Şimdi Ara

Aşık olduğum kız beni reddetti, terk etti ve de sevgili yaptı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
12.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hayatın adına özel bir tecrübe kazandın. Neymiş o tecrübe diyeceksin, bırak kadınları tüm insanlarla ilişkin belli seviye ve samimiyete erişmeden o insanlar üstünden hayaller planlar kurma...Hayatı böyle yaşarsan çok fazla hayal kırıklığına uğrarsın, bir kadınla ilişki samimiyetine geldiğinde zaten ne yaparsan yap o ilişki yaşanır. Fakat her samimiyet göstereni hayatının kadını gibi düşünürsen bu duruma düşersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşimiz burada tecrübesizliğinin kurbanı olmuş. Yaptığı hata ise kızların "gibi yapmak"ının kurbanı olması. Şu yaşadığımız lanetli yıllarda maalesef kızlar bu konuda uzmanlaştılar. Sebebi ise farkındalık sahibi olmaları. Seviyor gibi yapmak, istiyor gibi yapmak vs. vb. Sebep? ego tatmini. Ne zamana kadar? Kendi istediği birini bulana kadar.

Artık gerçek olan şu ki; güzele güç yetmez oldu. Madem ben güzelim bana şu kadar adam yazıyor bu kadarı peşimden koşuyor, ben de bunların içerisinden en yakışıklısını/zenginini/makam mevkii sahibini/hepsi bir aradasını seçmek istiyorum diyorlar. Kendilerince haklılar. Talep ne kadar fazla ise fiyatın o kadar yüksek olması gibi bir şey. Özellikle genç bayanlarda bu vaziyet tavan yapmış halde.

Sevdiğin kız güzelse, kendisinin farkındaysa, güzel olduğunun, talibinin fazla olduğunun, beğenildiğinin farkındaysa elde etmek için ancak senden daha iyisini bulamam düşüncesinde olması gerekiyor. Bunun içinde yukarıdaki kriterlerden artık kızın meşrebine göre olanını sağlamak gerekiyor. Bunun bu şekilde olmaması içinde biraz yaşların ilerlemesi gerekiyor. Senin yaşında aynı üzüntüyü yaşamış birisi olarak; bu tecrübe emin ol sana güzel bir hayat dersidir. Artık ileride daha hata yapmaz, karşındakinin niyetini anlarsın.

Burada da belli kriterlerin bir kızda olmasına itibar eden insanlar için en acı kısır döngü başlıyor. Mazi ve yaşanmışlık.Belli bir yaştan sonra da artık karşındakinin evvelini bilmediğin için gönlün kaysa da elden bir şey gelmez oluyor. Forumdan bir arkadaşın cümlesi ile ifade etmek gerekirse, davul patlamamış ama tokmağın değmediği yer kalmamış oluyor.Bunu da herkes kaldıramıyor. Sonuç da yalnızlık başlıyor.

Benim tecrübem ve gözlemim bu zamana kadar bu şekildedir.

• kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Geri dönmesini beklemiyorum ki dönmez..

• VeNoM kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Düşüncelerinize katılıyorum. Zamana bırakıyorum artık..

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Ayynen öyle. Çok iyimserim ya. Kesin olur diye bakıyorum herşeye hayaller kuruyorum. Sonunda yine üzülen ben oluyorum.

• Evet. İlk defa birini sevmiştim. Ama öyle hoşlanmak değil anlık bir heves değildi. O ise hiç sevmemiş vakit geçirmiş sadece..

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Ama sevgili gibiydik. Bana herşeyi anlatır her anının fotoğrafını paylaşırdı. Hayatımdan çıkmasını beni terk etmesi olarak görüyorum.. bir bakıma umur vermemesi iyi fakat keşke arkadaş olarak kalabilseydik. Onu daha kolay unuturdum..

• PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi oldu. Her yerden engel yedim.

Geçmişiniz yok demek yanlış olur çünkü 3 ay boyunca birlikte çalıştık ona hep yardım ettim korudum kolladım. Çok iyi anlaşıyorduk. İş sonrasında da sürekli iletişimdeydik. Ama diğer ilişkilere bakınca bizimki hiçbir şey kalıyor evet.

Sonuç olarak unutmaya çalışıyorum. Teşekkürler.

• PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Evet doğrudur. Bu durumun tersine dönmesinde etkili olan şey ne? Daha mı bakimlisiniz ya da özgüveniniz mi arttı?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Ocak 2021; 18:16:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman kimse tavsiye veremez sana. Bikaç ay acısını çekersin. İlerki yıllardada aklına gelicek tabi. İlerleyen zamanlarda muhakkak sevgili değilde iyi bi kız arkadaş yapman lazım biraz ona vakit ayır

• Evet henüz çok taze olaylar. Umarım geçer zamanla. Teşekkürler tavsiyeniz için.

• Bana da öyle geliyordu birkaç ay öncesine kadar. Ama seni düşünen seni sevdiğini hissettiren birinin olması güzel birşey değil mi? Yanlız da bir yere kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: buongiornoprincipessa

Evet doğrudur. Bu durumun tersine dönmesinde etkili olan şey ne? Daha mı bakimlisiniz ya da özgüveniniz mi arttı?
    O zamanlar lisede öğrenciydim cebimde param olmazdı doğru dürüst.o ilk aşık olduğum kız da sonradan avukat veya savcı ile -tam bilemiyorum şuan- evlendi.çocuğa baktım tipi benden iyi mi diye.hani göz var izan var,tip konusunda her türlü eziyorum.benim 3 sene peşinde olduğum kız benden kat kat tipsiz biriyle nasıl evlenebilir diye kara kara düşünmedim tabi.her şey kabak gibi meydandaydı.o olay benim için dönüm noktası oldu.sonraki kız arkadaşlarımın hepsine her an gidebileceklermiş gibi,her an bir sorun çıkartabileceklermiş gibi baktım nitekim de öyle oldu,çünkü halen baba parası yiyen,kendi paramı kazanmayan biriydim.sonradan bu karı kız mevzularından elimi ayağımı çektim çünkü türk kızlarıyla kafa yapısı olarak pek uyuşmuyordum,salt sevgi kalmamış ortalık çıkar yuvası olmuş.tipim fena sayılmaz üniversitede sonradan 3-4 kız geldi fakat sonunu bildiğim için direkt olayı arkadaşa bağladım mesafeyi koydum.üniversitede tek bir kıza yakınlık hissettim,ciddi olarak hoşlanıyordum.her şeye rağmen gittim son sınıfta mezun olmaya yakın konuştum bana şuan düşünmediğini,yeni bir ilişkiden çıktığını söyledi,eskiden olsa bu sözlerin üzerine baya uğraşırdım fakat orda kestim attım,sonra ki 6 ay boyunca sürekli dikkatimi çekmek için çeşitli maymunluklar yaptı.zannediyordu ki peşinden koşacağım,ben diğer kızlarla takılırken bana hep kötü kötü baktığını halen unutmam mesela

Neyse sonradan üniversiteyide bitirdik,baktım piyasa durgun,mühendise doğru düzgün iş yok,olanlarında şartları kötü.bende bir kpss ye gireyim dedim.girdik yüksek puan aldık şimdi de atama bekliyoruz hayırlısıyla.bundan sonrasında biriyle olurmuyum bilmiyorum fakat artık aradığım sadece güzellik değil,mesleği de kazancı da iyi olacak,kendini yetiştirmiş olacak.onlar erkekte neye bakıyorsa artık bende kızlarda ona bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

O zamanlar lisede öğrenciydim cebimde param olmazdı doğru dürüst.o ilk aşık olduğum kız da sonradan avukat veya savcı ile -tam bilemiyorum şuan- evlendi.çocuğa baktım tipi benden iyi mi diye.hani göz var izan var,tip konusunda her türlü eziyorum.benim 3 sene peşinde olduğum kız benden kat kat tipsiz biriyle nasıl evlenebilir diye kara kara düşünmedim tabi.her şey kabak gibi meydandaydı.o olay benim için dönüm noktası oldu.sonraki kız arkadaşlarımın hepsine her an gidebileceklermiş gibi,her an bir sorun çıkartabileceklermiş gibi baktım nitekim de öyle oldu,çünkü halen baba parası yiyen,kendi paramı kazanmayan biriydim.sonradan bu karı kız mevzularından elimi ayağımı çektim çünkü türk kızlarıyla kafa yapısı olarak pek uyuşmuyordum,salt sevgi kalmamış ortalık çıkar yuvası olmuş.tipim fena sayılmaz üniversitede sonradan 3-4 kız geldi fakat sonunu bildiğim için direkt olayı arkadaşa bağladım mesafeyi koydum.üniversitede tek bir kıza yakınlık hissettim,ciddi olarak hoşlanıyordum.her şeye rağmen gittim son sınıfta mezun olmaya yakın konuştum bana şuan düşünmediğini,yeni bir ilişkiden çıktığını söyledi,eskiden olsa bu sözlerin üzerine baya uğraşırdım fakat orda kestim attım,sonra ki 6 ay boyunca sürekli dikkatimi çekmek için çeşitli maymunluklar yaptı.zannediyordu ki peşinden koşacağım,ben diğer kızlarla takılırken bana hep kötü kötü baktığını halen unutmam mesela

