Şimdi Ara

Kız Arkadaşımın Başka Erkeklerin Fotolarını Beğenmesi (Edit Geldi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
33.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim sen ayrılır ayrılmaz başkasıyla çıktığına göre yolu açık olsun da yolluya yol ver gitsin...sevseydi beklerdi seni , sevseydi başkasıyla çıkmazdı . sen sanırım ciddi düşünüyormuşsun o boşta kalmamak için takılıyordu muhtemelen... geri dönse de kabul etme asla artık sana yaramaz.... .garip olan başkasıyla çıkana hala kız arkadaşım demen
    sencede tuhaf değilmi. fotoları beğenmeye gelince bu duruma kişiye göre değişebilir. yakın akrabasıdır. sınıfta samimi kız arkadaşının arkadaşıdır. böyle değilse yoludur yollu...

• Donald Trump kullanıcısına yanıt
    Bir kızın başka bi erkeğin fotolarını begenmesi buyuk bir sorundur. Kim ne derse desin. Benim başıma gelse o kiza kan kustururum ayrılırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam çok iyi yapmışsın.İlişki ileri noktalara gelmeden bitirmişsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi hangi cehennemi cennet yapıyordur
    Hangi kurak topraklara güller ekiyordur 😀

• İyi etmişsin, yarın birgün geri dönerse pişman olupta sakın 2.bir şans falan verme, biten ilişkinin hemen arkasında yeni birini bulan birinden asla hayır gelmez, tez zamanda sende başka birini bul seni mutlu edecek.

• Şimdi hocam ergen olsaydın bir şey demezdim. Ama 21 artık bir birey yaşıdır. Bu yaşlarda artık iki tarafta birbirine güven duymalı kusura bakma da sizin ilişkiniz biraz yüzeyselmiş. Bir beğenide falan böyle beyinlere kan sıçrıyorsa o ilişkide güven hiç olmamıştır. Tamam benimde kız arkadaşım böyle beğense falan ne oluyoruz derim ama bir açıklama isterim en kötü karşılıklı bir çizgi çekeriz bir daha yaş grubundan ve yakın çevreden erkeklerin veya kadınların fotolarına beğenmiyoruz yorum atmıyoruz diye kural koyarız (Yine bu kuralda güvensizlikten değil bir beğeniye tav olacak abazaları savuşturmak için olur). He yine böyle kata kulli yapıyorsa o zaman olayı kopartırsın.
  • Biri de dememiş ki konu 2015 te açılmış. Bende adama mesaj attım özelden bir de

• quote:

Orijinalden alıntı: FakeGörünümlüAdmin

Biri de dememiş ki konu 2015 te açılmış. Bende adama mesaj attım özelden bir de

Allah sevap defterine yazsın. Yardımcı olmak için sarf edilen iyi niyetin zararı olmaz. Buraya da yazsaydın keşke.

• Böyle kızları adam yerine koymayın .

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: FakeGörünümlüAdmin

Biri de dememiş ki konu 2015 te açılmış. Bende adama mesaj attım özelden bir de

Allah sevap defterine yazsın. Yardımcı olmak için sarf edilen iyi niyetin zararı olmaz. Buraya da yazsaydın keşke.

Konu çok yoğun olduğundan görmez diye özelden attım mesajı. Benzeri bir olayı ben de yaşadığım için tecrübeli olduğumu ve bu tip bir kızın o çocuğu da bırakıp geri döneceğini ama asla barışmaması gerektiğini tavsiye ettim. Bu arada ateistim ama yorumun için yine de teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.