Şimdi Ara

diş için üniversite hastanesi öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dişlerimi yaptırmak için doktora gittim bana üniversite hastanesine gitmemi söyledi. Önerebileceğiniz üniversite hastanesi hangisidir ? Gata'da sigorta geçmiyormuş bildiğim kadarıyla. Çapa nasıl giden yaptıran varmı ?

• Unkapanın orada bi özel diş üniversite hastanesi var adını unuttum

Sigorta geçiyor.Tavsiye ederim.Haftaya bende gidicem komşular çok memnun kalmış banada onlar önerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Unkapanın orada bi özel diş üniversite hastanesi var adını unuttum

Sigorta geçiyor.Tavsiye ederim.Haftaya bende gidicem komşular çok memnun kalmış banada onlar önerdi

hocam sıgorta ne kadarını karşılıyor bende dusunuyorum fakat aşırı pahalı 400-500 tl gıbı en az bu mevlalar konusuyorlar

not:2-3 dısıme kanal tedavısı ıcın ıstenen tutar,

mahalle arasına yaptırsam mı dıyorum ondada ıcıme sınmıyor acıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 15 Ekim 2012; 11:08:48 >
  • quote:

ücret hakkında bilgin varmı hocam ? 3 dişe kanal tedavi ve kaplama yapılacak. 2 dişede dolgu
  • laaaaaaaaaan sakın çapaya gitmeeeeeeeeeeeeee koyun gibi dizmişler milleti yan yana,kütür kütür 2. 3.sınıf bebelere çektiriyorlar ben yandım sen yanmaaaaa,çektikleri dişin parçası kaldı ağzımda sakın hele kanal tedavisi falan hiç bulaşma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 15 Ekim 2012; 11:30:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

laaaaaaaaaan sakın çapaya gitmeeeeeeeeeeeeee koyun gibi dizmişler milleti yan yana,kütür kütür 2. 3.sınıf bebelere çektiriyorlar ben yandım sen yanmaaaaa,çektikleri dişin parçası kaldı ağzımda sakın hele kanal tedavisi falan hiç bulaşma derim

deme ya korkutma beni hocam. Zaten tek korkum diş. dişçi gördümü geri adım atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFE_57

quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

laaaaaaaaaan sakın çapaya gitmeeeeeeeeeeeeee koyun gibi dizmişler milleti yan yana,kütür kütür 2. 3.sınıf bebelere çektiriyorlar ben yandım sen yanmaaaaa,çektikleri dişin parçası kaldı ağzımda sakın hele kanal tedavisi falan hiç bulaşma derim

deme ya korkutma beni hocam. Zaten tek korkum diş. dişçi gördümü geri adım atıyorum

valla birader bende öyleydim zaten o ortam adamı mahvediyor yan yana insanlar vallahi sözde kapatmışlar hafifçe ama gözüküyor yani,çekenler de öğrenciler zaten makara kikiri falan yani ,yanımdaki çocuk sanyalyeden bi kalktı sırılsıklam terlemiş onu gördüm iyice psikolojim bozuldu zar zor atlattım durumu yani korkuyorum çekiniyorum diyorsan çapa hiç gelmez sana,bahçelievler meltem hastanesinin diş bölümü var 150 lira kanal tedavisi çekim de 50 liraydı buradan memnun kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 15 Ekim 2012; 11:44:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • unkapinanda medipol var cok tavsiye ediyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

hocam sıgorta ne kadarını karşılıyor bende dusunuyorum fakat aşırı pahalı 400-500 tl gıbı en az bu mevlalar konusuyorlar

not:2-3 dısıme kanal tedavısı ıcın ıstenen tutar,

mahalle arasına yaptırsam mı dıyorum ondada ıcıme sınmıyor acıkcası

quote:

quote:

ücret hakkında bilgin varmı hocam ? 3 dişe kanal tedavi ve kaplama yapılacak. 2 dişede dolgu

Hepsini karşılıyor diye biliyorum.Ama yanlış olmasın sitelerine bakın.
    Ücret hakkında bilgim yok özel olarak gidecekseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 15 Ekim 2012; 12:15:58 >

• unkapanı medipolmega'yı şimdi aradım muayenede ücret almıyorlarmış. Diğer işlemler için %30 sigorta %70 ben ödüyormuşum.
  • Capadan iyisi istisnasız yoktur. ancak sıra almak mesele. bir dis icin gitsen bile cene yapın dahil bütün tetkitleri yapar ama 1 sene sonraya sıra verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

unkapanı medipolmega'yı şimdi aradım muayenede ücret almıyorlarmış. Diğer işlemler için %30 sigorta %70 ben ödüyormuşum.

Oha yani diş dolgusu yaptırdık.100tl
    70tlsini ben mi ödüyorum?.Yanlış biliyorsun hocam.Geçen cuma gittim.Muayene ücreti sigortasızlar için 83tl dedi.Bi tutarsızlık oldu

Sen bağcılarda medipolmegayı aramışsın sanırım.Unkapanındaki farklı diye biliyorum.Sitesinin adresi bu.Tel nosu var
    http://www.medipoldis.com/
  • quote:

quote:

unkapanı medipolmega'yı şimdi aradım muayenede ücret almıyorlarmış. Diğer işlemler için %30 sigorta %70 ben ödüyormuşum.

Oha yani diş dolgusu yaptırdık.100tl
    70tlsini ben mi ödüyorum?.Yanlış biliyorsun hocam.Geçen cuma gittim.Muayene ücreti sigortasızlar için 83tl dedi.Bi tutarsızlık oldu

Sen bağcılarda medipolmegayı aramışsın sanırım.Unkapanındaki farklı diye biliyorum.Sitesinin adresi bu.Tel nosu var
    http://www.medipoldis.com/

http://www.medipolmega.com/

ben burayı aradım yanlış oldu heralde dur hocam senin verdiğin yerede bir sorayım çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.