. Ve yine unutma ki, öldürmeyen şey güçlendirir.

Bu eser sizemi ait ?

Birçok forumda okumuştum ve herkes ben yazdım demişti !

Bazilarında Can yücel bazılarıda başka isimler söylemişlerdi.

Sizin olamaz demiyorum sadece emeğe saygı bence Alıntıdır demek neden bukadar zor geliyor bazı insanlara.

Ve hayırlısı ne ise o Olsun. Umarım en kısa zamanda en az yara alarak sıyrılırsın. Alışkanlıklarından vazgeçmek zorunda kalmak zor elbet ama zamanla alışıyor insan

• Bende senin kadar değil ama 3 ay biriyle çıktım temmuz ayında ayrıldık.
    Fakat şimdi kimseyle çıkamıyorum.2 kız vardı benden hoşlanıyormuş ama ben sitemedim.
    Çünkü sevmem gerekiyor sevmeden o kıza ne mutluluk verebilirim nede aşk.
    Hala eski sevgilimin etkisi var üzerimde ve unutamıyorum seninle aynı fikirdeydim.
    Unutamicam bir daha başkası olmayacak diye düşünüyordum fakat şu anda arkadaşız biz kötü ayrılmıştık.
    Anlaştık bi yolunu bulduk ve arkadaş kalmaya karar verdik bence en doğru olanı yaptık ve şunu anladım ki düşmanlık kin tutmak bana göre değilmiş.
    Gerçekten etkisinden çıkmak çok uzun zaman alıyor.Ya biriyle çıkıp unutmaya çalışacaksın yada bir müddet kendi çabalarınla unutmaya çalışacaksın.
    O kadar kötü bir durumki hep aklına gelecek her dinlediğin şarkıda eski günler akılınıza gelecek 6 sene dile kolay.
    Umarım bu durumdan çabuk sıyrılırsın gerçi sıyrılmaya bak sonra düşüneceksin ve değmezmiş aptallık yapmışım diceksin.
    Durumun acı ama gerçek hemde çok zor.

• montla mıç espirisini ben de kullanırım ama abuk subuk açılan konularda kullnırım böyle konuya böyle cevap gibi.. Ama bu arkadaşınki farklı. Yaşadığı ciddi bir olayı anlatıp belki kafasını dağıtmak için dertleşmek için buraya yazıyor. gerçek hayatta ,arkadaşlarla yapılan diyaloglar gibi.. o yüzden monta .ıçh espirisi abes kaçmış oldukça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 29 Mart 2008; 13:27:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.