Şimdi Ara

Kız Arkadaşımın Başka Erkeklerin Fotolarını Beğenmesi (Edit Geldi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
33.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsan tanımadığı bi insanın fotosunu nasıl beğensin bence bi geçmişi varki erkek kızın fotosuna yorum atma cesaretin d bulunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gssneyder G kullanıcısına yanıt
    Ayrıl gitsin birader. Ben ayrıldım aynı sebepten. Şu an aramıyor sormuyor da. Ben ayrıldığım için rahatım ama. Haklıydım çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukcesur

Foto beğenmiş sadece sen kızların fotolarını beğenmiyormusun? Özgüven eksikliğin var dostum geçmiş olsun

Yeni biriyle çıkmaya başlamış buna ne demeli

• Edit geldi

• Şimdi bu arkadaş çok HAKSIZ olabilirdi ama arkadaş ÇOK haklıdır, neden derseniz çünkü kız ÇOCUĞU tanımıyor, hem takip ediyor hemde beğeniyor.

Sevgilisi olan bir insan buna niye gerek duyar arkadaşım ?
    Benim sevgilim tanıdık arkadaşları olmasına rağmen beni rahatsız etmemesi adına bile hep beğenmiyor tanıdıklarını.
    Ama beğensede sorun olmazdı, tanıyorsa sıkıntı yoktur, büyük sıkıntı tanımadığı bir çocukla takipleşip beğeniler atılması.

BAK SAKIN KAFANA TAKMA, SİL HERŞEYİNİ, OLMAMIŞ GİBİ DAVRAN. SEN KAZANMIŞSIN, O KAYBETMİŞ.
    GİTSİN ONUN BUNUN ALTINDA İNLESİN DURSUN.
    BİZ ERKEKLER GÜÇLÜ OLMALIYIZ ARTIK BU PEYNİRLERİN KARŞISINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peekay -- 5 Temmuz 2015; 3:13:51 >
  • Salla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Şimdi bu arkadaş çok HAKSIZ olabilirdi ama arkadaş ÇOK haklıdır, neden derseniz çünkü kız ÇOCUĞU tanımıyor, hem takip ediyor hemde beğeniyor.

Sevgilisi olan bir insan buna niye gerek duyar arkadaşım ?
    Benim sevgilim tanıdık arkadaşları olmasına rağmen beni rahatsız etmemesi adına bile hep beğenmiyor tanıdıklarını.
    Ama beğensede sorun olmazdı, tanıyorsa sıkıntı yoktur, büyük sıkıntı tanımadığı bir çocukla takipleşip beğeniler atılması.

BAK SAKIN KAFANA TAKMA, SİL HERŞEYİNİ, OLMAMIŞ GİBİ DAVRAN. SEN KAZANMIŞSIN, O KAYBETMİŞ.
    GİTSİN ONUN BUNUN ALTINDA İNLESİN DURSUN.
    BİZ ERKEKLER GÜÇLÜ OLMALIYIZ ARTIK BU PEYNİRLERİN KARŞISINDA

Anladım kardeşim sağolasın

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 13 Eylül 2022; 15:50:46 >
  • Kızında ağzını burnunu kır çocuğunda
  • okurken ben sinirlendim,böyle bir şey başıma gelse karşındakine en acı şeyleri söylerdim,küfrederim aşk acısı bu sor ona benden ayrılmayı mı bekliyordun yeni birisi için de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurtulmuşsun boşver. Böyle karaktersiz insanlar için üzülmeye değmez. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
  • Herkes görsün iste kızların gercek yüzünü. Büyük çoğunluğu elimi sallasam ellisi modundalar. Kafaya takmaya degmez bunlara. Verin yolu gitsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gssneyder

quote:

Orijinalden alıntı: farukcesur

Foto beğenmiş sadece sen kızların fotolarını beğenmiyormusun? Özgüven eksikliğin var dostum geçmiş olsun

Yeni biriyle çıkmaya başlamış buna ne demeli

Bir insana bu şekilde baskı yapıp suçlardan sana yapacağı ilk şey senden kaçıp başkasına sığınmaktır. Ama sadece senide suçlanıyor kızda yalan söylemiş o kızdan hayır gelmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdaki milletin gazına gelip saçma birşey yapma,ayrılma burdakilere ne bakıyorsun pire için yorgan yakma.

