Şimdi Ara

Aşık olduğum kız beni reddetti, terk etti ve de sevgili yaptı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
12.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en yapıcı yorum. teşekkür ederim. katı olmak kişilikle ilgili sanırım. üniversite 3üm ve dediğiniz gibi etkinliklerle ilgileneceğim.
  • Bırakın bu Boş işleride Ekmeğinizin peşinden Koşun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buongiornoprincipessa

en yapıcı yorum. teşekkür ederim. katı olmak kişilikle ilgili sanırım. üniversite 3üm ve dediğiniz gibi etkinliklerle ilgileneceğim.
    Rica ederim. En kısa sürede anlatırsınız umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olayı senden önce 73738362 kişi yaşadı merak etme. Şuan büyük bir boşluk içindesindir. Sebebi onla ilgili çok hayal kurman ( evlilik seks olabilir) ve çok zaman geçirmen. Normal yalnızlığa alışman 2 ay alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben senden olsam başka sevgili yapardım foto çekilip duruma atardım.
  • lazzi L kullanıcısına yanıt
    numarını sildi ve instadan engel attıysa ? ki öyle olmasa bile yapmazdım.
  • öyle şeyler düşünmedim asla. doğum günü yaklaşıyordu ona güzel sürprizler düşünüyordum..
    elbet alışılır şuan üzüyor sadece.
  • Elizabet vefalıdır. Asla terk etmez adamı.
  • Benim 7 yıllık uzun ilişkim vardı ve bitti karşı taraf ayrılmak istedi kabul ettim bitti . İlk istemedim bitmesini uzun süren bir ilişkimiz olduğundan ve işin aile boyutları vardı ama sonra farkına vardım hayatımı az daha mahvediyormuşum çünkü birbirmize karşı sevgimiz bitmişti ve kafa olarakta anlaşamıyorduk bizi sadece tutan ilişkinin geçmişi ve ailelerdi Allah beni kurtarmış . Sonra şimdi başka bir kız arkadaşım oldu şuan beraber çok mutluyuz hayatımda bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum .

Kısacası senin yaşadığın koca bir hiç bunda üzülnecek gurur yapacak birşey yok , benim gibi nice örnekler vardır belki daha yazacaklar olur . Ondan dolayı zamanını üzelerek boşa harcama önüne bak .

• Ebedi Dumura Uğratıcı kullanıcısına yanıt
    48 saatten sonrasını okurken istemsizce güldüm.
  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için. Elbette benimki çok daha kısa bir süre. Ama ilk olması beni çok etkiledi.

Belki de 'hayırlısı buymuş' demek lazim bazen.

• Antikes kullanıcısına yanıt
    Bir yere kadar :)

• Hiç bir şey yazma. 100 gün içinde sevgilisinden ayrılıp sana gelecek ama romantiklik devri bitti, dokunmazsan kız kaçar, sende de bence bu olmuş.

• sevsinler50youtube
    Gülsen Ayriligin Dügünü 2010 Bombaa
    https://www.youtube.com/watch?v=37Zhs2V6_Ac

o zaman sana gelsin bu şarkı be bro

"zaten hiç benim olmadın hatta ödünçtün"

• sen dokunmaya kıyamazken şuan başkası.....
  • ilk ciddi aşkınmıydı?
  • Vay gençliğim.. Neler gelir neler geçer daha hayatında bir bilsen, olaylar nereden dönüyor kaç senelik sevgililer ayrılıyor nişanlar bozuluyor.. Hatun doğrusunu yapmış umut verip seninle flörtleşirken başka biriyle sevgili olsa bunu tasdiklemezdim fakat hiç sevgili olmamışsın ki seni terk etsin.

• Öncelikle herhangi bir geçmişiniz yok,bu yüzden atlatman çok kolay olacaktır.Halen aynı iş yerinde çalışıyor isen kesinlikle selamı sabahı kes.

Farklı iş yerlerinde iseniz numarasını sil,kesinlikle iletişime geçme onunla.

Bundan 9 sene önce ilk kez aşık olduğum kız tarafından arkadaş olarak görüldüm ve çok çabaladım,ömrümden 3 sene gitti ama nafile,olmadı.sonraki ilişkilerimde bir çok şeyi tecrübe ettim,gördüm yaşadım.bu yüzden diyorum ki ısrar etmen her yerden engellenmen ile sonuçlanacaktır ve gözünde basit biri olacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Vay gençliğim.. Neler gelir neler geçer daha hayatında bir bilsen, olaylar nereden dönüyor kaç senelik sevgililer ayrılıyor nişanlar bozuluyor.. Hatun doğrusunu yapmış umut verip seninle flörtleşirken başka biriyle sevgili olsa bunu tasdiklemezdim fakat hiç sevgili olmamışsın ki seni terk etsin.
    Katılıyorum kızın suçu yok,açıkca söylemiş doğru olanı yapmış.arkadaş sanırım bu konularda daha toy,tecrübe edindikçe anlayıp öğrenecek.zamanında bizde arkadaş olarak görüldük,engel de yedik,ısrar da ettik.

Şimdi durum tersine döndü tabi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.