Şimdi Ara

Ankara'da implant için diş hekimi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Memleketimiz malumunuz zeytine gıda boyası, toz bibere kiremit katılan bir yer. Bu bozuklugun heryere sirayet ettigini görüyoruz maalesef. Bende implant yaptıracgım, köprü yaptıracagım fakat güvenilir, işinin ehli, konunun uzmanı bir diş hekimi arıyorum.

Konuya hakim arkadaşlardan implant için marka, diş hekimi tavsiyesi istiyorum. diş hekimi mutlaka çene cerrahı olmalı mı? ayrıca köprü ve kırılan bir dişime zirkonyum kaplama yaptırmayı düşünüyorum. kaplama içinde önerilerini bekliyorum.

şimdiden teşekkür ederim.

• Ankara'da dentanorm adında bir diş kliniği var. Orayı tavsiye ederim. Dr Mehmet Derici implant çakma işini hızlı, başarılı ve Alman malı kaliteli malzemeyle yapıyor. Üstelik fiyatları öyle sosyete doktoru mertebelerinde değil. İşlem sonrası en ufak sorun halinde güleryüzle yardımcı oluyorlar. İmplantın dışında diş tasarımını da kendi atölyelerinde yaptıkları için hızlı ve doğru iş çıkarıyorlar.http://www.implantzirkonyum.com/ sitelerinde implant ile ilgili çok faydalı bilgiler var ayrıca.
  • merhaba,
    ankaradakileri bilmiyorum ama tüm diş hekimlerinehttps://www.disrandevum.com/haritada-doktorlar adresinden harita üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • Benim dayımda senelerin ortodontisti. Hep ona giderim en ufak sorun yaşamadım. İsterseniz numarasını verebilirim kesinlikle işinin ehlidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Benim dayımda senelerin ortodontisti. Hep ona giderim en ufak sorun yaşamadım. İsterseniz numarasını verebilirim kesinlikle işinin ehlidir.
    Selam.

Dayiniz hangi hastanede. Yada kendi yeri mı var. İmplant yaptırmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayakbiyik

Selam.

Dayiniz hangi hastanede. Yada kendi yeri mı var. İmplant yaptırmayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Askeri doktor Albay kendisi. Senelerce askeriyede çalıştı ardından 20 senedir muayenehanesi var kızılay'da. Konuşmak isterseniz irtibat numarasını verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Askeri doktor Albay kendisi. Senelerce askeriyede çalıştı ardından 20 senedir muayenehanesi var kızılay'da. Konuşmak isterseniz irtibat numarasını verebilirim.

Alıntıları Göster
    Tabi ki.

İrtibat bilgilerini yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.