Şimdi Ara

2 yillik iliskim bitti.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
4.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi bakalim yine sifirdan basliyoruz. Daha once anlasarak ayrilmistik tekrar baristik. 3-4 hafta idare edebildik sadece. Simdi ise ben ayrildim.

Anlasarak ayrilinca biraz daha iyi gibi oluyor. Kiz seni ozluyor, yeniden barisma ihtimali var, arada mesaj atiyor.

Bir taraf ayrilinca isler hep boka sariyor. Ayrilan taraf uzuluyor,vicdan yapiyor. Karsi taraf nefret duyuyor. Barisma ihtimali yok.

Hepsi ayni terane gibi gelmeye basladi bana. Tanis,sevgili ol, canim cicim, kavga, ayrilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak hocam sende çözmüşsün olayı;

'Hepsi ayni terane gibi gelmeye basladi bana. Tanis,sevgili ol, canim cicim, kavga, ayrilik.'
  • Ne güzel sözdür ; Sanırım tanışıp, sevişip, ayrılacağız seninle..

İmzamda ki konuya beklerim
  • Bende ayrıldım.İlk başta zor oldu ama alışınca değişik oluyor.Çocuk gibiydi ama belki de iyi oldu
  • İlk gunler biraz zorlu geciyor. Daha once de basima geldi. Tecrube kazandigin halde her seferinde tek acitan bu ayrilik acisi oluyor.

Bu sefer hic depresif moda girmiyorum. Kizlarla muhabbetimi arttirmaya, daha cok arkadaslarla vakit gecirmeye caliscam.

Bazen de diyorum ki cok mu fevri davrandim. Son 3 gundur hic konusmuyorduk mesajlasmiyorduk. Ben ondan, o benden bekledi. En sonunda dayanamayip ayrildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 12 Nisan 2013; 18:36:49 >
  • şu yurtdışına falan çıkacam diyen sevgilin mi ?
  • Hayırlı olsun hocam. Aynı valla, tanış peşinden koş teklif et kabul etmesini bekle köpeği ol seni üzsün kırsın sen affet hep iyi ol bi taraflarını kaldır. Sonra kavga et ayrıl barış tekrar triplerini çek falan filan. Sıktı artık. 2 ay öncede benim ki bitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.5 senelik ilişkim bitti
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burdan tüm meriçlere küfür etmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Karabay

Hayırlı olsun hocam. Aynı valla, tanış peşinden koş teklif et kabul etmesini bekle köpeği ol seni üzsün kırsın sen affet hep iyi ol bi taraflarını kaldır. Sonra kavga et ayrıl barış tekrar triplerini çek falan filan. Sıktı artık. 2 ay öncede benim ki bitti.

Benim oyle olmadi. Hep gurur yapan taraf bendim. Hep o alttan alirdi,mesaj atardi. En sonunda patlak verdi.

Cunku her zaman alttan almak da iyi degil sadece ayriligi uzatiyor. Aksam kavga ederdik sabah hicbir sey olmamis gibi davranirdi. Baslarda ne guzel hic kavga etmiyoruz diyordum ama sonra onlar birikip patlama yapiyor.

• Bundan 1 ay kadar önce benimde 2 senelik ilişkim bitti.Yalnız kalmamaya bak hocam ve slow müziklerden uzak dur.Zaman zaman insanın aklına geliyor geçirdiği mutlu günler özellikle akşam vakitleri yalnız kalınca.Hayırlısı olsun ileriye bakmak lazım.
  • 1 kere ayrılıp barışsan bile o ilişkinin geleceği yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvarforth

Bundan 1 ay kadar önce benimde 2 senelik ilişkim bitti.Yalnız kalmamaya bak hocam ve slow müziklerden uzak dur.Zaman zaman insanın aklına geliyor geçirdiği mutlu günler özellikle akşam vakitleri yalnız kalınca.Hayırlısı olsun ileriye bakmak lazım.

Hanginiz bitirdiniz ? Bittikten sonra hiç mesajlasma, arama, geriye dönme özlemi oldu mu ?
  • herkes böyle şeyler yaşar hayatında üzülecek bir şey yok takılmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Bundan 1 ay kadar önce benimde 2 senelik ilişkim bitti.Yalnız kalmamaya bak hocam ve slow müziklerden uzak dur.Zaman zaman insanın aklına geliyor geçirdiği mutlu günler özellikle akşam vakitleri yalnız kalınca.Hayırlısı olsun ileriye bakmak lazım.

Hanginiz bitirdiniz ? Bittikten sonra hiç mesajlasma, arama, geriye dönme özlemi oldu mu ?

Karşılıklı bitirdik,evet mesajlaşmalar oldu ama laf sokmalar v.s gibi,elbette oldu ama bazı şeylerden sonra geri dönmek mümkün olmuyor.

