Şimdi Ara

Kız Arkadaşımın Başka Erkeklerin Fotolarını Beğenmesi (Edit Geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
33.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi konu belli.Kız arkadaşımla gayet güzel bi ilişkimiz vardı.Her ne olduysa bi kaç gün önce oldu.Akşam kız arkadaşım instagrama bi foto atmıştı.Ben fotoyu sonradan gördüm.Bi baktım erkeğin biri fotonun altına yorum atmış.O anda kan beynime sıçradı ama arkadaşıdır falan diye kendimi avuttum.Sonra bu çocuğu sordum kız arkadaşıma.Kız arkdaşım tanımıyorum o çocuğu dedi.Bende üstüne gittim.Hem çocuğu takip ediyosun çocuk sana yorum atıyo ama tanımıyosun.İyice sinirlendim.Sonra beğenen çocuğun fotolarına baktım.O an kan beynime sıçradı.Kız arkadaşım da çocuğun fotolarını beğeniyomuş.Sordum bunu da kız arkadaşıma senden önce ekliydi falan dedi ama kız arkadaşımla birlikte olduğumuz zamanlarda da kız arkadaşımın çocuğun fotolarını beğendiğini farkettim.Tabi çok sinirliydim kendimi çok haklı gördüm ve ilişkiyi bitirdim.Kız arkadaşım da hiç bi şekilde mantıklı bi açıklama yapmadı.Hiç bi sorun yokmuş gayet doğalmış gibi davrandı.

Arkadaşlar lüften düşüncelerinizi söyleyin dalga geçmeyin herşeyimi anlattım.

Siz olsanız ne yapardınız.Bence bu ilişkiye ihanetten başka bişe değil.Kız arkadaşım da bence sorun yok falan filan diyo.Nasıl sorun olmaz ya.Millet mi bu kadar geniş yoksa bende mi bi sorun var.

Bu arada yaşım 21.Lüften düşüncelerini paylaşın çünkü gerçekten çok kötüyüm.Aldatılmış gibi hissediyorum kendimi.

EDİT:Arkadaşlar ayrıldıktan bi iki gün sonra ara ara mesajlaşıyoduk.Adam akıllı konuşup ciddi bi şekilde son kararı vermek istediğimi söyledim.Karşı taraf pek yanaşmadı.Her neyse dün gece şoka uğradım.Yeni bi çocukla çıkmaya başlamış.Twitterdan karşılıklı twitleşmeler falan gördüm.Hesabına da çocuğun baş harfini eklemiş.Ne yapmaya çalıştığını hiç anlamıyorum.Unutmaya çalışıyorum ama bu yapılanlar da ağırıma gidiyo.İlişkiler bu kadar basit bu kadar değersiz mi.Hiç mi insanın karşısındakine, ilişkisine saygısı olmaz !!! Artık gözümde hiç bi değeri kalmadı.Resmen insanlarla oynuyolar.Karşı cinse güvenimi sarstı bu olay hem de çok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gssneyder -- 5 Temmuz 2015; 3:15:21 >

• İyi yapmışsın hocam. Hani beğenir, beğenmez ona bir şey demiyorum ama sevgilim dediğin bir insana onun önemli gördüğü konularda açıklama yapılmalı bence. Belki gerçekten kız önemsemiyordu ama önemsediğin kişi bu durumu kafasına takıyorken aldırış etmemek bence çok rahatsız edici bir şey. Aldatma konusuna gelirsekte herkes aldatıyor diye bir laf vardır kimi düşüncesiyle kimide fiziki olarak işte. Çok takma yani daha iyisini bulursun.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgilim Başka Erkeklerin Fotoğraflarını Beğeniyor: Ne Anlama Geliyor ve Ne Yapmalısınız?

Bir ilişki içinde olduğunuzda, sevgilinizin başka erkeklerin fotoğraflarını beğenmesi rahatsız edici olabilir. Bu durum birçok soru ve endişeye yol açabilir. Aşağıdaki metin, sevgilinin başka erkeklerin fotoğraflarını beğenmesinin olası nedenlerini ve bu durumda ne yapabileceğinizi açıklamaktadır.

