Şimdi Ara

2 yillik iliskim bitti. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
4.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PATEVRA

Senin yaşadığının aynısı bende yaşamıştım,aşırı bağlanmıştım ve depresyona girdim ve sonra o karşıma çıktı 2 sene beraber oldum,ve nihayetinde bir şekilde bitti anladım ki evlenene kadar bu böyle sürecek yapacak birşey yok,olayları akışına bırakmak gerekiyor.Bir sonraki ilişkindede bağlanabilirsin bu elinde olan birşey değil.

Edit : şunuda eklemek istiyorum ki bu yaşadıklarımız ve tecrübelerimiz bizi duygusal anlamda yıpratıyor,hiçbir zaman eski sen olamayacaksın,tutkulu bir aşk veya sevgi yaşayamayacaksın,bunun avantajlarıda var dez avantajlarıda,dez avantajı dediğim gibi tutkulu bir aşk yaşayamaman,avantajı ise ilişki bittiğinde eskisi kadar üzülmemen olacaktır.

Evet eskisi kadar uzulmuyorum. Yalniz kalmayi pek sevmiyorum. Su an kafamda hemen yeni bir kiz bulma dusunceleri var. Kimle ciksam nasil ciksam vsvs. Veya 1-2 ay sonra mesaj atip tekrar beraber mi olsam diye dusunuyorum. Cunku ben bitirdim bu iliskiyi.

Ama kimseyle cikmicam en az 4-5 ay. Hem maddi hem manevi acidan toparlanmak lazim.

Dediginde cok haklisin. Askin kavramini unuttum ya. Depresyona girdigim zamanda her gun iciyordum barlardan falan kizlarla tanisiyordum ama hepsi bos. Bana yazan kizlar vardi hepsi bos. Yani oyle bir donemdesinki asik olamiyorsun,mutlu olamiyorsun. Bir kizin karsisinda heyecanlanmadigin an hayatin zevki kalmiyor. Tanisirken korkacaksin, mesaj atarken 1 saat dusuneceksin, bulusmada gozlerinin icine baktigin zaman heyecanlanacaksin. Bu duygular cok guzel.

Ama bizde 1-1.5 yil sonra bu duygular bitmisti. Guzel sozleri kestik, soguk mesajlara gectik. Gurur basladi. Ama sevgi hala var. Basina bir is gelse, zorda olsa yardimina giderim. Hala seviyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir mesaj aldım bugün destan yazmış destan
    Bildiğin dümdüzİyi olmuş demek ki,hem kendisi dedi olmaz bitsin falan filan tamam dedim sonra barışalım dedi kabul etmedim.Gururuna yediremedi hanımefendi.O kadar değer vermeyelim bunlara sonra kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: By Karabay

Hayırlı olsun hocam. Aynı valla, tanış peşinden koş teklif et kabul etmesini bekle köpeği ol seni üzsün kırsın sen affet hep iyi ol bi taraflarını kaldır. Sonra kavga et ayrıl barış tekrar triplerini çek falan filan. Sıktı artık. 2 ay öncede benim ki bitti.

Benim oyle olmadi. Hep gurur yapan taraf bendim. Hep o alttan alirdi,mesaj atardi. En sonunda patlak verdi.

Cunku her zaman alttan almak da iyi degil sadece ayriligi uzatiyor. Aksam kavga ederdik sabah hicbir sey olmamis gibi davranirdi. Baslarda ne guzel hic kavga etmiyoruz diyordum ama sonra onlar birikip patlama yapiyor.

Hocam biz ayrıldıktan sonrada konuşmaya devam ettik ama arkadaş olarak gibi bi saçma işe kalktık. O bana arkadaş olarak bakabiliyor ama ben bakamıyorum Seni Seviyorum dediğimde kızıyordu arkadaşız ve hep öyle kalıcaz derdi yada bende seni ama arkadaş olarak derdi. Geçen hafta çok fena kavga ettik nedeni ise artık muhabbeti kestim ne mesaj attım ne aradım ne sordum hiç bir şey yapmadım bana trip yaptığında bende yaptım ne halin varsa gör falan derdim umurumda değildi. Sen değiştin dedi saflığın temiz kalbin sende sevdiğim herşey dedi. Bende değişmedim sadece beni kaybeden insanları kazanmıcam artık dedim. Ben bu kıza o kadar iyi oldum ki gecenin bir yarısı canı çiğ köfte istemişti gittim aldım kapısına bıraktım hemde ayrıldıktan sonra bile yapmıştım. Hep iyi oldum ama değerimi bilmedi. Bana hep iyiki varsın derdi şimdi keşke olmasaydın diyor. Böyle diyen bir insana ben hiç bişey yapmadım sadece biraz beddua tarzı bi laf söyledim. Beni engelledi takmadım arada bakıyorum arkadaşın facesinden paylaştıklarınada böyle hep yalnız sıkkın mutsuz. İnşallah hep öyle kalır. Facesinde 3000 küsür kişi var %85i erkek. Bir sürü erkekle muhabbet ediyor. Bildiğin face o...su.

