Şimdi Ara

2 senelik iliskim bitti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün bitti kötüyüm dertleşelim dostlar bir çok kez ayrılıp barıştık artık sogudum dedi kesin olarak bitirdi kötü ayrıldık bir sürü kötü laflar sözler bir daha geri dönüşü yok gibi nasıl unutulur bu iliskiyi o bitirdi onun umrunda değil belkide bir başkası var ama eriyen biten benim dostlar

• Takma kafaya sana az kullanılmış bi karı buluruz
  • Ilk 5-6 ay bana acı çekeceksin ancak yeni birisini bulunca düzelir.Sonra kafana takmazsin ayrıca %90 bskasindan hoslanmistir kızlar böyle fzla deger vermeyeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

Ilk 5-6 ay bana acı çekeceksin ancak yeni birisini bulunca düzelir.Sonra kafana takmazsin ayrıca %90 bskasindan hoslanmistir kızlar böyle fzla deger vermeyeceksin

başkasından hoşlanması bu durum en çok yaralar beni inşallah böyle bi durum yoktur ama güvenemezsin ne dersen de bir kaç ay içinde belli olur neyin ne oldugu
  • Hocam ayrılık sebebi neydi ? Özel değilse paylaşır mısınız ?

• ne yaparsan yap belli bi süre geçmeden unutamayacaksın
  • Kızlara değer verirsen sıkılır serseri ile çıkar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.5 senelik ilişkim bitti
    3 yıl önce açıldı
    Tam 1 senedir işsizim.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banada birşeyler söyleyin aylar oldu hep aklimda

• Çivi çiviyi söker..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekele git votka al

• benim de 2 yillik iliskim bitti 1 sene oldu arada aklima geliyor sadece unuttum zamanla sen de unutursun

• Bir gün ele karışırsın dediler..

Zamanla sende alışırsın dediler...

• Senin de mi bu gün oldu?Daha dünyada kim bilir kaç kişi yaşadı bu durumu.Başka insanların başka ne sıkıntıları var.Ben kendimi tesseli edemiyorum sana gelmiş yazıyorum.

Hayat devam ediyor bro be güçlü olmak lazım.Hayatta yenilgilerin olduğunu unutmamak lazım.Her zaman yolunda gidemez hayat napalım duvarları tekmelesek neye yarar?Gitme kal diye desen neye yarar.

Gündelik yaşama dönüp başka şeylere tutunmak şart şuan büyük bir boşluğa düşüyor çünkü insan.O boşluktan kurtul kardeşim izin verme seni yıpratmasına o boşluğun hayatta yapılacak çok şey var.Bazen en çok istediğin şey senden böyle kopar gider ama napalım işte of ulan of
  • Çok akıl vermeye gerek yok. Hiç birşey olmamış gibi yaşa. Rahat ol hayatında değişen birşey olmamış gibi davran, görürüm soğumak neymiş. İllaki ağlayarak arayacaktır. Araya bir erkek girerse bakma yüzüne, girmezse zaten duygularına göre

• Geçtimi acın ?
  • DGS ile 4 yıllığa tamamla

• Kızlar ilişki konusunda erkeklere göre daha umursamaz. Baska Erkek olsun veya olmasın cok daha az aci cekiyorlar ve cok rahat unutuyorlar

• .koter. kullanıcısına yanıt
    Bunu Şevval'e söyle bence hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 15 Şubat 2018; 20:9:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catology

DGS ile 4 yıllığa tamamla

• Benim de bitmisti 6 7 aya ask acısı kalmıyor kardeş merak etme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.