Şimdi Ara

Aşık olduğum kız beni reddetti, terk etti ve de sevgili yaptı. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
12.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buongiornoprincipessa

Sevgilim kelimesi nerede geçti acaba? Sadece paylaşmak istemiştim ama sizin gibi tiplerle değil.
    kızın ne kadar haklı olduğu belli oluyor
    önce nazik olmayı öğrenmen lazım ,gerisi gelir

beni terk etti diye kime denir ?
    terk etmesi için senin olması gerekir
    her sözünde abeslik var

zoruna gidiyorsa paylaşma o zaman ,burası bir forum herkes senin beğeneceğin şekilde cevap vermek zorunda değil
    bu arada bloklamayı unutmayayım ,ileride böyle hakaret vari sözlerine boşuna katlamayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 29 Ekim 2018; 21:7:55 >
  • Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sorun da orda. Benden hoşlandığını düşünüyodum. Doğum günüm yaklaşıyor ve artık birşeyler olmalı diyordu. Gelen talipleri vardı ve hicbiri olmaz diyodu. Göz rengimi cok beğendiğini söylemişti bir keresinde. Konuşurken eğleniyorduk. Bana 450 küsür fotoğraf atmış sanırım beni umutlandıran bu oldu. Bana ilgi gösterdiğini düşündüm. Ama olmadı..
    al işte sorsan ben sana umut vermedimki olur.450 foto attım ama arkadaşça.
  • zorctr Z kullanıcısına yanıt
    Sonunda beni anlayan birileri çıktı. Adama anlatıyorum düzgün şekilde adam bana gevşek sırnaşık bir tipsin diyor. Geçmişiniz yok diyenler oluyor.. yaşanmışlıklar var işte. Neyse teşekkür ederim hepinize derdime ortak olduğunuz için.

Beni sevmediyse konuşacak çok da birşey yok. Şimdi unutmaya çalışma zamanı.. Tabi unutulursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buongiornoprincipessa -- 30 Ekim 2018; 16:8:8 >
  • Bir ay sonra yine yazdım belki farklı olur dedim, arkadaş olarak kalırız vs. ama daha çok çirkinleşti. Gerçekten böyle mi düşünüyor bilmiyorum ama bir insanı önce umutlandırmak gece gündüz konuşmak ilgi göstermek; sonrasında ise kalbin kırılmasın diye seninle konuştum demek karaktersizlik değil midir?

Aşık olduğum kız beni reddetti, terk etti ve de sevgili yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buongiornoprincipessa -- 18 Kasım 2018; 11:10:21 >

• quote:

Bir ay sonra yine yazdım belki farklı olur dedim, arkadaş olarak kalırız vs. ama daha çok çirkinleşti. Gerçekten böyle mi düşünüyor bilmiyorum ama bir insanı önce umutlandırmak gece gündüz konuşmak ilgi göstermek; sonrasında ise kalbin kırılmasın diye seninle konuştum demek karaktersizlik değil midir?

ahaha zamanında yılışık yapışkan adamsın dediğimde yok öyle değilim diye atar yapıyodun.kız her seferinde aşşağılayarak reddetmesine rağmen tekrar yazmışsın çok yılışık ve loser bir adamsın dostum.kızın yerinde olsam polise filan veririm seni tacizden.defalarca reddetmiş hala yazıyorsun.sen akıllanmazsın dahada yazarsın.ne loser adamlar var ya

• haqueim H kullanıcısına yanıt
    Kininde boğul ve hep böyle çirkin bir insan olarak kal.

• quote:

Kininde boğul ve hep böyle çirkin bir insan olarak kal.
    laflara bakinsan onursuz gurursuz yapışkan biri olunca böyle saçma sapan bi tip oluyor demekki
  • buongiornoprincipessa B kullanıcısına yanıt
    Kb arkadaş haklı.Kiz sevmiyorum diyor yazıyorsun hala gurursuzca.

• Her ayrılık bir başlangıç takmaya değmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkantsatin kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Benim anlamadığım sevdiğinin peşinden koşmak deyiminin karşılığı nedir? Uzaktan takip etmek mi? Aradan zaman geçmiş yazıyorum bana yüzsüz gurursuz gibi şeyler diyorlar. Bu forumda birçok troll var çok da takmamak lazım ama insan bir düşünüyo. Seviyordum ne yapayım? Ama artık peşini bırakacagim.

Takmaya değmez dediğiniz gibi.

• quote:

Eyvallah hocam. Benim anlamadığım sevdiğinin peşinden koşmak deyiminin karşılığı nedir? Uzaktan takip etmek mi? Aradan zaman geçmiş yazıyorum bana yüzsüz gurursuz gibi şeyler diyorlar. Bu forumda birçok troll var çok da takmamak lazım ama insan bir düşünüyo. Seviyordum ne yapayım? Ama artık peşini bırakacagim.