• Şu şarkılar da koyuyor bu dönemde ;

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun hocam. Aynı valla, tanış peşinden koş teklif et kabul etmesini bekle köpeği ol seni üzsün kırsın sen affet hep iyi ol bi taraflarını kaldır. Sonra kavga et ayrıl barış tekrar triplerini çek falan filan. Sıktı artık. 2 ay öncede benim ki bitti.

Benim oyle olmadi. Hep gurur yapan taraf bendim. Hep o alttan alirdi,mesaj atardi. En sonunda patlak verdi.

Cunku her zaman alttan almak da iyi degil sadece ayriligi uzatiyor. Aksam kavga ederdik sabah hicbir sey olmamis gibi davranirdi. Baslarda ne guzel hic kavga etmiyoruz diyordum ama sonra onlar birikip patlama yapiyor.

Hocam biz ayrıldıktan sonrada konuşmaya devam ettik ama arkadaş olarak gibi bi saçma işe kalktık. O bana arkadaş olarak bakabiliyor ama ben bakamıyorum Seni Seviyorum dediğimde kızıyordu arkadaşız ve hep öyle kalıcaz derdi yada bende seni ama arkadaş olarak derdi. Geçen hafta çok fena kavga ettik nedeni ise artık muhabbeti kestim ne mesaj attım ne aradım ne sordum hiç bir şey yapmadım bana trip yaptığında bende yaptım ne halin varsa gör falan derdim umurumda değildi. Sen değiştin dedi saflığın temiz kalbin sende sevdiğim herşey dedi. Bende değişmedim sadece beni kaybeden insanları kazanmıcam artık dedim. Ben bu kıza o kadar iyi oldum ki gecenin bir yarısı canı çiğ köfte istemişti gittim aldım kapısına bıraktım hemde ayrıldıktan sonra bile yapmıştım. Hep iyi oldum ama değerimi bilmedi. Bana hep iyiki varsın derdi şimdi keşke olmasaydın diyor. Böyle diyen bir insana ben hiç bişey yapmadım sadece biraz beddua tarzı bi laf söyledim. Beni engelledi takmadım arada bakıyorum arkadaşın facesinden paylaştıklarınada böyle hep yalnız sıkkın mutsuz. İnşallah hep öyle kalır. Facesinde 3000 küsür kişi var %85i erkek. Bir sürü erkekle muhabbet ediyor. Bildiğin face o...su.

Kardeşim benim önceki kız öyleydi. Ben de mal gibi konusmaya devam ettim, bildigin kullandı beni. En son dogum günunde hediye alıp kapısına gittim polise şikayet etti beni.

Ama bu ilişkim öyle bitmedi. Gerçi ben bitirdigim için biraz kızgındır, mesaj atsam arasam muhtemelen cevap atmaz, geri dönmez. Eğer yanına gidip anlaşarak ayrılsaydık aramız bu kadar kötü olmazdı.

İlişkiden sonra iki tarafta arkadaş kalamaz ama değerler ve sevgi hemen ölmez. Enayi olmayacaksın ama kalpsiz de olmayacaksın. Başına bir iş gelse, zorda kalsa hiç düşünmem giderim. Çünkü biz de ihanet, aldatma olmadı. Küfürü bırak hakaret bile etmedik hiç birbimize.

