Şimdi Ara

Yapay vajina zina mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
11.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pringles kartonu,sünger ve eldiven olan malzemelerle yapay vajinna yaptım şimdi ise pişmanım.Çok korkuyorum sizce zina mı yaptım istimna gibi bişeymi internette araştırdım pek bulamadım cevabı korkuyorum da soracak kimsem de yok ?
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Yapay Vajina Zina Mı?

Takma am olarak da bilinen yapay vajinalar, cinsel tatmini artırmak için kullanılan seks oyuncaklarıdır. Bu ürünler, cinsel partneri olmayan veya cinsel ilişkiden uzak kalan kişiler tarafından kullanılabilir.

Yapay amların kullanımı, dinsel inançlar ve toplumsal normlar açısından bazı tartışmalara konu olmuştur. Bazı dini metinler, dış cinsel organların kullanımını günah olarak yorumlamaktadır. Ancak, birçok kişi yapay vajinaların dini inançlarla çelişmediğini savunmaktadır.

Toplumsal olarak, yapay vajinalar genellikle "zina" olarak görülmemektedir. Zina, genellikle evli olmayan kişiler arasında gerçekleşen cinsel ilişki olarak tanımlanır. Bu nedenle, yapay vajinaların kullanımı, genellikle zina kapsamına girmez.

Bununla birlikte, bazı durumlarda, yapay vajinaların kullanımı, zina olarak kabul edilebilir. Örneğin, bir kişi evliyken ve eşi dışında bir kişiyle yapay vajina kullanılarak cinsel ilişkiye girerse, bu durum zina olarak değerlendirilebilir.

Sonuç olarak, yapay vajinaların kullanımı, dini inançlar ve toplumsal normlara bağlı olarak değişen yorumlarla karşılanmaktadır. Ancak, genel olarak, yapay vajinaların kullanımı zina olarak kabul edilmemektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  •  Yapay vajina zina mı?
  • Yaparken kendinden utanmadin da tanrindan mi utaniyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu disi ozeli kirletmeyin bari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesher 2

Yaparken kendinden utanmadin da tanrindan mi utaniyorsun?

hemen attım sonra ne yapıyorum ben diye
  • ya çok kötüyüm bi yardım edin bu kardeşinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukaku

ya çok kötüyüm bi yardım edin bu kardeşinize

Fena yanacaksın olm.
  • TDK

Zina:Aralarında evlilik bağı olmayan kişiler arasındaki cinsel ilişki

O iğrenç şey bir kişi olmadığına göre zina olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

TDK

Zina:Aralarında evlilik bağı olmayan kişiler arasındaki cinsel ilişki

O iğrenç şey bir kişi olmadığına göre zina olmaz.

göz zinası el zinası gibi bölümlere de ayrılıyor ama umarım dediğin gibidir . içimi rahatlattın
  • ona bakarsan normal yaparken de elini ...miş oluyon, o da mı zina olacak? yap gitsin nasıl zevk alacaksan senin fantezilerine kalmış
  • Burası özel sincap, böyle saçma bir soru görmedim. Daha zinanın ne olduğunu da bilmiyor
  • Bir türlü anlatamadık size zina falan yok yardırın gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Esgun

Burası özel sincap, böyle saçma bir soru görmedim. Daha zinanın ne olduğunu da bilmiyor

bilsem sormam yardım istiyorum
  • kahka attim resimi gorunce

• Oldum ya gulmekten gece gece milleti uyandirttin....adam pringles kutusuyla iliskiye girmis...turk mali degiya prin. yabanci hatun goturdum keyfini yasadinmi?

• Nasıl yokluktasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenci Forvet -- 11 Aralık 2014; 2:43:12 >
  • Pringles kutusu sarimiydi sarisin bulmus bide bak yancaksin hehe

• Özet:Pringles almayın arkadaş pringles kapaklarına hallenmiş olabilir!!!!11!1!1!
  • Sana serbest kardeşim git yap günahı bana olsun

• Bak doğru söyle pringles kutusunu tam tersi amaç için kullanmadın demi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.