Şimdi Ara

Kız Arkadaşımın Başka Erkeklerin Fotolarını Beğenmesi (Edit Geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
33.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Mcp

Kardeş beraber foto çekilip atsaydınız bakalım ona ne yazıyordu. Ama kız arkadaşının düşüncelerini dinlememesi pek hoş değil ayrılırken hiç mi bir şey sormadı hadi ayrılalım hop ayrıldık diye bir ilişki mi olur?

zaten bi anda ayrılmadık.uzun konuşmalar sonrası.karşılıklı karar verdik
  • Doğru karar hocam. Ben pek takılmam instagram dır Facebook'tur felan ama sevgilim sık takılır fotoğraf atmayı sever ama atmadan önce de bana sorar şunu atayım mı diye. Tanımadığı kişileri takip etmez tanıyorsa ve benim gözüm tutmadıysa takibi bırakmasını söylerim sağolsun yapar dediklerimi. Bu ilişki yürüyecekse karşılıklı saygı ve sevgiyle yürür kız arkadaşın sana saygılı olamamış, iyi yapmışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler adam sırf bu konuyu açmak için üye olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

Doğru karar hocam. Ben pek takılmam instagram dır Facebook'tur felan ama sevgilim sık takılır fotoğraf atmayı sever ama atmadan önce de bana sorar şunu atayım mı diye. Tanımadığı kişileri takip etmez tanıyorsa ve benim gözüm tutmadıysa takibi bırakmasını söylerim sağolsun yapar dediklerimi. Bu ilişki yürüyecekse karşılıklı saygı ve sevgiyle yürür kız arkadaşın sana saygılı olamamış, iyi yapmışsın.

anladım kardeşim sağolasın
  • Kesinlikle doğru karar. Kiz senin bu konulaeda hassas olduğunu bilmiyor muydu?

Hiçbir açıklama yapmamasi da iliskinin ne kadsr umrunda olduğunu gösteriyor. Belli ki gerçekten seviyorsun. 2 gun sonra seni mumla arar.

Hemen affetme. Hak etmiyor.

• Eğer geniş biriysen aldırma devam et derdim ama o güruh kızlar inan ilerde daha çok canının yanmasına neden olur. Sırf bu olay yüzünden şöyle yap böyle yap demiyorum fakat iyi de bir ipucu vermiş, bir iki kere daha yoklardım biraz takip ederdim karakterinden iyice emin olduktan sonra da yol verirdim
  • kiz yollu

• Iyi yapmissin ayrilarak

• İyi yapmışsın. Kız arkadaş deidğin seninle hayatını ortak yaşayacak. Bu ortaklık içerisinde tarafların kendi özel hayatları olamaz. Eğer taraflrın kendi özel hayatı olacaksa o zaman bir hayatı ortak yaşıyorlar demenın mantıgı yok.

Kısacası hem oradan olmayayım hem buradna olmamayım. Yok öyle yağma..

Eğer bir ilişkide tareaflardan bir tanesi rahatsızlık hissediyor ve mutlu ise o ilişkinin amacı kaybolmuştur. Bitirlmesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Kesinlikle doğru karar. Kiz senin bu konulaeda hassas olduğunu bilmiyor muydu?

Hiçbir açıklama yapmamasi da iliskinin ne kadsr umrunda olduğunu gösteriyor. Belli ki gerçekten seviyorsun. 2 gun sonra seni mumla arar.

Hemen affetme. Hak etmiyor.

anladım kardeşim.kız arkadaşım kıskanç olduğumu biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

İyi yapmışsın. Kız arkadaş deidğin seninle hayatını ortak yaşayacak. Bu ortaklık içerisinde tarafların kendi özel hayatları olamaz. Eğer taraflrın kendi özel hayatı olacaksa o zaman bir hayatı ortak yaşıyorlar demenın mantıgı yok.

Kısacası hem oradan olmayayım hem buradna olmamayım. Yok öyle yağma..

Eğer bir ilişkide tareaflardan bir tanesi rahatsızlık hissediyor ve mutlu ise o ilişkinin amacı kaybolmuştur. Bitirlmesi gerekir.