• Maalesef bende kullanıldım gibi bişey oldu. Bizim ayrılmamız çok saçmaydı sevgili olayından sıkıldım dedi ilerde tekrar beraber olucaz dedi şimdilik arkadaş kalalım dedi ipler onun elindeydi yani aptallık ettim zamanında ipleri ona vermekle ama elimde değildi deli gibi aşıktım kördüm ona. Ayrıldıktan 1 hafta sonra hiç ummadığım biryerde unutamadığı eski sevgilisiyle gördüm çocuk konyada yaşıyodu konyaya gitcekti bilet almaktan geliyorlarmış.koşup çocugu dövcektim yanımdaki arkadaş tuttu beni bırak olum ne hali varsa görsün değmez dedi ama bende çok sinirliydim kuduruyordum sinirden bütün gün aradım bulamadım yolda kızı gördüm eve gidiyordu bizde onları arıyoduk karşı kaldırımda el salladı bize takmadım msj attı insan bi selam verir diye bende bastım ne geliyosa söyledim küfür değil tabi hiç bişey sandığın gibi değil senle nasılsak onlada öyleyiz önyargılarını kendine sakla dedi o gün baya bi şeyler oldu. Neyse bu çocukla çıkacak gibiydiler sonradan ben baya bişeyler yaptım aklına girdim kızın derslerin var ne işin var sevgili işiyle diye babasıymışım gibi aklına girdim çıkmadılar sonra çocukla kavga etmişler falan çıkarmış hayatından. çocuk yazın gelecek buraya geberticem ettiği küfürleri yedircem. Aklıma geldi sinirlendim şimdi bak. Daha sonra bu beni yine elinde tutmaya çalıştı yani o olmazsa bu olmazsa şu olmazsa Burak var kenarda onla olur düşüncesi vardı.24 marttan beri hiç takmadım msj atmadım aramadım bi kaç gün o attı aradı canı sıkılınca beni buluyor benle konuşuyordu. Geçen hafta mesaj attı senki bu zamana kadar msj atmadın benim için bittin dedi bende bensizde mutlusun niye atayım ki dedim öyle mi. SEnden nefret ediyorum ! Dedi engelledi. Smsler ağır girdim küfürden beter içini acıtacak laflar söyledim. Hakkımı helal etmiyorum dedim benden hep helallik isterdi bende hiç bşey demezdim yüzüne karşı biliyodum bigün böyle bişey olacağını ağır girdim Diğer tarafta hesaplaşıcaz dedim. Allah beni üzmelerinin acısını senden misli misli çıkaracak dedim zaten şuan öylede oluyor. Nyse bu arkadaş kalamıyoruz dedi bende sana öyle bakamıyorum dedim sorun bu dedi ne yani biz sevgili olamıcaz mı hani söz vermiştin dedim cevap vermedi ertesi gün emniyetin oraya çağırdı maksadı fotoğraflarını alıp fotoğraflarımı vermekmiş. Sen hangi yüzle çıkacaksın karşıma ömrüm billah affetmiyorum seni herkes yoluna eyvallah dedim çok meraklıydım sana by dedi bende öteki tarafta çok meraklı olacaksın merak etme Allaha emanet ol dedim sende dedi sonra uzun mesaj attı yaptıklarım için çok özür dilerim ve yaptıkların için çok teşekkür ederim buluşma nedenim fotoları geri vermekti benimkileride geri almaktı. Ayıcığı veremicem onsuz uyuyamıyorum onu bari helal et dedi bende aldığım verdiğim herşey helal sadece beni üzmelerin helal olmaz affedemem sen istedin böyle olmasını dedim inanmıcaksın ama senden ayrılırken çok üzülmüştüm çok ağlamıştım ama inan bana birini unutamamışken biriyle çıkmak çok acı verici dedi böyle bitmemeliydi dedim üzgünüm.. dedi sonra bidaha bişey konuşmadık. Faceden de engeli kaldırmış geri eklememi bekliyor heralde o kadarda yüzsüz değilim umrumdada değil yada ben kendimi kandırıyorum bilmiyorum ama yazdığım bi kitap kadar şiirlere seslendirmelerime kliplerime acıyorum ondan kalan silemediğim tek şeyler...Benim hikayemde böyle bitti kardeşim kötü ama yapacak bişey yok.

