Şimdi Ara

Ankara'da kulak delen eczaneler ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
25.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lanet kulağı deldiremedim hala hergün iş çıkıyor bende bizimkilerle sürünmek zorunda kalıyorum . şimdi de Ankaradayız , bugün yetişebileceğimi sanmıyorum ama yarın delen bir eczane bulabilirsem deldiricem . var mı Ankara ' da bildiğiniz kulak delen eczane ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Kulak Delen Eczaneler

Ankara'da kulak deldirmek isterseniz, hizmet veren birçok eczane bulunmaktadır. Bu eczaneler, güvenli ve hijyenik bir ortamda profesyonel kulak delme hizmeti sunmaktadırlar.

Kızılay Kulak Delen Eczaneler

Ankara'nın merkezi ilçelerinden Kızılay'da da kulak delen eczaneler yer almaktadır. Bu eczanelerde, farklı yaş gruplarına uygun kulak delme yöntemleri uygulanmaktadır.

Ankara Kulak Deldirme

Ankara'da kulak deldirme hizmeti veren eczaneleri araştırarak, güvenilir ve deneyimli bir eczane tercih edebilirsiniz. Kulak delme işlemi öncesinde, eczacınıza alerjileriniz ve tıbbi geçmişiniz hakkında bilgi vermelisiniz.

Ankarada Kulak Delen Yerler

Ankara'da kulak deldirebileceğiniz eczaneleri bulmak için çevrimiçi arama motorlarını kullanabilir veya yerel rehberlere başvurabilirsiniz. Kulak delme hizmeti veren eczaneler genellikle "kulak delen eczaneler ankara" veya "ankara kulak delen eczane" gibi anahtar kelimelerle aranabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kulak nerde delinir diye konumu acilir gir bir eczaneye deldir nereni deldireceksen.
  • tüm eczanelerin deldiğini sanmıyorum ?
  • sordunmu.
  • evet bir eczane ye sordum onlar delmiyoruş delen bildiğiniz yer var mı dedim bilmiyor
  • gümüşcüler deliyor genelde eczanelerin deldiğinden eminmisiniz
  • evet ya annem filan hep eczanede deldirdi . kuyumcularda deliyor evet ama ne bileyim biraz daha hijyenik sağlıklı olsun diye zaten korkuyorum
  • Dostum tattoo yapan bi yere git ve orda deldir.Zaten ellerine eldiven falan takıyorlar ve hiç korkma bi basıyor tetiğe hiç anlamıyosun delindiğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoccoLix

evet ya annem filan hep eczanede deldirdi . kuyumcularda deliyor evet ama ne bileyim biraz daha hijyenik sağlıklı olsun diye zaten korkuyorum

delmek için kullanılan küpe zaten steril(özel olarak üretiliyor ve paketleniyor ) el değmiyor merak etmeyin bir şey olmaz
  • Hemen hemen her eczane yapıyor diye biliyorum. Zaten genelde camlarda kapıda falan yazar "kulak delinir "diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.