quote:Orijinalden alıntı: f(x) quote:Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi Belki de uyumuşsundur nasıl bu kadar eminsin? Hiç sanmıyorum Uyuyamadımdan hiç sanmıyoruma geçtik eminlik yavaş yavaş azalıyor en sonunda 4 saat uyuduma gidebilir miyiz acaba
quote:Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi quote:Orijinalden alıntı: f(x) quote:Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi Belki de uyumuşsundur nasıl bu kadar eminsin? Hiç sanmıyorum Uyuyamadımdan hiç sanmıyoruma geçtik eminlik yavaş yavaş azalıyor en sonunda 4 saat uyuduma gidebilir miyiz acaba Uyuduğuma hiç sanmıyorum demek istemiştim.
quote:Orijinalden alıntı: f(x) quote:Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi quote:Orijinalden alıntı: f(x) quote:Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi Belki de uyumuşsundur nasıl bu kadar eminsin? Hiç sanmıyorum Uyuyamadımdan hiç sanmıyoruma geçtik eminlik yavaş yavaş azalıyor en sonunda 4 saat uyuduma gidebilir miyiz acaba Uyuduğuma hiç sanmıyorum demek istemiştim. Tamam işte hocam.'Uyuduğumu hiç sanmıyorum' mu daha kesindir 'uyuyamadım' mı ?
quote:Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi quote:Orijinalden alıntı: f(x) quote:Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi quote:Orijinalden alıntı: f(x) quote:Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi Belki de uyumuşsundur nasıl bu kadar eminsin? Hiç sanmıyorum Uyuyamadımdan hiç sanmıyoruma geçtik eminlik yavaş yavaş azalıyor en sonunda 4 saat uyuduma gidebilir miyiz acaba Uyuduğuma hiç sanmıyorum demek istemiştim. Tamam işte hocam.'Uyuduğumu hiç sanmıyorum' mu daha kesindir 'uyuyamadım' mı ? Uykusuzluk hocam kusura bakmayın
Yanlız değilsin bu konuda, aynı şey düne kadar banada oluyordu. Ama dün bi uyku bastırdı 22:00da uyudum, şimdi uyandm
quote:Orijinalden alıntı: f(x) quote:Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi quote:Orijinalden alıntı: f(x) quote:Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi quote:Orijinalden alıntı: f(x) quote:Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi Belki de uyumuşsundur nasıl bu kadar eminsin? Hiç sanmıyorum Uyuyamadımdan hiç sanmıyoruma geçtik eminlik yavaş yavaş azalıyor en sonunda 4 saat uyuduma gidebilir miyiz acaba Uyuduğuma hiç sanmıyorum demek istemiştim. Tamam işte hocam.'Uyuduğumu hiç sanmıyorum' mu daha kesindir 'uyuyamadım' mı ? Uykusuzluk hocam kusura bakmayın Uyutmaya çalışıyorum işte hocam