• quote:

Maalesef bende kullanıldım gibi bişey oldu. Bizim ayrılmamız çok saçmaydı sevgili olayından sıkıldım dedi ilerde tekrar beraber olucaz dedi şimdilik arkadaş kalalım dedi ipler onun elindeydi yani aptallık ettim zamanında ipleri ona vermekle ama elimde değildi deli gibi aşıktım kördüm ona. Ayrıldıktan 1 hafta sonra hiç ummadığım biryerde unutamadığı eski sevgilisiyle gördüm çocuk konyada yaşıyodu konyaya gitcekti bilet almaktan geliyorlarmış.koşup çocugu dövcektim yanımdaki arkadaş tuttu beni bırak olum ne hali varsa görsün değmez dedi ama bende çok sinirliydim kuduruyordum sinirden bütün gün aradım bulamadım yolda kızı gördüm eve gidiyordu bizde onları arıyoduk karşı kaldırımda el salladı bize takmadım msj attı insan bi selam verir diye bende bastım ne geliyosa söyledim küfür değil tabi hiç bişey sandığın gibi değil senle nasılsak onlada öyleyiz önyargılarını kendine sakla dedi o gün baya bi şeyler oldu. Neyse bu çocukla çıkacak gibiydiler sonradan ben baya bişeyler yaptım aklına girdim kızın derslerin var ne işin var sevgili işiyle diye babasıymışım gibi aklına girdim çıkmadılar sonra çocukla kavga etmişler falan çıkarmış hayatından. çocuk yazın gelecek buraya geberticem ettiği küfürleri yedircem. Aklıma geldi sinirlendim şimdi bak. Daha sonra bu beni yine elinde tutmaya çalıştı yani o olmazsa bu olmazsa şu olmazsa Burak var kenarda onla olur düşüncesi vardı.24 marttan beri hiç takmadım msj atmadım aramadım bi kaç gün o attı aradı canı sıkılınca beni buluyor benle konuşuyordu. Geçen hafta mesaj attı senki bu zamana kadar msj atmadın benim için bittin dedi bende bensizde mutlusun niye atayım ki dedim öyle mi. SEnden nefret ediyorum ! Dedi engelledi. Smsler ağır girdim küfürden beter içini acıtacak laflar söyledim. Hakkımı helal etmiyorum dedim benden hep helallik isterdi bende hiç bşey demezdim yüzüne karşı biliyodum bigün böyle bişey olacağını ağır girdim Diğer tarafta hesaplaşıcaz dedim. Allah beni üzmelerinin acısını senden misli misli çıkaracak dedim zaten şuan öylede oluyor. Nyse bu arkadaş kalamıyoruz dedi bende sana öyle bakamıyorum dedim sorun bu dedi ne yani biz sevgili olamıcaz mı hani söz vermiştin dedim cevap vermedi ertesi gün emniyetin oraya çağırdı maksadı fotoğraflarını alıp fotoğraflarımı vermekmiş. Sen hangi yüzle çıkacaksın karşıma ömrüm billah affetmiyorum seni herkes yoluna eyvallah dedim çok meraklıydım sana by dedi bende öteki tarafta çok meraklı olacaksın merak etme Allaha emanet ol dedim sende dedi sonra uzun mesaj attı yaptıklarım için çok özür dilerim ve yaptıkların için çok teşekkür ederim buluşma nedenim fotoları geri vermekti benimkileride geri almaktı. Ayıcığı veremicem onsuz uyuyamıyorum onu bari helal et dedi bende aldığım verdiğim herşey helal sadece beni üzmelerin helal olmaz affedemem sen istedin böyle olmasını dedim inanmıcaksın ama senden ayrılırken çok üzülmüştüm çok ağlamıştım ama inan bana birini unutamamışken biriyle çıkmak çok acı verici dedi böyle bitmemeliydi dedim üzgünüm.. dedi sonra bidaha bişey konuşmadık. Faceden de engeli kaldırmış geri eklememi bekliyor heralde o kadarda yüzsüz değilim umrumdada değil yada ben kendimi kandırıyorum bilmiyorum ama yazdığım bi kitap kadar şiirlere seslendirmelerime kliplerime acıyorum ondan kalan silemediğim tek şeyler...Benim hikayemde böyle bitti kardeşim kötü ama yapacak bişey yok.