Takmaya değmez dediğiniz gibi.
    seviyorsan bi mesaj daha at biraz daha yalvar.çok yalvarırsan belki sana acıyıp sevgilin olur
  • Okulun PDR danışmanına git.

Benden ne istiyorsun sen? Derdin ne?

• quote:

Benden ne istiyorsun sen? Derdin ne?
    bişey istemiyorum senden.kıza diyorum biraz daha yalvar, ayaklarına filan kapan belki kabul eder
    Tamam

• Kendini gözünde fazla büyütmüşsün evlat. Kız neden sırf senden kurtulmak için sevgili yapsın veya sevgili yaptım diye yalan söylesin ki? Yazma der olur biter yani 4 ay öyle çok büyütülecek bir zaman değil ama samimiyetinize göre de değişir şimdi. Ama yine de kendini gözünde fazla büyütmüşsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebedi Dumura Uğratıcı

zaten hiç senin olmamış ki terk etmiş olsun. Aga bana göre bir kıza ya direk ciddi anlamda yaklaşacan ya da arkadaş olmak için yaklaşacan. Kız seni friendzona atmış ordan silkinsen kurtulamazsın artık. 4 ay bunun için yeter de artar bile. hatta bilinmeyen bir kural var ilk 48 saat içinde öpüşmezsen sonsuza dek arkadaş olarak kalıyorsun
    Baştan ben de senin gibi düşünmüştüm ama terketmesi için onun olmasına gerek yok. Arkadaşmışlar ve kız arkadaşlığını bitirmiş, artık yazma demiş yani onu terketmiş bildiğin. Burdaki terketme illa sevgililiği bitirmek değil, bir ilişkiyi bitirmek, sonlandırmak.

Bir kıza direkt ciddi anlamda yaklaşmak nasıl oluyor reis? Bir kızdan hoşlanıp ona ciddi anlamda yaklaşınca iplemiyorlar genelde. Bir şekilde ilgisini çekmem gerekiyor ki bunu da arkadaşça, samimi yaklaşarak yapabiliyorum o zaman da sevgili olmayıp, friendzone'a atıyorlar. Çok yakın olduğum kızlar oldu ama beni hep bir arkadaş, bir dost veya kanka olarak gördüler. Misal bir kankam var, ben insanların beyninden etkilenirim diyor. Beni de zeki olarak gören biridir. Dedim benimle neden sevgili olmuyorsun(olmak istediğimden değil meraktan yoksa kıza karşı ilgi duymuyorum), ben seni kanka olarak gördüm bir kere dedi. Kızlar tarafından friendzone'a düşmemek için ne yapmak lazım? Gerçi bunu Facebook'ta iyi örnekleyen bir video vardı, iki zenci vardı biri üni hocası, öbürü öğrenci ama aklımda bile kalmadı ve tam kavrayamadım, eğit beni ustam. Yoh yav o da abartı biraz. Bazı uzun arkadaşlıklar da ilişkiye dönüşebiliyor ki. :/

• quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

Dostum acemilik ondan kafaya takıyorsun.Zaten hiç sevgili olmadiniz yani terk edilme falan yok.Ayrica kızı anlamanı öneririm.Sonucta dünyaya bir kere geliyoruz hem fiziksel olarak hem ruhsal olarak kafamıza uyan biriyle olmak isteriz.Kiz sende bunu görememiş ve direkt iletişimi kesmiş.Bence önüne bak sakın sevgilisi ayrılır belki bana bakar gibi umutlanma bu seni küçük düşürür.
    Arkadaşlığını bitirmiş kız, o yüzden terk edilme olayı olmuş oluyor. E iyi de sevgili olmaması demek illa arkadaşlığı bitirmek anlamına da gelmiyor. Yedeğe atardı en kötü. Umutlandığını belli etmezse küçük falan düşürmez ama kız yol vermiş zaten.

• Hocam benim aşık olduğum kız beni reddetmekle kalmadı başka biriyle sevgili olmamı engelledi. Tam bir yıl peşinden koşmuştum defalarca reddetti. Sonra beni başka bi kızla görünce "aslında bana karşı boş olmadığını korktuğu için vs. vs. reddettiğini ben diğer kızla konuşmasaymışım bana geri döneceğini söyledi. Ve de bir daha o kızla konuşmamamı istedi. Ben naptım sizce? Gerizekalı gibi inandım ve diğer kızı bıraktım. Seviyordum çünkü. Sonuç bana geri dönmedi tabi. Üzerinden iki sene geçti hala aklıma geliyor, sinirden köpürüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.