Nedenler:

• Dürtüsel Davranış: Sevgiliniz fotoğrafları dikkatlice incelemeden dürtüsel olarak beğenmiş olabilir.
    • Sosyal Karşılaşma: Fotoğrafları beğenmek, başkalarıyla iletişim kurmanın ve onlarla bağlantı kurmanın bir yolu olabilir.
    • Özel Bir İlgi: Sevgilinizin beğendiği erkeklerle ortak ilgi alanları veya hobileri olabilir.
    • Karşılaştırma Yapma: Sevgiliniz, kendi görünümünü veya özelliklerini başka erkeklerle karşılaştırıyor olabilir.
    • Dikkat Çekme: Bazı durumlarda, sevgiliniz fotoğrafları beğenerek size kıskançlık duygusu uyandırmaya çalışıyor olabilir.

Ne Yapmalısınız:

• Sakin Kalın ve İletişim Kurun: Endişelerinizi sevgilinizle sakin ve saygılı bir şekilde paylaşın. Fotoğrafları beğenmesinin nedenlerini sormaktan çekinmeyin.
    • Dinleyin ve Anlamaya Çalışın: Sevgilinizin bakış açısını anlamak için onu dinleyin. Nedenlerini açıklamasını isteyin ve onu yargılamadan veya suçlamadan dinleyin.
    • Sınırları Belirleyin: Sevgilinize, başkalarıyla etkileşimlerine ilişkin sınırlarınızı açıkça belirtin. Sosyal medyada belirli kişileri takip etmemeyi veya fotoğraflarını beğenmemeyi rica edebilirsiniz.
    • Güvenin Önemini Vurgulayın: Güven, sağlıklı bir ilişkinin temelidir. Sevgilinize, onun sadakatine inandığınızı ve fotoğrafları beğenmesinin güveninizi zedelediğini ifade edin.
    • Profesyonel Yardım Alın: Siz ve sevgiliniz endişelerinizi kendi başınıza çözemiyorsanız, bir terapist veya danışmandan profesyonel yardım almayı düşünün.

Sonuç:

Sevgilinin başka erkeklerin fotoğraflarını beğenmesi, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu durum rahatsız edici olabilir, ancak sakin kalmak ve sevgilinizle açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurmak önemlidir. Endişelerinizi paylaşın, sınırları belirleyin ve güvenin önemini vurgulayın. Profesyonel yardım almayı düşünmek, çözüm bulmanıza ve ilişkinizi güçlendirmenize yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gssneyder G kullanıcısına yanıt
    hemen ayrıl.
  • fotoğrafları beğenmesi falan bence sorun değil ama yalan söylemesi, net cevap vermemesi olmamış. doğru karar
  • İyi yapmışsın hocam. Hani beğenir, beğenmez ona bir şey demiyorum ama sevgilim dediğin bir insana onun önemli gördüğü konularda açıklama yapılmalı bence. Belki gerçekten kız önemsemiyordu ama önemsediğin kişi bu durumu kafasına takıyorken aldırış etmemek bence çok rahatsız edici bir şey. Aldatma konusuna gelirsekte herkes aldatıyor diye bir laf vardır kimi düşüncesiyle kimide fiziki olarak işte. Çok takma yani daha iyisini bulursun.
  • Ayrıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende sorun yok aldatılmadın iyi yaptın öyle kızdan hayır gelmez işini görüp çöpe atıcaksın onları
  • La olum evlencen sanki devam et op azvik sevis ayrilcan nasil olsa takilma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abartmışsın sanki, twitter'da tweet favlamak neyse instagramda da beğenmek o. İlla laubali bi ilişkileri olacak diye bi şey yok. Tanımadığın insanlarla takiplesiyor olman normal. Ben de beğeniyorum ama kimse yorum yapmıyor o ayrı onu sor asıl kız arkadaşına :d