Senin olayi okuyunca yeniden barisasim geldi. Ben ilk sevgilisiydim. Benden once kimseyle cikmamis. Hic oyle garezi sinsiligi falan yoktu. Hep alttan alan mesaj atan o olurdu. Kac kere ayrilmayi denedim ayrilmak istemedi. Cok seviyordu beni. Surekli iyiligimi ve gelecegimizi dusunuyordu bense ondan ayrildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teem0

Ne güzel sözdür ; Sanırım tanışıp, sevişip, ayrılacağız seninle..

İmzamda ki konuya beklerim

Senin aşk hikayesini hatırladım da kıza ben bile sövmüştüm be hocam Hala bi şeyler hissediyor musun iyi veya kötü?

2 yıl çok uzun bi süre unutman çok zaman alacak en kısa yolu her zaman nefret duymaktır. Nefret aşkı sevgiyi öldürür. Umarım unutursun geçmiş olsun.

• quote:

quote:

Maalesef bende kullanıldım gibi bişey oldu. Bizim ayrılmamız çok saçmaydı sevgili olayından sıkıldım dedi ilerde tekrar beraber olucaz dedi şimdilik arkadaş kalalım dedi ipler onun elindeydi yani aptallık ettim zamanında ipleri ona vermekle ama elimde değildi deli gibi aşıktım kördüm ona. Ayrıldıktan 1 hafta sonra hiç ummadığım biryerde unutamadığı eski sevgilisiyle gördüm çocuk konyada yaşıyodu konyaya gitcekti bilet almaktan geliyorlarmış.koşup çocugu dövcektim yanımdaki arkadaş tuttu beni bırak olum ne hali varsa görsün değmez dedi ama bende çok sinirliydim kuduruyordum sinirden bütün gün aradım bulamadım yolda kızı gördüm eve gidiyordu bizde onları arıyoduk karşı kaldırımda el salladı bize takmadım msj attı insan bi selam verir diye bende bastım ne geliyosa söyledim küfür değil tabi hiç bişey sandığın gibi değil senle nasılsak onlada öyleyiz önyargılarını kendine sakla dedi o gün baya bi şeyler oldu. Neyse bu çocukla çıkacak gibiydiler sonradan ben baya bişeyler yaptım aklına girdim kızın derslerin var ne işin var sevgili işiyle diye babasıymışım gibi aklına girdim çıkmadılar sonra çocukla kavga etmişler falan çıkarmış hayatından. çocuk yazın gelecek buraya geberticem ettiği küfürleri yedircem. Aklıma geldi sinirlendim şimdi bak. Daha sonra bu beni yine elinde tutmaya çalıştı yani o olmazsa bu olmazsa şu olmazsa Burak var kenarda onla olur düşüncesi vardı.24 marttan beri hiç takmadım msj atmadım aramadım bi kaç gün o attı aradı canı sıkılınca beni buluyor benle konuşuyordu. Geçen hafta mesaj attı senki bu zamana kadar msj atmadın benim için bittin dedi bende bensizde mutlusun niye atayım ki dedim öyle mi. SEnden nefret ediyorum ! Dedi engelledi. Smsler ağır girdim küfürden beter içini acıtacak laflar söyledim. Hakkımı helal etmiyorum dedim benden hep helallik isterdi bende hiç bşey demezdim yüzüne karşı biliyodum bigün böyle bişey olacağını ağır girdim Diğer tarafta hesaplaşıcaz dedim. Allah beni üzmelerinin acısını senden misli misli çıkaracak dedim zaten şuan öylede oluyor. Nyse bu arkadaş kalamıyoruz dedi bende sana öyle bakamıyorum dedim sorun bu dedi ne yani biz sevgili olamıcaz mı hani söz vermiştin dedim cevap vermedi ertesi gün emniyetin oraya çağırdı maksadı fotoğraflarını alıp fotoğraflarımı vermekmiş. Sen hangi yüzle çıkacaksın karşıma ömrüm billah affetmiyorum seni herkes yoluna eyvallah dedim çok meraklıydım sana by dedi bende öteki tarafta çok meraklı olacaksın merak etme Allaha emanet ol dedim sende dedi sonra uzun mesaj attı yaptıklarım için çok özür dilerim ve yaptıkların için çok teşekkür ederim buluşma nedenim fotoları geri vermekti benimkileride geri almaktı. Ayıcığı veremicem onsuz uyuyamıyorum onu bari helal et dedi bende aldığım verdiğim herşey helal sadece beni üzmelerin helal olmaz affedemem sen istedin böyle olmasını dedim inanmıcaksın ama senden ayrılırken çok üzülmüştüm çok ağlamıştım ama inan bana birini unutamamışken biriyle çıkmak çok acı verici dedi böyle bitmemeliydi dedim üzgünüm.. dedi sonra bidaha bişey konuşmadık. Faceden de engeli kaldırmış geri eklememi bekliyor heralde o kadarda yüzsüz değilim umrumdada değil yada ben kendimi kandırıyorum bilmiyorum ama yazdığım bi kitap kadar şiirlere seslendirmelerime kliplerime acıyorum ondan kalan silemediğim tek şeyler...Benim hikayemde böyle bitti kardeşim kötü ama yapacak bişey yok.