Edit: çoktan gelmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 5 Temmuz 2015; 12:54:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gssneyder

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi konu belli.Kız arkadaşımla gayet güzel bi ilişkimiz vardı.Her ne olduysa bi kaç gün önce oldu.Akşam kız arkadaşım instagrama bi foto atmıştı.Ben fotoyu sonradan gördüm.Bi baktım erkeğin biri fotonun altına yorum atmış.O anda kan beynime sıçradı ama arkadaşıdır falan diye kendimi avuttum.Sonra bu çocuğu sordum kız arkadaşıma.Kız arkdaşım tanımıyorum o çocuğu dedi.Bende üstüne gittim.Hem çocuğu takip ediyosun çocuk sana yorum atıyo ama tanımıyosun.İyice sinirlendim.Sonra beğenen çocuğun fotolarına baktım.O an kan beynime sıçradı.Kız arkadaşım da çocuğun fotolarını beğeniyomuş.Sordum bunu da kız arkadaşıma senden önce ekliydi falan dedi ama kız arkadaşımla birlikte olduğumuz zamanlarda da kız arkadaşımın çocuğun fotolarını beğendiğini farkettim.Tabi çok sinirliydim kendimi çok haklı gördüm ve ilişkiyi bitirdim.Kız arkadaşım da hiç bi şekilde mantıklı bi açıklama yapmadı.Hiç bi sorun yokmuş gayet doğalmış gibi davrandı.

Arkadaşlar lüften düşüncelerinizi söyleyin dalga geçmeyin herşeyimi anlattım.

Siz olsanız ne yapardınız.Bence bu ilişkiye ihanetten başka bişe değil.Kız arkadaşım da bence sorun yok falan filan diyo.Nasıl sorun olmaz ya.Millet mi bu kadar geniş yoksa bende mi bi sorun var.

Bu arada yaşım 21.Lüften düşüncelerini paylaşın çünkü gerçekten çok kötüyüm.Aldatılmış gibi hissediyorum kendimi.

EDİT:Arkadaşlar ayrıldıktan bi iki gün sonra ara ara mesajlaşıyoduk.Adam akıllı konuşup ciddi bi şekilde son kararı vermek istediğimi söyledim.Karşı taraf pek yanaşmadı.Her neyse dün gece şoka uğradım.Yeni bi çocukla çıkmaya başlamış.Twitterdan karşılıklı twitleşmeler falan gördüm.Hesabına da çocuğun baş harfini eklemiş.Ne yapmaya çalıştığını hiç anlamıyorum.Unutmaya çalışıyorum ama bu yapılanlar da ağırıma gidiyo.İlişkiler bu kadar basit bu kadar değersiz mi.Hiç mi insanın karşısındakine, ilişkisine saygısı olmaz !!! Artık gözümde hiç bi değeri kalmadı.Resmen insanlarla oynuyolar.Karşı cinse güvenimi sarstı bu olay hem de çok...

olum deli misin 21 yasindasin
    sanki nisanlin yapmis gibi bunlari, oyle tepki vermissin
    kiz arkadasini begeniyosan tadini cikar beraberliginin
    birak begensin diledigini yapsn bu sekilde zihninde ben bu kizla ciddi bi iliski yasamam dersin olur biter
    ama skilana kadar beraberligini surdur keyfini cikar

• Şu sosyal medya bataklığının Allah belasını versin. Bu mecralarda devamlı yer alan ve kız-erkek devamlı kişi ekleyen veya takip eden kızdan da hayır gelmez.

• Buna onun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

• Aynı sebepten ayrılmıştım ben de. Hiç uğraşma. Ayrılmakla iyi yapmışsın. Sakın geri de dönme, o dönmek istese dahi. Defolsun gitsin.
  • Siz kızların fotoğraflarınızı beğenirsiniz ama di mi
  • Boynuzları takmadan ayrılmışsın helal karşim hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.