• Benim bildiğim ayrılan tarafın umrunda olmaz ama
    neyse geçmiş olsun, hayırlısı olsun.
  • Ben hiç ayrılmadım ama bu daha kötü değil mi?

Hiç olmadı ki... Salakça bir duygu hissediyorum yazışırken bile saçma geliyor cezbetmiyor beni nedense.
  • quote:

quote:

quote:

Karşılıklı bitirdik,evet mesajlaşmalar oldu ama laf sokmalar v.s gibi,elbette oldu ama bazı şeylerden sonra geri dönmek mümkün olmuyor.

Aynen. Bizde 1 ay önce karsılıklı bitirdik, o mesaj attı sürekli barısmak istedi. Yeniden barıstık. 1 ay sonra aynı terane. Aradaki soğukluk gitmiyor. Bu sefer de ben ayrıldım ama mesaj yoluyla. Ne cevap attı ne bir şey. Bundan sonra da gelecegini sanmıyorum.

Susan bir kadın her zaman tehlikelidir. Benimkisi biraz ego tatmini gibi olacak ama ''neden bitiriyorsun hemen'' demesini veya eskisi gibi günde 2-3 mesajla laf atmasını beni merak etmesini isterdim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen. Bizde 1 ay önce karsılıklı bitirdik, o mesaj attı sürekli barısmak istedi. Yeniden barıstık. 1 ay sonra aynı terane. Aradaki soğukluk gitmiyor. Bu sefer de ben ayrıldım ama mesaj yoluyla. Ne cevap attı ne bir şey. Bundan sonra da gelecegini sanmıyorum.

Susan bir kadın her zaman tehlikelidir. Benimkisi biraz ego tatmini gibi olacak ama ''neden bitiriyorsun hemen'' demesini veya eskisi gibi günde 2-3 mesajla laf atmasını beni merak etmesini isterdim.

Hocam yaşlar kaç bilmiyorum ama bende 19-21 yaşlarım arasında 2 yıllık bi birliktelik yaşadım,geçen sene bitti.Bu 2 yıllık süre içinde kaç kez ayrılıp barıştık bilmiyorum,yaşanmışlıklarda vardı,bu yıl başına kadar konuşmaya devam ettik ancak son 1 yıldır hiç bir şekilde geri dönmedim önüme bakmam gerekiyordu ve öyle yaptım,3-4 ay kafamı topladım şuan yeni bir ilişkim var ve mutluyum.Belki zor olacak ama kafanı toparlayıp yeni bir ilişkiye adım atmalısın.Acaba yeni birinin elini nasıl tutarım,anlaşabilirmiyim,sevebilirmiyim diye düşünüyordum ve açıkçası kendimi tanıtmak karşımdakini tanımak sıfırdan çok zor geliyordu.Ama oldu bir şekilde.Artık önüne bakmalısın sakın birdaha aynı kişiyle barışma işine girişme,gece gece birsürü devrik cümle kurduğumu hissediyorum kusura bakılmasın şimdiden.

• 22-23.

Her ilişki bir sonraki ilişkiyi tetikliyor. Bundan önceki ilişkimde aşırı baglanmıstım ayrıldıktan sonra depresyona girdim neredeyse. Kimseyle mutlu olamıcam ben diye düşünürken birisi çıktı karsıma ve beni o karanlıktan çekip kurtardı 2 yıl güzel bir şekilde çabucak geçti. Şimdi anılar zihnimi meşgul etmeye başlıyor işte. Kaybettiklerimizin kıymetini anlayıp üzülüyoruz.

Ne olur bundan sonra ? 3-4 ay yalnız takılırım sonra birisi çıkar karşıma o da eskisini unutturur. Nereye kadar ? Evlenene kadar böyle göçebe hayatı mı yaşıcaz ? Ki evlendikten sonra da boşananlar var. Doğru insanı bulmak o kadar zormus ki. Bana göre Dünya'nın en zor ve şans gerektiren işi.
  • Senin yaşadığının aynısı bende yaşamıştım,aşırı bağlanmıştım ve depresyona girdim ve sonra o karşıma çıktı 2 sene beraber oldum,ve nihayetinde bir şekilde bitti anladım ki evlenene kadar bu böyle sürecek yapacak birşey yok,olayları akışına bırakmak gerekiyor.Bir sonraki ilişkindede bağlanabilirsin bu elinde olan birşey değil.

Edit : şunuda eklemek istiyorum ki bu yaşadıklarımız ve tecrübelerimiz bizi duygusal anlamda yıpratıyor,hiçbir zaman eski sen olamayacaksın,tutkulu bir aşk veya sevgi yaşayamayacaksın,bunun avantajlarıda var dez avantajlarıda,dez avantajı dediğim gibi tutkulu bir aşk yaşayamaman,avantajı ise ilişki bittiğinde eskisi kadar üzülmemen olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 13 Nisan 2013; 5:23:28 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.