Senin olayi okuyunca yeniden barisasim geldi. Ben ilk sevgilisiydim. Benden once kimseyle cikmamis. Hic oyle garezi sinsiligi falan yoktu. Hep alttan alan mesaj atan o olurdu. Kac kere ayrilmayi denedim ayrilmak istemedi. Cok seviyordu beni. Surekli iyiligimi ve gelecegimizi dusunuyordu bense ondan ayrildim.

Öyle be hocam bak o kızda benim ilk sevgilimdi. Daha önce sevdim başka kız ama ciddi ciddi çıktığım ilk kız. Doğru aşkla yanlış kişiyi seçmişim ben. Senin yaşadğının tam tersi benzerini ben yaşamışım. Ama yokluğuna alıştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Karabay -- 13 Nisan 2013; 19:52:08 >

• Yokluğuna alıştığın iyi oldu yakında başkasını bulursan hepten unutursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert7 -- 13 Nisan 2013; 19:16:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert7

Yokluğuna alıştığın iyi oldu yakında başkasını bulursan hepten unutursun

Tabi ya :) Konuştuğum var ya hafız şuan :D ama 2 haftadır ulaşamıyorum kıza şeytan diyor git kırkağaca, 20 km yol :D
  • quote:

quote:

Tabi ya :) Konuştuğum var ya hafız şuan :D ama 2 haftadır ulaşamıyorum kıza şeytan diyor git kırkağaca, 20 km yol :D

O kızdan bi şey çıkmaz sana bence
  • quote:

quote:

quote:

Niye öyle dedin be hafız :D Umutlanmıyorum zaten sırf eskiyi unutmak için bir yol :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Niye öyle dedin be hafız :D Umutlanmıyorum zaten sırf eskiyi unutmak için bir yol :D

Bilmiyorum bana öyle geldi ama ne olacağı belli olmaz tabi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Olursa çok iyi olur sevinirim, olmazsa üzülmem :) Hayırlısı be kanki :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Olursa çok iyi olur sevinirim, olmazsa üzülmem :) Hayırlısı be kanki :D

Öyle

• quote:

Blogda ki hikayeyi kaldırdım oraya 1 kaç parça yazı ekledim. Okursan anlarsın hocam.

İçimde ona karşı hiç bişey kalmadı, bunu elleriyle başardı.
  • quote:

quote:

Aa suraya bak birebir yasadiklarimi anlatiyor.

Hocam yapacak birsey yok evlenmeyeceksin ya biraz daha gencligini yasa.
    Bende boyle diyorum ama face te arama cubugunda gorunce kiziyorum sevmedigim halde engellemek az once aklima geldi daha da gormem zaten salla ya ben yanlis askla yanlis kisyi secmisim cok kotu oldu.ben istemiodm onun zoruyla ciktik brbirimizn ciddi anlamda ilkiydik dedigin gibi olaylar oldu hep banada alttan almasi vs vs. Bende cok istemedim ayrildim agladi zirladi dondurdu ailesi araya girdi en son o birakti baya kizdim uzuldum sasirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Nisan 2013; 20:26:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Teem0

quote:

Blogda ki hikayeyi kaldırdım oraya 1 kaç parça yazı ekledim. Okursan anlarsın hocam.

İçimde ona karşı hiç bişey kalmadı, bunu elleriyle başardı.

En iyisi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert7 -- 14 Nisan 2013; 21:30:49 >
  • vallahi cuk gibi oturdu bu konu. Gece 2'de ayrıldık. 3 buçuk yıldır birlikteydik. Dediğin gibi aynı terane.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.