Şimdi Ara

Aşık olduğum kız beni reddetti, terk etti ve de sevgili yaptı. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
12.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benden kurtulmak için demedim ki hocam. Ben sadece geçirdiğim travmayı vurgulamak için anlattım.

Ben sadece onu gözümde büyütmüşüm. Umutlandırıp gitti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Anlayan birileri çıktı sonunda.

Ben de şu friendzona belasına takıldım.

Millete de dalga konusu olduk iyi mi

• Soap_MacTavish kullanıcısına yanıt
    Kimseye güvenmemek lazım hocam. Hele kızlara hiç güvenmemek.

• buongiornoprincipessa B kullanıcısına yanıt
    Yazmışsın ya benden kurtulmak için mi sevgili yaptı diye falan. Bana vurgu gibi gelmedi pek.
    O çok kötü yaa. :/

Ee olm öyle yıkıkça yazarsan dalga geçerler tabi.
  • 21 yıl sonra derken? Yaş 21 mi yoksa?

Bir de bu ilk değil, forumda en az 500 başlık vardır bu konuda. Bu nedenle hepsinden çıkaracağın ortak payda ile durumu normal karşılayıp yoluna devam etmen ve akıllanmış olman lazım kardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

Kardeşimiz burada tecrübesizliğinin kurbanı olmuş. Yaptığı hata ise kızların "gibi yapmak"ının kurbanı olması. Şu yaşadığımız lanetli yıllarda maalesef kızlar bu konuda uzmanlaştılar. Sebebi ise farkındalık sahibi olmaları. Seviyor gibi yapmak, istiyor gibi yapmak vs. vb. Sebep? ego tatmini. Ne zamana kadar? Kendi istediği birini bulana kadar.

Artık gerçek olan şu ki; güzele güç yetmez oldu. Madem ben güzelim bana şu kadar adam yazıyor bu kadarı peşimden koşuyor, ben de bunların içerisinden en yakışıklısını/zenginini/makam mevkii sahibini/hepsi bir aradasını seçmek istiyorum diyorlar. Kendilerince haklılar. Talep ne kadar fazla ise fiyatın o kadar yüksek olması gibi bir şey. Özellikle genç bayanlarda bu vaziyet tavan yapmış halde.

Sevdiğin kız güzelse, kendisinin farkındaysa, güzel olduğunun, talibinin fazla olduğunun, beğenildiğinin farkındaysa elde etmek için ancak senden daha iyisini bulamam düşüncesinde olması gerekiyor. Bunun içinde yukarıdaki kriterlerden artık kızın meşrebine göre olanını sağlamak gerekiyor. Bunun bu şekilde olmaması içinde biraz yaşların ilerlemesi gerekiyor. Senin yaşında aynı üzüntüyü yaşamış birisi olarak; bu tecrübe emin ol sana güzel bir hayat dersidir. Artık ileride daha hata yapmaz, karşındakinin niyetini anlarsın.

Burada da belli kriterlerin bir kızda olmasına itibar eden insanlar için en acı kısır döngü başlıyor. Mazi ve yaşanmışlık.Belli bir yaştan sonra da artık karşındakinin evvelini bilmediğin için gönlün kaysa da elden bir şey gelmez oluyor. Forumdan bir arkadaşın cümlesi ile ifade etmek gerekirse, davul patlamamış ama tokmağın değmediği yer kalmamış oluyor.Bunu da herkes kaldıramıyor. Sonuç da yalnızlık başlıyor.

Benim tecrübem ve gözlemim bu zamana kadar bu şekildedir.
    En doğru ve harika yorum bu olmuş. İçerik gerçekleri anlatıyor ve üzücü ama şu var, bu tespitlerin %90'ı Türk kızlarına özel. Ego, akıl yaşının olgunlaşma süresi ve tercihler. Kısacası kalite. Türk kızlarında geçerli şeyler hepsi, dediğim gibi %10 luk azınlık kesimde vardır bu acı tespitlerin dışında kalan tek tük muhakkak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Evet. 21 yaşında, çok daha önemli işleri olmasına rağmen böyle salakça şeylere kafa yoran bir üniversite öğrencisiyim.

Eyvallah hocam. Yoluma devam ediyorum ancak bir şeyler eksik gibi. Umarım dersimi almışımdır :) bugün gelse yine kiramam gibime geliyor. Ve biliyorum hep bundan kaybediyorum.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    "Davul patlamamış ama tokmağın değmediği yer de kalmamış oluyor."

Anlamlı bir yorum gerçekçi tespitler. Son attığım mesajı da doğrular nitelikte..

• BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Olanları anlatıyorum hocam ne yapayım :D belki de gerçekten yıkık biriyim

Yok ben anlatış tarzını kastetmiştim aslında.
  • Dostum selamlar, madem üzülmek istemiyorsun böyle şeylere ki böyle durumlarda her insan üzülür. Bol bol şansını diğer kızlar da dene ve tabi ki bol bol reddedil ve sakın pes etme Johny Bravo gibi ol!

Olumlu olursa da ilerletmeye bak ilişkiyi.

Özetle şu ;

Keskin bıçak olmak için çok çekiç yemek gerekir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.