ilerde bu dağ ne rüzgarlar diyebilmek herşeyden daha önemli..bence bunu düşün
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.V.
Hadi bakalim yine sifirdan basliyoruz. Daha once anlasarak ayrilmistik tekrar baristik. 3-4 hafta idare edebildik sadece. Simdi ise ben ayrildim.
Anlasarak ayrilinca biraz daha iyi gibi oluyor. Kiz seni ozluyor, yeniden barisma ihtimali var, arada mesaj atiyor.
Bir taraf ayrilinca isler hep boka sariyor. Ayrilan taraf uzuluyor,vicdan yapiyor. Karsi taraf nefret duyuyor. Barisma ihtimali yok.
Hepsi ayni terane gibi gelmeye basladi bana. Tanis,sevgili ol, canim cicim, kavga, ayrilik.
Vay hocam senin böyle bir başlık açmış olabileceğin aklıma gelmezdi. Hayırlısı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ne yalan söylim benimde öyle.. Foruma yeni katıldım.Yorum atmıyodum ama 1 yıldır takip ediyordum yani sessizce ve sabırla konudaki tüm yorumları okudum hatta EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER konulu başlığı yalayıp yuttum 30 küsür sayfaydı sanırsam.. Her neyse K.B.V. abimiz çoğu kişiye yine akıl veriyodu gayet güzel bir üslupla hep takdir ettim kendisini.. Ama oda gelse görse bu konuyu açtığını güler geçer heralde kim bilir :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme