Şimdi Ara

Fake vs Real Columbia Ayrımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
30.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar trendyol üzerinden 2 adet columbia sweatshirt aldım ama orjinal mi değil mi emin olamadım. Bunu nasıl test edebilirim.2 ürüne ait fotoprafları atıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unbeliviable -- 11 Ocak 2018; 13:13:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gerçek ve Sahte Columbia Ürünlerini Ayırma

Columbia ürünleri, yüksek kalite ve dayanıklılıklarıyla tanınır ancak piyasada maalesef sahte ürünler de dolaşmaktadır. Gerçek ve sahte Columbia ürünlerini ayırt etmek, orijinal ürünlerin kalitesinden faydalanabilmen ve paranı boşa harcamaktan kaçınabilmen için önemlidir.

Orjinal Columbia Nasıl Anlaşılır?

• Barkod Sorgulama: Columbia ürünlerinin etiketlerinde bir barkod bulunur. Bu barkodu markanın resmi web sitesindeki "orjinallik sorgulama" bölümünde taratarak ürünün gerçekliğini doğrulayabilirsin.
    • Etiket İncelemesi: Orijinal Columbia etiketleri düzgün ve hatasız yazılmış olmalıdır. Sahte ürünlerin etiketlerinde genellikle yazım hataları veya düşük kaliteli baskı görülebilir.
    • Malzeme Kalitesi: Columbia ürünleri, yüksek kaliteli kumaşlar ve işçilikten üretilir. Sahte ürünlerde ise düşük kaliteli malzemeler kullanılmış olabilir ve dikişler sağlam olmayabilir.
    • Detaylar: Orijinal Columbia ürünleri, fermuarlar, düğmeler ve logolar gibi detaylarda kaliteli işçilik gösterir. Sahte ürünlerde bu detaylar daha özensiz olabilir veya eksik olabilir.

Columbia Orjinal Ürün Sorgulama

Columbia ürünlerinin orijinalliğini doğrulamanın başka yolları da mevcuttur:

• Yetkili Bayilerden Alışveriş Yap: Columbia ürünlerini yalnızca markanın yetkili bayilerinden veya web sitesinden satın al. Bu şekilde sahte ürün alma riskin en aza iner.
    • Ürün Kaydı: Bazı Columbia ürünleri, markanın web sitesinde kayıt edilebilir. Ürünü kaydettirerek orijinalliğini doğrulayabilirsin.
    • Müşteri Hizmetlerine Danış: Columbia'nın müşteri hizmetlerine ulaşarak ürünün orijinalliği hakkında bilgi alabilirsin.

Sahte ürünlerden kaçınmak ve orijinal Columbia kalitesinin keyfini çıkarmak için bu ipuçlarını takip et.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fotolar gozukmuyor buyuk ihtimal sahte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fake vs Real Columbia AyrımıFake vs Real Columbia AyrımıFake vs Real Columbia AyrımıFake vs Real Columbia AyrımıFake vs Real Columbia AyrımıFake vs Real Columbia Ayrımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unbeliviable -- 11 Ocak 2018; 13:0:58 >

• Telefondan yükleyememişim hocam güncelledim.
  • Trendyol neden çakma ürün satsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Trendyol neden çakma ürün satsın.

öyle deme ben bir kere trendyol'dan converse bot aldım gerçekten rezalet bir kaliteye sahip büyük ihtimal çakmadır, ama baya ucuza aldığım için uğraşmadım.
  • Birkaç tane konu okudumda hocam çakma ürünlerle ilgili içime bir şüphe düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Akman

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Trendyol neden çakma ürün satsın.

öyle deme ben bir kere trendyol'dan converse bot aldım gerçekten rezalet bir kaliteye sahip büyük ihtimal çakmadır, ama baya ucuza aldığım için uğraşmadım.

Defolu yada fabrikadan düşük kalite ürünleri kelepir fiyatına veriyor olabilirler ancak büyük firmalar 10 lira kar için kendilerini zor duruma düşürmezler.

• Fotolara bakmadım bile trendyolda ayıplı çakma ürün olmaz

• trendyolda bişey olmaz hocam rahat ol

• Çok teşekkür ettim dostlar
  • Vay be demek eskiden trendyol'un böyle bir intibası vardı demek

• mow_ kullanıcısına yanıt

Cidden ben de şaşırdım yorumları okuyunca

• mow_ kullanıcısına yanıt

ben de diyorum ne bu güven trendyol'a diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 26 Kasım 2022; 22:44:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.