Bundan 3 hafta önce arkadaşım aracılığıyla bana ulaşıp hala görüşmek istediğini söyleyen eski kız arkadaşım bugün sevgili yapmış arkadaşlar (1.5 ay önce ayrılmıştık)😂 ben o süreçte tekrardan görüşmek istememiştim çünkü sinirim çok tazeydi. Arkadaşıma da demiş ki, aşık oldum, 8. Sınıf ergenlerine döndüm, hayatımdan çok memnunum demiş. Benim yaşım 25 kendisi 22 yaşında 😂 olayın şoku üstümde hala gülüyorum, ama gerçekten de kaldıramadım bu kadar hızlı olmasını.. Ayrıca bu olay başıma ikinci kez geliyor 😂 Neden böyle bu kadınlar sizce? Yoksa bana mı denk geliyor? Bunlara onu yaptıran nedir? Hırsından mi yoksa yara bandı olsun diye mi? Kendi kafamda cevap veremedim buna. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eski Sevgili Ayrıldıktan Sonra Yeni Sevgili Yapması
Bir ilişkinin sona ermesinin ardından eski sevgilinin yeni bir ilişkiye başlaması, zor duygulara yol açabilecek yaygın bir durumdur. Bununla birlikte, bu durumun üstesinden gelmek için yapılabilecek bazı şeyler vardır.
Eski sevgilin ayrıldıktan 1,5 ay sonra yeni bir sevgili yaptıysa, bu durumun normal olduğunu ve herkesin kendi hızında devam ettiğini hatırlamalısın. Duygularını işlemek için kendine zaman tanı ve eski sevgilinin seçimlerinde sana düşmeyen bir sorumluluk olmadığını unutma.
Bu gibi durumlarda yapılması gereken en önemli şey, kendine odaklanmaktır. Kendi iyiliğine öncelik ver, seni mutlu eden şeyleri yap ve seni destekleyen insanlarla vakit geçir. Eski sevgilinle ilgili düşüncelere takılıp kalmamaya çalış.
Eski sevgilinin yeni sevgili yapması, ayrılığın tam olarak gerçekleşmediğini göstermez. Kendi duygularını işlemek ve devam etmek için zamana ihtiyacın olabilir. Bu zaman zarfında, eski sevgilini takip etmekten veya onun hakkında bilgi edinmeye çalışmaktan kaçınmak faydalı olabilir.
Ayrıca, eski sevgilin hakkında varsayımlarda bulunmaktan veya onunla ilgili olumsuz düşüncelere kapılmaktan kaçınmak önemlidir. Herkesin kendi yolculuğu vardır ve sen de kendi yolculuğuna odaklanmalısın.
Eğer eski sevgilinin yeni sevgili yapmasıyla ilgili zor duygularla başa çıkmakta zorlanıyorsan, profesyonel yardım almak isteyebilirsin. Bir terapist, duygularını işlemene ve sağlıklı bir şekilde devam etmene yardımcı olabilir.