• Aslında sosyal paylaşım sitelerinde karşı cinsten birinin fotoğrafını beğenmek çok büyütülecek bir olay değil. Ama insan kıskanç olunca doğal olarak kızıyor da yahu bence abartmışsın, ayrılmak nedir.
    Adam çok abes bir yorum falan mı yazmış? Kız arkadaşın ile konuşabilirsin tabi neden tanımadığın birini takip edip beğeniyorsun diye ama sakin ol yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden önce beğenebilir ona bişe demiyorum.Ama benimle birlikteyken başkalarının fotolarını beğenmesi koyuyo
  • Saçmalamışsın. Fotoğraf beğenince ne oluyor yatmış mı oluyor onunla ? Yakışmayan bir diyalog yakalarsın eyvallah haklısın da foto beğenme nedir ? Bu kafayla çok çekersin soyliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 27 Haziran 2015; 16:24:48 >
  • kro musun keko musun mahalle apaçisi misin? kızdan ayrıldığın iyi olmuş, kız senden kurtulmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

Saçmalamışsın. Fotoğraf beğenince ne oluyor yatmış mı oluyor onunla ? Yakışmayan bir diyalog yakalarsın eyvallah haklısın da foto beğenme nedir ? Bu kafayla çok çekersin soyliyim.

Karşılıklı beğenmeler çocuğun yorum atması falan bence normal değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

kro musun keko musun mahalle apaçisi misin? kızdan ayrıldığın iyi olmuş, kız senden kurtulmuş.

ne alakası var krolukla.kıskanmak kekoluğa apaçiliğe mi giriyo
  • Beğenmesi sorun değil ama birşey yokmuş gibi davranması rahat davranması iyi olmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vena Portae

Abartmışsın sanki, twitter'da tweet favlamak neyse instagramda da beğenmek o. İlla laubali bi ilişkileri olacak diye bi şey yok. Tanımadığın insanlarla takiplesiyor olman normal. Ben de beğeniyorum ama kimse yorum yapmıyor o ayrı onu sor asıl kız arkadaşına :d

Sorduğum zamanda da hiç dikkat etmedim sen söyleyince fark ettim.Fotolarını niye beğeniyosun diyorum.Dikkat etmemişim diyo.Normal mi
  • Gericiliğe gerek yok, benim de var sevgilisi olup da fotolarimi begenenler, bende onlarinkini beğeniyorum, ne var bunda?.. Allahım düşüncelere bakın gericilik akıyor

Edit: Gözümden kaçmış, olay sadece bu değilmiş, konuşarak çözülmediyse doğru karar almişsin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 27 Haziran 2015; 16:37:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gssneyder

quote:

Orijinalden alıntı: Vena Portae

Abartmışsın sanki, twitter'da tweet favlamak neyse instagramda da beğenmek o. İlla laubali bi ilişkileri olacak diye bi şey yok. Tanımadığın insanlarla takiplesiyor olman normal. Ben de beğeniyorum ama kimse yorum yapmıyor o ayrı onu sor asıl kız arkadaşına :d

Sorduğum zamanda da hiç dikkat etmedim sen söyleyince fark ettim.Fotolarını niye beğeniyosun diyorum.Dikkat etmemişim diyo.Normal mi

Sürekli kendi fotoğrafını paylaşan insanları çok takip etmiyorum ama ettiklerimin fotoğraflarını beğeniyorum genelde. Bi amaç gutmeden oluyo aynen kasıtlı bi şey değil. ayrılmak ne yani bu kadar basit mi? Yorum abartılı değilse özür dile barışın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vena Portae -- 27 Haziran 2015; 16:37:28 >

• ayrıl bence.Boynuzlu gezmeyi kabullenecek tipler var maalesef onlar son derece doğal karşılayabilir o ayrı mesele.
  • Kardeş beraber foto çekilip atsaydınız bakalım ona ne yazıyordu. Ama kız arkadaşının düşüncelerini dinlememesi pek hoş değil ayrılırken hiç mi bir şey sormadı hadi ayrılalım hop ayrıldık diye bir ilişki mi olur?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.