Şimdi Ara

Sakal için minoxil kullanan bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şuan 3. Aydayim.tamam iyi hoş 8. Aya kadar kullanırız problem yok.80-90 TL ayda veririm 8. Aya kadar orasida kabul.ama şuan kafamı kurcalayan şey 8 aydan sonra ne olacak.bazilari diyorki bıraktığında dokulur. Bu kesinmi yani ben ilacı biraktigimda sakallar eski haline mi dönecek?

Ömür boyuda ayda 80 TL bu ilaca vermek pek mantıklı gelmiyor.bu konuda yorum lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet aranızda o kişi hadi bilgi verin

• Sakal cikartip napican zirt birt tras et onla ugrasilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Some guy S kullanıcısına yanıt
    Esekten beter bir suratım varmsurati örtmek için sakala ihtiyacım var

• Verin

• 1.5 yıla yakın kullandım bırakınca dökülecek ben de okuyordum başlamadan önce inanmıyordum böyle diyenlere kullandım bıraktım 1-2 ay sonra döküldü bu kadar net. Bende dökülmez diye düşünme sen yine de kullanmaya devam et elbet 1-2 ay kullanmayı bıraktığın bir zaman olacak işte o zaman dökülecek
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Hocam kafamda bazı sorular var

1- siz saç icinmi sakal icinmi kullanmistiniz?
    2-1.5 yıl derken aralıksız kullandınız dimi sakal için?
    3- bide döküldüğünde tamamen eskiyemi dönüyor yoksa %40 50 su dokuluyor gibi birşey mi oldu?
    4- siz ne zaman kullanmistiniz ve şuan ne zamandır kullanmıyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Ben 2 kere kullandım. İlki 7-8 ay sürdü aralıksız.

Diğer kullanışım 15-16 ay aralıksız. Aşırı titiz bir insanım roaccutune kullanmışlığım var 9 ay sabah akşam ilaç içmiştim yani 1 kere bile aksatmadan sabah akşam kullandım minoxili.

Sakal için kullandım.
    Bıraktıktan 1-2 ay sonra %60-70 dökülüyor sonraki zamanlarda geriye %10’luk bir sakal kalıyor. Şuanda yaklaşık 1.5-2 yıldır kullanmıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam ozaman bende bırakıyor zaten 100 lira tüy bişey ömür boyu da kullanilmazki bu ilaç?

3. Ayimdayim kutu bitince birakmalimiyim?

Bide hocam yılan yağı minoxilden daha iyi gibi şeyler duydum dogrumudur o acaba ise yararmi?

• halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Minoxil kesin çözüm sakalı olmayan köseyi 8-9 ay sonra kabasakal yapar bu net yılan yağını vs bilmiyorum işe yarayacağını da düşünmüyorum.

Dur hemen bırakma 3 ayda etkisini göremessin bir şekildedi 3 ay para verip almışsın en az 4-5 ay daha kullan en azından kendini sakallı gör öbür türlü şimdi bırakırsan 3 aylık zamanı ve parayı çöpe atmış olursun. Kullan bakalım devam et sonra düşünürsün

• Hocam araliksiz 6 8 ay kullanıp sonra istediğiniz sonucu alınca yavas yavas kullanimini azaltip 1 yil sonunda haftada üç falan sadece akşamları olcak sekilde idame tedavi deneyebilirsiniz.

Hocam tam vazgeçmiştim bu yorumunuz beni yine döndürdü harbiden 3 aydır gidiyor devam edelim hocam birkaç soru daha soracağım

1-simdi hocam ben bu süreçte her gün akşam tras oluyorum.sizin bu konuda tavsiyeniz nedir? Siz nasıl yapardiniz?

2- hocam bide mesela eczanede ürün çok tuzlu pahalı oluyor ama int den Hepsiburada kozmodiden felan aliyom.sahte ürün vs gibi şeylerle karşılaşmam dimi hocam?siz nerden alırdınız?

3-hicam bu şekilde 6 ayı devirince sonrasında aşağıdaki arkadaşın dediği gibi haftada 3 kere kullanarak dökülme önlenebilir mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Hocam tam vazgeçmiştim bu yorumunuz beni yine döndürdü harbiden 3 aydır gidiyor devam edelim hocam birkaç soru daha soracağım

1-simdi hocam ben bu süreçte her gün akşam tras oluyorum.sizin bu konuda tavsiyeniz nedir? Siz nasıl yapardiniz?

2- hocam bide mesela eczanede ürün çok tuzlu pahalı oluyor ama int den Hepsiburada kozmodiden felan aliyom.sahte ürün vs gibi şeylerle karşılaşmam dimi hocam?siz nerden alırdınız?

3-hicam bu şekilde 6 ayı devirince sonrasında aşağıdaki arkadaşın dediği gibi haftada 3 kere kullanarak dökülme önlenebilir mi acaba
    Kardeşim hiç traş olmana gerek yok, cildine değsin yeter bir yandan o tüyler uzasın. Çünkü tüyler uzadıkça kökleri sertleşir ve beslenir. Sakalı sürekli kesmek olmayan bir yerden sakal çıkarmaz, çıkan sakalın çıkış süresini hızlandırır sadece. Eskiden 2 ayda çıkan bir kök sürekli kesersen 1.5 ayda çıkmaya başlar ama başka yerlerden kök çıkmaz. Başka yerlerden kök çıkmasını ve var olan köklerin kalınlaşmasını koyulaşmasını istiyorsan kesme uzat uzatabildiğin kadar. Bu tavsiyelerimin minox ile alakası yok tabi bu kıl kökü ve kesmeyle alakalı bir tavsiye.

Ben kesmedim 2-3 ayda bir kestim sadece.

Benim anlaştığım bir eczane vardı ondan alıyordum internet konusunda bir şey diyemiyoırum o yüzden.

Arkadaşın dediğini sen yine de bir dene bişey diyemiyorum tek bildiğim uzun süre kullanmayınca dökülmesi. Prospektüsünde bile yazıyor bırakılırsa döküleceği.

Hocam ama kesmeyince deriye yedirmesi baya zor olmuyomusanki kıllara yapisiyomus gibi geliyordu bir hafta kesmeden sürmeyi deneyince sanki tam yediremiyormus hissiyatı aliyodum.acaba psikolojik mi sizin dediğiniz iki yapıyım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.