Neyse sonradan üniversiteyide bitirdik,baktım piyasa durgun,mühendise doğru düzgün iş yok,olanlarında şartları kötü.bende bir kpss ye gireyim dedim.girdik yüksek puan aldık şimdi de atama bekliyoruz hayırlısıyla.bundan sonrasında biriyle olurmuyum bilmiyorum fakat artık aradığım sadece güzellik değil,mesleği de kazancı da iyi olacak,kendini yetiştirmiş olacak.onlar erkekte neye bakıyorsa artık bende kızlarda ona bakıyorum.

Alıntıları Göster
    durum nasıl tersine dönmüş anlamadım, kızlar o zamanda reddediyormuş hala reddediyor.kız reddetmiş diyorsunki 6 ay dikkatimi çekmeye çalıştı, züğürt tesellisi o

• quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

durum nasıl tersine dönmüş anlamadım, kızlar o zamanda reddediyormuş hala reddediyor.kız reddetmiş diyorsunki 6 ay dikkatimi çekmeye çalıştı, züğürt tesellisi o

Alıntıları Göster
    Bunu olayın içinde olan biri bilebilir,sen değil.sadece 2 kere reddedildim evet,ilki yıllar önce aşık olduğum kız tarafından ikincisi üniversite son sınıfta.

• quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

Bunu olayın içinde olan biri bilebilir,sen değil.sadece 2 kere reddedildim evet,ilki yıllar önce aşık olduğum kız tarafından ikincisi üniversite son sınıfta.

Alıntıları Göster
    tersine dönen ne peki.tersine döndü deyince o zaman reddedilirken şimdi o kızdan öbür kıza geçiyor gibi olması lazım ama reddedilmeye ve yalnızlığa devam.diğer dediğinde toyluğunu gösteriyor.kız reddetmiş sen hala kız bana baktı o zaman aşık diye avutuyorsun kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

tersine dönen ne peki.tersine döndü deyince o zaman reddedilirken şimdi o kızdan öbür kıza geçiyor gibi olması lazım ama reddedilmeye ve yalnızlığa devam.diğer dediğinde toyluğunu gösteriyor.kız reddetmiş sen hala kız bana baktı o zaman aşık diye avutuyorsun kendini

Alıntıları Göster
    Evet o kızdan öbür kıza çok geçtim ama ben bunları ilişkiden saymıyorum.ilişki dediğimiz şey uzun soluklu olur,kısa dönem geçici hevesler ilişkiden sayılmıyor.eskiden uğraşman gereken bir konuda artık tek bir sözüne çok kolay şekilde tav oluyorlar,devir değişti.yada şöyle söyleyeyim +25 yaşındaki kızlarda durum böyle.alt yaşlarda durum ne bilmiyorum onlarda uğraşman gerekebilir.ilişki isteyen kız,karşısındaki erkeğe ilgi duyan kız bunu ben burdayım gör beni dercesine belli ediyor.çok yaşadım çok gördüm.sadece normal bir tip ve bir meslek/gelirin olsun yeterli başka bir şeye ihtiyaç yok.yalnızlık ise sadece tercih meselesi.belli bir yaştan sonra sadece evlilik için ilişki düşünüyorsun,karşındakinin bu kriterleri sağlamadığını görüncede bırakıyorsun.ben bıraktım,engelledim de.zamanında engelde yedim,şimdi kendim engelleyecek aşamaya geldim.yoksa dışarı çıktığın zaman ortalık kadın kaynıyor illa ki birini bulabilirsin.

2.reddedenin üstünden 3 sene geçti belki öyleydi belki değildi bilemiyorum fakat benim konuşmamdan sonra çok absürt davranışları oldu.

• Aşk elbisesi en güzel sende duruyor ama ne acı; terzin ben değilim..

• quote:

Orijinalden alıntı: buongiornoprincipessa

Geri dönmesini beklemiyorum ki dönmez..
    Üniversitenin ilk senesi beni reddeden kız (biraz ısrar edip olmayınca bir daha konuşmamıştım) 5 sene sonra mezuniyet gezisinde teknede yanıma gelip ağladı. Bu işler hiç belli olmaz yani.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.