Şimdi Ara

lustral kullananlar bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lustral kilo mu aldırır kilo mu verdirir , eğer bu yan etkileri varsa 5 ay sonra mesela sona erer mi ? Sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lustral ve Kilo Değişiklikleri

Lustral (sertralin), depresyon ve anksiyete gibi durumların tedavisinde kullanılan bir antidepresandır. Bazı kullanıcılar, Lustral alırken kilo aldıklarını veya kilo verdiklerini bildirmektedir.

Lustral Kilo Aldırır mı?

Lustral'ın iştahı artırabileceği ve kilo alımına neden olabileceği düşünülmektedir. Ancak tüm kullanıcılar bu etkiyi yaşamaz. Bazı araştırmalar, Lustral kullanan kişilerin %10-15'inin kilo aldığını göstermiştir.

Lustral 50 mg Kilo Aldırır mı?

Lustral'ın 50 mg dozu da kilo alımına neden olabilir. 50 mg dozunda, kilo alımı riski daha yüksek olabilir. Ancak bu etki kişiden kişiye değişir.

Lustral Kilo Yapar mı?

Lustral'ın doğrudan kilo yaptığı kesin olarak bilinmemektedir. Kilo alımı, iştah artışı, metabolik değişiklikler veya diğer faktörlerden kaynaklanabilir.

Lustral ile Zayıflayanlar

Bazı kullanıcılar, Lustral alırken kilo verdiklerini bildirmiştir. Bunun nedeni, Lustral'ın kaygıyı azaltabileceği ve dolayısıyla duygusal yeme davranışını azaltabileceğidir.

Lustral ile Kilo Alanlar

Öte yandan, bazı kullanıcılar Lustral alırken kilo aldıklarını bildirmiştir. Bu, iştah artışına veya metabolik değişikliklere bağlanabilir.

Lustral Kilo Aldırır mı?

Lustral'ın kilo alımına neden olabileceği düşünülmektedir, ancak bu tüm kullanıcılar için geçerli değildir. Kilo alımı riski, doz, bireysel faktörler ve diğer ilaçlarla etkileşimler gibi çeşitli faktörlere bağlıdır.

Lustral Kilo Kaybı Yapar mı?

Lustral'ın doğrudan kilo kaybına neden olduğu bilinmemektedir. Bununla birlikte, kaygıyı azaltarak ve duygusal yeme davranışını azaltarak dolaylı olarak kilo kaybına katkıda bulunabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne için kullanicaksin ki onun dozu baya düşük diye biliyorum başlangıçta veriyolar bence kullanma ben de bir etkisi olmamıştı kullanalı 5 yıl falan oldu ama uyku getiriyo sersemletiyo bırakmıştım hemen

• Kilo aldırıyor diyorlardı, 3 sene önce kullanıp bıraktım etkilerini hatırlamıyorum. Ama uzun süre kullanıp bırakırsan kalp çarpıntısı yapıyor.
  • lustral şu an depoların hiçbirinde yok. ancak elinde kalmıs olan eczanelerden temn edebilirsiniz....
  • arkadaslar sadece kilo olayını merak edıyorum
    aldırma verdırme olayları nasıl bır ılac
    birde 1 yıl kullanan birinde yan etkı olarak kılo aldırma verdırme devam eder mı ? yoksa ilk 1 2 ay ıcın mı gecerlidir ?
    sagolun
  • öyle o kadar etkili ilaç değil

• quote:

Orijinalden alıntı: dmx__

Ne için kullanicaksin ki onun dozu baya düşük diye biliyorum başlangıçta veriyolar bence kullanma ben de bir etkisi olmamıştı kullanalı 5 yıl falan oldu ama uyku getiriyo sersemletiyo bırakmıştım hemen

abim 1.5 yıldır kullnıyor da bu konuyu merak edıyoruz
    50 mg kullanıyor obsesiflık ıcın
  • Kilo aldırır. Kullanmaya devam ettiğin sürece kilo alırsın. En başlarda hızlı kilo alırsın 6-7 ay sonra yavaşlar kilo alman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakı-Balık

Kilo aldırır. Kullanmaya devam ettiğin sürece kilo alırsın. En başlarda hızlı kilo alırsın 6-7 ay sonra yavaşlar kilo alman.

1.5 yıl geçtikten sonra da mi ? Yan etkilerinden kilo verimi istahsizlik yazıyor diyorlardı bazilari

• tunahan2 kullanıcısına yanıt
    Hala kullanıyorsa az dahi olsa alır, benim neredeyse 1 yıl olacak hala kilo alıyorum ben de. Ayrıca ilaç yan etkileri kişiden kişiye değişir, benim akrabamda uyku yapıyordu lustral bende tam tersi oluyor enerji veriyor bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakı-Balık kullanıcısına yanıt
    ne kadarlık kullanıyorunuz
  • hocam açıp baksana prospektüsünü. Elinde yoksa git sor eczaneye. para falan almıyoruz merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan2

ne kadarlık kullanıyorunuz

50 mg
  • 100mg iki senedir kullanıyorum. kimisine kilo aldırır kimisine verdirir. bende iştah açmıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.