Anladım kardeşim.Benim aradığım ilişki de bu.Sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vena Portae

quote:

Orijinalden alıntı: gssneyder

quote:

Orijinalden alıntı: Vena Portae

Abartmışsın sanki, twitter'da tweet favlamak neyse instagramda da beğenmek o. İlla laubali bi ilişkileri olacak diye bi şey yok. Tanımadığın insanlarla takiplesiyor olman normal. Ben de beğeniyorum ama kimse yorum yapmıyor o ayrı onu sor asıl kız arkadaşına :d

Sorduğum zamanda da hiç dikkat etmedim sen söyleyince fark ettim.Fotolarını niye beğeniyosun diyorum.Dikkat etmemişim diyo.Normal mi

Sürekli kendi fotoğrafını paylaşan insanları çok takip etmiyorum ama ettiklerimin fotoğraflarını beğeniyorum genelde. Bi amaç gutmeden oluyo aynen kasıtlı bi şey değil. ayrılmak ne yani bu kadar basit mi? Yorum abartılı değilse özür dile barışın bence.

anladım teşekkürler düşüneceğim

• Şimdi normalde olsa birşey demezdim ama karşılıklı durumlar yorumlar beğeniler falan birde mesajlaşıyorlardır yarın Birgün boynuzu takarsa sana hiç şaşırma kusura bakmayın ama kız kötü birşey yapmamış olsaydı size düzgün bir cevap verirdi konu kapanırdı bak buraya yazıyorum şuanda o erkek sizin eski sevgilinize boşver seni haketmiyordu ve yazacaktır çünkü bu durum eskiden başıma geldi ve belkide yakında sevgili olurlar demedi deme doğru bir karar vermişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turan Türkoğlu -- 27 Haziran 2015; 16:59:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turan Türkoğlu

Şimdi normalde olsa birşey demezdim ama karşılıklı durumlar yorumlar beğeniler falan birde mesajlaşıyorlardır yarın Birgün boynuzu takarsa sana hiç şaşırma kusura bakmayın ama kız kötü birşey yapmamış olsaydı size düzgün bir cevap verirdi konu kapanırdı bak buraya yazıyorum şuanda o erkek sizin eski sevgilinize boşver seni haketmiyordu ve yazacaktır çünkü bu durum eskiden başıma geldi ve belkide yakında sevgili olurlar demedi deme doğru bir karar vermişsin

Anladım kardeşim
  • fotoğrafı beğenmesi sıkıntı değil hocam bence nede olsa sosyal medya insan yinede kuruntuya kapılıyor ama bizlerde yapıyoruz. burdaki sıkıntı kız arkadaşınızın umursamaz ve ilgisiz tavırları, sizi dahada çıldırtmış. aynısı benim başımada geldi sinirden ağladığımı bilirim. ben alttan aldım yine ilişki devam ediyor ama ne fayda iyisini yapmışsınız, boşverin
  • Treth kullanıcısına yanıt
    abicim kesinlikle katılıyorum sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franz Beckenbauer

En doğrusunu yapmışsın.Aynısını yaşadım.Evlenmeyi planladığım kız arkadaşımdan sırf sosyal medyadaki davranışları yüzünden ayrıldım.Açık açık sosyal medyayı bana tercih etti.Tereddütsüz ayrıldım.Güvenmediğim kişiyle hayatımı birleştirmem

Yaşım 27 bu arada

Anladım kardeşim.benim için de güven en önemli şey.
  • İyi yapmışsın hocam pişman olma başka kız bakmaya başla

• Ya normalde sıkıntı yok da,verdiği tepki hoş değil hocam anlattığına göre. Aldatılmış hissetmek de biraz ağır kaçıyo onu da belirteyim

• Oğlum en kritik noktada hata yapıyorsunuz yav. Madem ayrılacan iki yokla şansını dene kullan kızı öyle bas tekmeyi. Azcık burunları karşıya doğru baksın. (Burnu havada kafası boş kezbanlar için geçerlidir insan gibi olan kızcağızları üzmeyin.)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.